İki gün var daha buyuyecektir. Umarım güzel sonuçlar alırsınBenimde cumartesi toplama işlemim bana doktorum söylemedi 14-15 mm olan foliküllerim fazla büyürler mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün var daha buyuyecektir. Umarım güzel sonuçlar alırsınBenimde cumartesi toplama işlemim bana doktorum söylemedi 14-15 mm olan foliküllerim fazla büyürler mi acaba
Çok sukur, umarım güzel sonuçlar alırız.Maalesef doktorumuz %10 sebepsiz oluyor demişti bizde de eş kaynaklı ama şöyle düşünün en azından sağlığınız yerinde
Amin inşallahÇok sukur, umarım güzel sonuçlar alırız.
Canım çok üzgünüm neden böyle oldu doktorun ne diyor160 çıktı değerim diş gebelik dedi doktor
Benim de aynı olmuştu sizinleÇok teşekkür ederimhiç belirtim olmadı sol kasığım da biraz çekilme var sol bacagım ara ara ağrıdı o kadar Rabbim kim istiyorsa nasip etsin
![]()
Merhaba hadi inşallah hayırlı haberlere ulastirsin rabbimTransfere gidiyorum5. Tüp bebek denemem olacak . Hadi bakalım hayırlısı kolaylıkla inşallah
![]()
Gülseren ve gönül hoca yapıyor diye biliyorum ben önceki opu mu Gönül.hoca yaptı simdikini Gülseren hoca ikiside çok iyilerKızlar şişlş memorialda opu işlemini sadece iki doktor yapıyor dediler melih bey ve gülseren hanım dogru mudur
Bana melih beyi yazmışlar ama nasıl bilmiyorumGülseren ve gönül hoca yapıyor diye biliyorum ben önceki opu mu Gönül.hoca yaptı simdikini Gülseren hoca ikiside çok iyiler![]()
O gün onlar vardir hastanede islem icin ondan oyle demislerdir.Gönül hoca yaptı benim opu islemimiKızlar şişlş memorialda opu işlemini sadece iki doktor yapıyor dediler melih bey ve gülseren hanım dogru mudur
Anladım yanıma götürmem gereken bir şey var mı ben biraz korkuyorum opudanO gün onlar vardir hastanede islem icin ondan oyle demislerdir.Gönül hoca yaptı benim opu islemimi
Yedek camasir ve ped almistim yanima sadece.Opu zor bir islem degil,benim agrisiz sizisiz ve sorunsuz oldu.Endise etmeyinAnladım yanıma götürmem gereken bir şey var mı ben biraz korkuyorum opudan
SağolunYedek camasir ve ped almistim yanima sadece.Opu zor bir islem degil,benim agrisiz sizisiz ve sorunsuz oldu.Endise etmeyin
Ben hep kadın doktor takibi istedim ekipte o şekilde oldu benim canimBana melih beyi yazmışlar ama nasıl bilmiyorum
Normalde bende kadın doktordan yanayım ama melih beyde çok övülmüş geri çevirmedim hayırlısı olsun inşallahBen hep kadın doktor takibi istedim ekipte o şekilde oldu benim canim
Sonuç ne olduBenim de aynı olmuştu sizinle
İnşallah hakkınızda hayırlısı olsunNormalde bende kadın doktordan yanayım ama melih beyde çok övülmüş geri çevirmedim hayırlısı olsun inşallah
Pozitif şükürSonuç ne oldu