Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Evet embriyo glue bende yaptıracağım inşallah gerisi rabbimden

Yatış verdiler. En son 514tu ayın 1 inde. 3 eylülde 1327 5 eylül yani bugün 2459 çıktı. Hala diş gebelik diyorlar kürtaj yapmak istiyor doktorum
Ama değerim güzel ilerliyor. Kese gorunedebilir beklersek diyorlar. Diş gebelik olup iç kanamaya da sebep olabilir diyorlar

Kesenin içinde bebek de gorunuyo mu. Ben de salı günü gitcem ilk ultrason için. Sizinle aynı gündü sanırım transferimiz. 14 Ağustostu benim
Bugünde tüp bebeği yaptırdığım doktorun muayenehanesine gittim 5+6 haftaya uyumlu kese bebek içinde deil tabiki 2 hafta sonra çağırdı şuan kalp atışının duyulmaması yada bebeğin görülmemesi normal normal gebelikte de aynı

Hep beklemeli bundan sonra daha çok sabır gerekecek galiba

Kesenin içinde bebek de gorunuyo mu. Ben de salı günü gitcem ilk ultrason için. Sizinle aynı gündü sanırım transferimiz. 14 Ağustostu benim
Bende 15 agustosta transfer oldum keseye göre 4+6 bebege göre 5+6 iki farkli doktora gitmek zorunda kaldım rahim icindede kanama varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…