Ay o gaz bendede var ozellikle sabahlarıMerhaba transfer dahil 5. Gündeyim ara ara bel ağrısı ve çokça gaz çıkarmaktan başka belirtim yok gibi içimi korku sarmaya başladı sizin belirtileriniz neler
Cok haklısın ama korkma bebegini sağlıkla kucağına alacağın günleri düşünPeşembe test günüm heycandan gebericem böyle ağrılar olunca korku endişe oluyor çok yazı okudum normal die ama insan kendine hakim olamıyor
Transfer olduğumdan beri var sadece sabahları olsa neyse sürekliAy o gaz bendede var ozellikle sabahları
Ilaclar mahvediyor ya lifli gıdalar tüketmeye çalışTransfer olduğumdan beri var sadece sabahları olsa neyse sürekli
Başka belirtimniz var mı sizinIlaclar mahvediyor ya lifli gıdalar tüketmeye çalış
Adet sancısı gibi kramplar giriyor dün tansiyonum düştü biraz baska bir belirtim yokBaşka belirtimniz var mı sizin
Test ne zaman yapacaksınızAdet sancısı gibi kramplar giriyor dün tansiyonum düştü biraz baska bir belirtim yok
27 ağustosa gün verdi doktorum ama 8.gun kan veririm dayanamamTest ne zaman yapacaksınız
Tüp Bebek nerde yaptınız 3 yıldır evliym normal yolla olmadı aşılama tüp Bebek yapmadım hic yapmayı düşünüyorum7ağustos (dün) transfer oldum beklemedeyim. Herkese güzel sonuçlar inşallah
Bende erken gebelikte testi yapmayı düşünüyorum 8. Yada 9. Gün27 ağustosa gün verdi doktorum ama 8.gun kan veririm dayanamam
Verdim değerim 31 çıktı.Test verdin mi canım
Nerede yaşıyorsunuzTüp Bebek nerde yaptınız 3 yıldır evliym normal yolla olmadı aşılama tüp Bebek yapmadım hic yapmayı düşünüyorum
İnşallah pozitifi görüp kucağımıza alacağız bebeklerimiziBende erken gebelikte testi yapmayı düşünüyorum 8. Yada 9. Gün
Benim 7. Gün 31 çıktı. Normal demi. Değer düşük amaBenim 8. Gün 35 ti en az 20 olmalı
Aminnnn inşallahİnşallah pozitifi görüp kucağımıza alacağız bebeklerimizi
Düşük ama normal 7. Gün icin doktorum 2 Gün arayla yine ister sanırım kan testi benden öyle istemişlerdiBenim 7. Gün 31 çıktı. Normal demi. Değer düşük ama
Aslında test günüm cuma eşim cuma günü yok diye erkenden verdimDüşük ama normal 7. Gün icin doktorum 2 Gün arayla yine ister sanırım kan testi benden öyle istemişlerdi
Yazarım tabikiAminnnn inşallahçok korkuyorum negatif görmekten belkide 30 Ağustos test günümü beklerim bilmiyorum siz sonucu yazın pozitif olur inşallah Sizinde
Doktoruna sordun mu ne diyorlar degerin içinAslında test günüm cuma eşim cuma günü yok diye erkenden verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?