- 18 Ocak 2019
- 2.742
- 2.390
- 133
- 33
Hadi hayırlı olsun bak ne güzel çıkmış 8. Güne iyi bir değerVerdim değerim 31 çıktı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlı olsun bak ne güzel çıkmış 8. Güne iyi bir değerVerdim değerim 31 çıktı.
Önemli olan iki katlı artmasıBenim 7. Gün 31 çıktı. Normal demi. Değer düşük ama
Şimdi gdcm sormak içinDoktoruna sordun mu ne diyorlar degerin için
Şimdi gdcm sormak içinDoktoruna sordun mu ne diyorlar degerin için
Eşime söyleyebilirim demi bunuHadi hayırlı olsun bak ne güzel çıkmış 8. Güne iyi bir değer
Aksam söylemeyi düşünüyorum da. İnşallah güzel Bi şekilde değerim artarÖnemli olan iki katlı artmasıhayırla sağlıkla kucağına al inşallah hiç stres yapma bebeğin seninle
![]()
Merhaba tüp bebeği izmir şehir hastanesinde yaptırdım , aşılamalarımı çiğli eğitim araş.hastanesindeTüp Bebek nerde yaptınız 3 yıldır evliym normal yolla olmadı aşılama tüp Bebek yapmadım hic yapmayı düşünüyorum
Kızlar sabah ilk ıdrarla yaptım 3 gündür tekrarlıyorum bisey yok. Bugun transferle birlikte 8. Günüm. Çok silik mi gözlerim mi beni yanıltıyor. Sizde nasıld
Kan mi . Hangi gündü transferinizVerdim değerim 31 çıktı.
Yani gonal-f i günü gününe kullanmanız lazım ve genellikle de aynı saatlerde yapmanız tavsiye ediliyor.Ya kızlar gonal f in bugünkü dozunu eczaneden almayı unutmuş bizimkiler bir gün vurulmasam bir şey olur mu ya? Çok sinirlendim çok üzüldüm parasını da ödedik yani gidip alınacaktı hiç aramadılarda
Öyleymiş kuzum ben bir doz vurmasam bir şey olmaz diye düşündüm ama asistan vurulman lazım dedi öyle olunca tekrar aldık napalımYani gonal-f i günü gününe kullanmanız lazım ve genellikle de aynı saatlerde yapmanız tavsiye ediliyor.
Sanki 7. Gün için iyi bir değer gibi duruyor. Arkadaşların dediği gibi katlanarak artacaktırBenim 7. Gün 31 çıktı. Normal demi. Değer düşük ama
Maalesef kötü olmuşÖyleymiş kuzum ben bir doz vurmasam bir şey olmaz diye düşündüm ama asistan vurulman lazım dedi öyle olunca tekrar aldık napalım
Canım naptın ne dedi doktorunŞimdi gdcm sormak için
merhabalar evet , yarın opum var hiç bilemiyorum umarım güzel olurMerhabalar Alper bey di sanırım sizin doktorunuz ne yaptınız nasıl ilerleyecek sureciniz
Ameliyat elbisesi veriyorlar bende yarın giriyorumkızlar opuya girerken kıyafetle mi giriyoruz yoksa böyle ameliyat elbisesi gibi seyden mi veriyolar ?
Bok şans ikimize deAmeliyat elbisesi veriyorlar bende yarın giriyorum
Perşembe de benim opum var bol şans diliyorummerhabalar evet , yarın opum var hiç bilemiyorum umarım güzel olur![]()