Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun nasıldi operasyonunuzPerşembe de benim opum var bol şans diliyorum
Benim transfer öncesi doğal olarak ilerliyor yumurtalarım ve şu anda solda ve sağda en büyüğü 14mm olan yumurtalarım var. Tahlil verdim estradiol, progesteron ve lh sonuçlar daha çıkmamış. Sonuçlar çıkınca haber verecekler ne yapmam gerektiğini.Yumurtalarınız ilaca kaç günde tepki verdi arkadaşlar
Ben 4 gün kullanıp bugün gittim doktor pek buyumemisler tepki yok dedi
Boyutlarıni 8 -10 arasında saydı
Maşallah, sonuçlar da iyi gelir inşallahBenim transfer öncesi doğal olarak ilerliyor yumurtalarım ve şu anda solda ve sağda en büyüğü 14mm olan yumurtalarım var. Tahlil verdim estradiol, progesteron ve lh sonuçlar daha çıkmamış. Sonuçlar çıkınca haber verecekler ne yapmam gerektiğini.
Hayırlı olsun inşallahMerhaba benim de dün transferim oldu. 28 Ağustos kan vereceğim inşallah![]()
Çok teşekkür ediyorum.tum içtenlikle arzusunda olan kızların hepsinin tez bir zamanda kulaklarının dolmasını diliyorum.amin amin amin.Hayırlı olsun inşallah![]()
İnşallah canım ama yarına yine kan tahlili istedi doktorum. Estradiol 424, lh 38.05, progesteron 0.95 çıkmış bakalım ne olacak yarın da kan verinceMaşallah, sonuçlar da iyi gelir inşallah
Kaç gündür ilaç kullanıyorsunİnşallah canım ama yarına yine kan tahlili istedi doktorum. Estradiol 424, lh 38.05, progesteron 0.95 çıkmış bakalım ne olacak yarın da kan verince
Ben sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum. Başka bir ilaç kullanmadım hiç ama estradiol yüksek çıkmış değil mi?Kaç gündür ilaç kullanıyorsun
Her şey yolundadir inşallah
İlaçtan kastım igne tedavisi yumurta geliştirme içinBen sadece coraspin ve folik asit kullanıyorum. Başka bir ilaç kullanmadım hiç ama estradiol yüksek çıkmış değil mi?
Benim opu çok önce yapıldı. O sırada gonal f 300ml kullandımİlaçtan kastım igne tedavisi yumurta geliştirme için
Estradiol hakkında bilgim yok malesef bilen biri yorumlarsa daha iyi olur
Ya da chat GBT ye yaz
Ben yanlış anladım sanırım. Şuan hangi aşamadasin pekiiBenim opu çok önce yapıldı. O sırada gonal f 300ml kullandım
Yumurta toplama yapıldı ve iyileştikten sonra sol tüpte sıvı birikmesi yüzünden ameliyat oldum. Onun üzerinden ikinci adet dönemi geçti şimdi de transfer öncesi doğal olarak ilerleme bekliyor doktorum. Yani ostrojen hormonu vücutta kendiliğinden transfer için hazırlansın diye. Kaç gündür sürekli olarak kan tahlili veriyorum. Estradiol, progesteron, lh sonuçlarına göre tedavi uygulayıp uygulamayacağı belli olacak. Dün iki tane yumurtam 14mmdi. Bakalım kan sonuçları için ne diyecekler. Aramalarını bekliyorum.Ben yanlış anladım sanırım. Şuan hangi aşamadasin pekii![]()
Anladım şimdi. İnşallah her şey yolunda gider dua edelimYumurta toplama yapıldı ve iyileştikten sonra sol tüpte sıvı birikmesi yüzünden ameliyat oldum. Onun üzerinden ikinci adet dönemi geçti şimdi de transfer öncesi doğal olarak ilerleme bekliyor doktorum. Yani ostrojen hormonu vücutta kendiliğinden transfer için hazırlansın diye. Kaç gündür sürekli olarak kan tahlili veriyorum. Estradiol, progesteron, lh sonuçlarına göre tedavi uygulayıp uygulamayacağı belli olacak. Dün iki tane yumurtam 14mmdi. Bakalım kan sonuçları için ne diyecekler. Aramalarını bekliyorum.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısı olsunAnladım şimdi. İnşallah her şey yolunda gider dua edelim![]()