Allah kucagimizi boş birakmasin insallah sonuç pozitif olur hepimziin.Bende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah kucagimizi boş birakmasin insallah sonuç pozitif olur hepimziin.Bende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.
İnsallah bu son olur hepimiz icin de pozitif gorururzBende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.
İnşallah tutunur sizin embriyonuz da. Hiç bir tane falan dıye düşünmeyin olacaksa nasipte varsa o bir embriyo ile de olur.Bende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.
AminnnnDondurulmuş embriyo. Her sey guzel gitti aslinda genelde bir problemimiz yoktu. Ufak tefek sıkıntilar vardi ama normal gebelige engel degildi hatta bir kere gebe kaldim ama kalp atisi duyulmadi kurtaj oldum. Ben de yas geciyor diye tup bebege basladim. 24 yumurta toplandi fakat kalitesizmiş. Sorunda buymuş yani. 5.gune ulasan bir tane var oda kalitesiz diye transfer yapmadi doktorum en iyisi 3. Gun donduruduklarimizi yapalim dedi. Su an ilac progestan fitil sabah aksam 2. Esreofel mi ne çarkli bi ilac. Yine hormon icin gobege yapistirilan bant. Kan sulandirici igne. Progestan ignesi ve prednol hap. Bir de folik takviye ilac.
Allah emeklerimizi boşa cikarmasin.![]()
Bende aynı gün transfer oldumBende 12sinde transfer oldum 3 olumsuz aşılama sonrası bu ilk tüp bebek denememiz. Tek embriyom vardı ve oda transfer edildi başkada olmadı.
İnşallah. Herhangi bir belirti yok sadece karın ağrısı yaşıyorum ilk günden beri. İyiye mi işaret kötüye mi bilmiyorumAllah kucagimizi boş birakmasin insallah sonuç pozitif olur hepimziin.![]()
İnsallah 1 hafta kaldı test günüme. Çok heyecanlıyım. Erken test yapıp öğrenen çok oldu burda. Çok imreniyorum gördükçe cesaret edip yapamyrm negatifi gorrm diye. Gerçi test günüme daha 1 hafta var taze transfer ve 5. Gün embriyosuİnşallah tutunur sizin embriyonuz da. Hiç bir tane falan dıye düşünmeyin olacaksa nasipte varsa o bir embriyo ile de olur.
Kaçıncı gün embriyosu test günün ne zaman.Bende aynı gün transfer oldum![]()
5. Gün embriyosu taze transfer oldum test için 24 Ağustos denildi ama pazara denk geldiği için muhtemelen pazartesi sabah gidip kan vericem Allah’ın izniyleKaçıncı gün embriyosu test günün ne zaman.
Sizinle aynı beklemedeyiz ben açıkcası bekleme taraftarıyım. Erken test yerine kan testini beklemek istiyorum. Çünkü o testler bazen yanıltabiliyor boşuna moral bozmaya gerek yok ve zaten şu an çok erken genelde tutunma 4.-5. Gün oluyor. Biraz daha sabır.İnsallah 1 hafta kaldı test günüme. Çok heyecanlıyım. Erken test yapıp öğrenen çok oldu burda. Çok imreniyorum gördükçe cesaret edip yapamyrm negatifi gorrm diye. Gerçi test günüme daha 1 hafta var taze transfer ve 5. Gün embriyosu
5. Gün ve hiç bir belirti yok. Sizin test gününüz ne zaman?Günaydın hanımlar bugun nasıl hissediyorsunuz benım sancılarım düne göre azaldı baya bugun 10. Günüm sizde durumlar ne
Pazar günü benim test günüm ama yarın gdicem5. Gün ve hiç bir belirti yok. Sizin test gününüz ne zaman?
Bana 22sine gel kan ver dediler. Hakkımızda hayırlısı. Rabbım herkesin gönlündeki müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah.5. Gün embriyosu taze transfer oldum test için 24 Ağustos denildi ama pazara denk geldiği için muhtemelen pazartesi sabah gidip kan vericem Allah’ın izniyle
Aminn inşallah. Belirti yaşayanlar var mı acabaAllah kucagimizi boş birakmasin insallah sonuç pozitif olur hepimziin.![]()
Haftasonunu atlatabilirsem inşallah sabredip sonrası daha kolay olacak belki pazartesi yaparım evde.Sizinle aynı beklemedeyiz ben açıkcası bekleme taraftarıyım. Erken test yerine kan testini beklemek istiyorum. Çünkü o testler bazen yanıltabiliyor boşuna moral bozmaya gerek yok ve zaten şu an çok erken genelde tutunma 4.-5. Gün oluyor. Biraz daha sabır.
Aminn inşallahBana 22sine gel kan ver dediler. Hakkımızda hayırlısı. Rabbım herkesin gönlündeki müjdeli haberi almayı nasip etsin inşallah.
Ben trasnferdn sonra pozitifi de gördüm hala bir belirti yok transfer zamanı da hiç belirti aramadım bence süreci güzel geçirmeye odaklanın çünkü stres oluyor insanHic belirti yok erken sanirim transfer + 4. günüm. (Dondurulmuş 3.gün çift embriyo) Sizlerde var mi belirtiler ne zaman baslar acaba.
Merhaba diger 4 transfer neden tutmadi acaba hic arastirdinizmiinşallah. Bu benim 5. transferim başka da embriyom kalmadı zaten
hep tek tek koyuluyordu bu sefer 2 âdet dondurulmuş embriyo transfer edildi. 5. Gün embriyoları.