• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos ayı tüp bebek tedavisi gören var mı konuşalım

Merhaba,
Siz de ankaradasınız galiba. Recai hocadan memnunum demişsiniz. Yorumlarda baya kalabalık denmiş. Sürecinizden kısaca bahsetmeniz mümkün mü? Merkez, doktor olumlu olumsuz yönleri hakkında. Bu son denemede de olmazsa doktor değişikliği yapacağım. O nedenle merak ediyorum açıkçası. Umarım transferiniz de çokkk güzel sonuçlanır. 🌸
Evet Ankara'dayım canım klinik inanılmaz kalabalık oluyor bekleme süresi biraz fazla ama memnunum çok ilgililer ortam temiz çalışanlar güler yüzlü. Ben recai hocayı ilk muayenede birde transferde gördüm sonra doktor Gürhan Keleş ilgilendi benimle. Hemsirelerde doktorlar kadar bilgili her an ulaşabiliyorsunuz herkese. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama tabi gerek kalmaz umarım son denemenizmis inşallah pozitifi görür bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰

Evet Ankara'dayım canım klinik inanılmaz kalabalık oluyor bekleme süresi biraz fazla ama memnunum çok ilgililer ortam temiz çalışanlar güler yüzlü. Ben recai hocayı ilk muayenede birde transferde gördüm sonra doktor Gürhan Keleş ilgilendi benimle. Hemsirelerde doktorlar kadar bilgili her an ulaşabiliyorsunuz herkese. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz ama tabi gerek kalmaz umarım son denemenizmis inşallah pozitifi görür bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰
Çokk teşekkür ederim 🙏 dediğiniz gibi inşallah son olur da gerek kalmaz. Artık 2. Opu 5. Transfer ve 3 yıldır da aynı yerdeyim. Yaşım da 40 a yaklaştı. Yapılacak her şey yapıldı artık tekrar gibi geliyor her şey. Olmazsa yeni yer aramak durumundayım yoksa doktorumu ve iletişimini falan çok seviyorum onlarla ilgili hiç bir problemim yok. ama yeni bir bakış açısına da ihtiyacım var. İnşallah hepimiz daha çok uğraşmadan zorluk çekmeden sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza tek dileğim ve duam. 🌸🥰

Kızlar, Ankarada tedavi gören başka birileri de var mı bu başlıkta? Doktor veya merkezleriniz kimler acaba? Tavsiye eder misiniz?
Ben güven hastanesinde nafiye hocayla devam ediyorum tedavime. Çok naif sıcak kanlı ve işinde çok titiz davranıyor. Bende en önemliside para odaklı olmaması. İletişim çok güzel sekreterden hemşiresine kadar.

Ben güven hastanesinde nafiye hocayla devam ediyorum tedavime. Çok naif sıcak kanlı ve işinde çok titiz davranıyor. Bende en önemliside para odaklı olmaması. İletişim çok güzel sekreterden hemşiresine kadar.
Nafiye hocayı hiç duymamıştım araştırayım onu da, inşallah gerek kalmaz da..çok teşekkür ederim 🙏 sağlıkla güzel haberler alın umarım siz de 🌸

Kızlar bugün 5. Günüm kasıklarımdaki ağrılar aşırı arttı ılık duş aldım iyi gelir diye ama fayda etmedi. Sanki adetim sökülecek gibi yaşayan var mı bu durumu
Bu iyi birşey tutan çoğu kişinin hep 5. Günü akşamı yaş sabahı kaşık sancıları başlıyor çok normal bebeğim seninle. Benimde böyle olmuştu 5-6-7 ağrılarım sürdü sonra kesilmişti benim ek olarak lekenmeleirm de vardı ama lekelenme herkes te olmuyor. Ama kaşık ağrısı 5 kişiden 4 ünde oluyor

Bu iyi birşey tutan çoğu kişinin hep 5. Günü akşamı yaş sabahı kaşık sancıları başlıyor çok normal bebeğim seninle. Benimde böyle olmuştu 5-6-7 ağrılarım sürdü sonra kesilmişti benim ek olarak lekenmeleirm de vardı ama lekelenme herkes te olmuyor. Ama kaşık ağrısı 5 kişiden 4 ünde oluyor
Tranferden sonra 5. Ve 6. Günler kaset test yaptım ilk ıdrarla ama sonuç negatif. Moralim çok bozuk. İstemsizce agliyrm aşırı duygusalim bugün herseye agliyrm

Tranferden sonra 5. Ve 6. Günler kaset test yaptım ilk ıdrarla ama sonuç negatif. Moralim çok bozuk. İstemsizce agliyrm aşırı duygusalim bugün herseye agliyrm
kaset testlerine sonradan baktın mı durdukça çıkabiliyor bazen hemen attın mı yarın bir ilk idrarda erken gebelik dene kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilmişti hemen umutsuzluğa kapılma daha erken

kaset testlerine sonradan baktın mı durdukça çıkabiliyor bazen hemen attın mı yarın bir ilk idrarda erken gebelik dene kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane transfer edilmişti hemen umutsuzluğa kapılma daha erken
Atmadım. Dunki belli belirsiz bugunki ona göre daha belirgin çift çizgi ama kuruduktan sonra bakmayın yanıltıyor diyorlar. Bende önemsemedim. Sadece gün gün renk farkı var mı diye tutuyrm

Ne kadar süre mesela. Saatler sonra baktım ama ben kurumuştu baya

Ne kadar süre mesela. Saatler sonra baktım ama ben kurumuştu baya
Kuruma çizgisi 1 gün sonra çıkıyor ben çok kullandım kaset test bozuk değilse kuruma çizgisi bile çıkmıyor üstelik senin ikisinde de çıkmış hayırlı olsun diyelim bence şimdiden ikiside mi bozuk testlerin öyle düşün ☺️ sabırla bekle koyulaşacak ve hemen çıkacak inşllah kaçıncı gündesin

Kuruma çizgisi 1 gün sonra çıkıyor ben çok kullandım kaset test bozuk değilse kuruma çizgisi bile çıkmıyor üstelik senin ikisinde de çıkmış hayırlı olsun diyelim bence şimdiden ikiside mi bozuk testlerin öyle düşün ☺️ sabırla bekle koyulaşacak ve hemen çıkacak inşllah kaçıncı gündesin
Transfer hariç 6. Günüm. Tek embriyom ilk tüp bebek denememiz. 5. Gün embriyosu 1 adet iyi kalite dendi sadece.

Sabah yaptım tek cizgiydi Bi iki saat sonra baktım kurumuş ikinci çizgide belli. Yarın Bi test daha yapacm sabah. Allahim inşllah bebeğim benimledir

Ben de ağustos sonunda transfer olacağım. Elinde fazladan kalan oksapar ve Prolutex dex 25 mg kalan var mı acaba

Sabah yaptım tek cizgiydi Bi iki saat sonra baktım kurumuş ikinci çizgide belli. Yarın Bi test daha yapacm sabah. Allahim inşllah bebeğim benimledir
İlk gebeliğim de bende böyle öğrendim aslında çok silik ilk dakikalarda çıkıyor sen görmüyorsun bebeğin seninle 🌼🌼 allahım yüzünü güldürsün sağlıkla kavuş bebeğine

Kızlar sabah ilk ıdrarla yaptım 3 gündür tekrarlıyorum bisey yok. Bugun transferle birlikte 8. Günüm. Çok silik mi gözlerim mi beni yanıltıyor. Sizde nasıldı

Eklentiler

• IMG_20250819_092839.webp
    IMG_20250819_092839.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 89
Back
X