- 24 Şubat 2023
- 76
- 15
- 8
- 27
- Konu Sahibi seyda nur dageviren
-
Öncelikle bir merkez veya kliniğe karar verip ön görüşme yaparak baslayabilirsiniz.. hangisi içinize sinerse onda devam edersiniz o kısım biraz karar verme açısından zor.. sonrası çorap söküğü gibi…güzel haberler alırsınız umarımAğustos ayında tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum nasıl bir yol izlenmeli
Doktorum var 2 kere aşılama yaptırdım 2.aşılama tuttu ama düştü öyle olunca tüp bebek denemek istiyoruz şuanda glifor kullanıyorum insülin direncim yüksek olduğu için ekstra bişi yapmıyorum önümüzdeki ay muayneye gidip başlıcam inşallah nasıl olucak devamı nasıl ilerlicek onu bilmiyorumÖncelikle bir merkez veya kliniğe karar verip ön görüşme yaparak baslayabilirsiniz.. hangisi içinize sinerse onda devam edersiniz o kısım biraz karar verme açısından zor.. sonrası çorap söküğü gibi…güzel haberler alırsınız umarımben kliniğe karar vermeden önce bir endokrin doktorunda hormon testlerimi vs yaptırıp gitmiştim. Yüksek çıkan(6.36) troidlerim için ilaç başlanmıştı.
Bende glifor ve troid için kullanmıstım bayagı adet düzeni ve kilo vermemi sağlamıştı. Sonrası için adetin ikinci günü kontrole gidiceksiniz kan vs alıyorlar eger kist vs bir şey görmezse tedaviye baslar. İğne ve hap kullanıyorsunuz. Gonal f denilen iğnelerden vuruyorsunuz hergün. Hiç acıtmıyor korkmayınDoktorum var 2 kere aşılama yaptırdım 2.aşılama tuttu ama düştü öyle olunca tüp bebek denemek istiyoruz şuanda glifor kullanıyorum insülin direncim yüksek olduğu için ekstra bişi yapmıyorum önümüzdeki ay muayneye gidip başlıcam inşallah nasıl olucak devamı nasıl ilerlicek onu bilmiyorum
Bende glifor ve troid için kullanmıstım bayagı adet düzeni ve kilo vermemi sağlamıştı. Sonrası için adetin ikinci günü kontrole gidiceksiniz kan vs alıyorlar eger kist vs bir şey görmezse tedaviye baslar. İğne ve hap kullanıyorsunuz. Gonal f denilen iğnelerden vuruyorsunuz hergün. Hiç acıtmıyor korkmayın10-12 gün yumurta büyütmek icin ilaç kullanırsınız. Sonra yumurta toplama gerçekleşir. Sonrasında gün gün aranıp yumurtalarınız kaç tanesinin döllendiğini ve kaçıncı gün dondurulacağı hakkında bilgilendirilirsiniz. Doktorumuz rahim dinlendirme yaparsa 2 adet dönemi sonrasını beklersiniz. Yapmazsa taze transfer olursunuz
Yani onu bende bilmiyorum. Bende rahim dinlendirme oldu dondurulmus transfer oldum2si arasında ne gibi bi fark oluyo
Peki sonucunuz nasıl geldiYani onu bende bilmiyorum. Bende rahim dinlendirme oldu dondurulmus transfer oldum
Suan transferden sonraki ikinci günümPeki sonucunuz nasıl geldi
İnşallah güzel haberler alırsınSuan transferden sonraki ikinci günüm
Merhaba bende şule yıldırım köpük ile tedaviye başlayacağım sizin süreç nasıl gidiyor nasıl ilerlediniz?Şule yıldırım köpük hocamla tedaviye başladık çok heyecanlıyız bekliyoruz.
Merhaba ben de o doktorla tedaviye başlayacağım bir aşılama yaptık ama tutmadı o yüzden hiç beklemeden tüp bebek yapalım dedik. Nasıl ilerledi süreciniz bilgi verebilir misinizMerhaba bende şule yıldırım köpük ile tedaviye başlayacağım sizin süreç nasıl gidiyor nasıl ilerlediniz?
Geçen hafta yumurta toplamam oldu. 10 yumurtadan 2 embriyo oluştu. O da donduruldu. Adet olunca transfer hazırlığına başlayacaz. Elinden geleni yapmaya çalışıyor doktor.Merhaba ben de o doktorla tedaviye başlayacağım bir aşılama yaptık ama tutmadı o yüzden hiç beklemeden tüp bebek yapalım dedik. Nasıl ilerledi süreciniz bilgi verebilir misiniz
Yumurta toplamaya da adetli mi gittiniz süreç ilk nasıl başlıyorGeçen hafta yumurta toplamam oldu. 10 yumurtadan 2 embriyo oluştu. O da donduruldu. Adet olunca transfer hazırlığına başlayacaz. Elinden geleni yapmaya çalışıyor doktor.
Ben adet olduğum gün aradım ertesi güne randevu oluşturdum. Yani Adetin 2. Günü gidiyorsun ve ilaç kullanmaya başlıyorsun. 2 3 günde bir kontrol daha sonra Yumurtalar yeterli olgunluğa geldiğinde Dr gününü söylüyor o zaman toplanıyor yumurtalarYumurta toplamaya da adetli mi gittiniz süreç ilk nasıl başlıyor
Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de adetimi bekleyip gideyim süreç sanırım aşılama ile aynı olacak. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen adet olduğum gün aradım ertesi güne randevu oluşturdum. Yani Adetin 2. Günü gidiyorsun ve ilaç kullanmaya başlıyorsun. 2 3 günde bir kontrol daha sonra Yumurtalar yeterli olgunluğa geldiğinde Dr gününü söylüyor o zaman toplanıyor yumurtalar
Rica ederim ne demek. Aşılama yaptırmadım hiç o yüzden bilmiyorum.Çok teşekkür ederim cevabınız için ben de adetimi bekleyip gideyim süreç sanırım aşılama ile aynı olacak. Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Merhaba, ne durumdasınız? Transferiniz gerçekleşti mi :) çok merak ediyorum süreci inşallah pozitif sonuçlar alırsınızGeçen hafta yumurta toplamam oldu. 10 yumurtadan 2 embriyo oluştu. O da donduruldu. Adet olunca transfer hazırlığına başlayacaz. Elinden geleni yapmaya çalışıyor doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?