ağustos ayında aşılamayapanlar ve yaptıracak olanlar

theparadise

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2011
510
162
323
kızlar hepinize tekrar merhaba...
agustos ayında aşılama yaptıracak olanlar vardır eminim gelin bu süreci hep birlikte yaşayalım

kısaca kendimden ozet geceyim bende ve eşimde problem yok bu hafta histeroskopi ameliyatı gecirdim yapışıklık vardı acıldı hastaneye tum evraklarmı teslim ettim ve salı gunu heyet raporuyla aşılama için ilaçlarım yazılacak Rabbim emeklerimizin karşılığını inşAllah çok bekletmeden bize verecek..ben inanıyorum ve benim gibi inananlarıda bekliyorum

Haydi kızlar herkes aşılama yaptırdığı veya yaptıracağı tarihi yazsın bakalım herşeyin hayırlısı... :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

cnm merhaba.bir aksilik olmazsa bende bu ay ikinci aşılamamı yaptıracağım.senin aşılama muhtemelen yapılmıştır.baya olmuş yazalı.inşallah ikimiz içinde hayırlı olur.ben pko luyum.eşimde sorun yok yani hareket biraz az ama sayı yüksek olduğu için sorun yk dediler.3 klomen+çatlatma iğnesi 1 kez aşılama yapıldı malesef hepsi negatif.bu ay aşılamam klomenle yapılcak ama 10.günde 10mm 1 yumurta var.birz küçük.3 gün sonra gel dedi perşembe gitcem inş büyümüştür

benim ayın 6sında yapıldı aşılamam herşeydi normaldi yumurtalar 19 20 mmydi rahim kalınlığım 9un üstüydü hormonlarım normaldi eşimin ileri hareket hareket falan yüzde 91 di...ama dün boyumun ölçüsünü aldım :27::27::27: adet oldum ilk aşılamam negatifle sonuçlandı aşılamada şans yok denecek kadar az imiş.doktorlar hep bunu sölüo... bence en iyisi tüp bebek yaptırmak allah hepimizin yardımcısı olsun..umarın konu sahibi ve diğer arkadaş sizin pozitif olur aşılamanız

kızlar selammmmm maalesef aşılamam olmadı çünkü daha adet olmadımmmm test falan da yapmadım ameliyattan dolayı bi gecikmedir diye düşünüyorum sözde bu ay aşılamam olacaktı ama kısmet değilmiş beklemedeyim halaaa...

Back
X