Ağustos Ayında Doğum Yapacak Anneler'in Yeri...

yesilimsi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2011
3.765
0
116
40
Selamm Hamişlerrr:)

Şuanda 9 Haftalık hamileyim,bebişlerimizin an ve an gelişmelerini birlikte takip edip paylaşalım ne dersiniz?

selammmmm bende varım :) hayırlı olsun canım benım....bende 8 haftalık hamıleyım ıkız bebeklerım olacakmış :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende çok heycanlıyım geçen gıttım kalp atışlarını dınledım ..ama subatın 10nunda kontrolum var bu sefer daha sakın kafayla dınlemek ıstıyorum :)))) rabbım sen koru onları:nazar:

hayırlı olsun kızlar sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.anneler kulübünde ağustos anneleri paylaşım topiği var oraya gelsenize daha kalabalığız

Konunuz ağustos anneleri bölümüne taşındı..
Keyifli paylaşımlar..

selammmmm bende varım :) hayırlı olsun canım benım....bende 8 haftalık hamıleyım ıkız bebeklerım olacakmış :nazar::nazar::nazar::nazar:

bende çok heycanlıyım geçen gıttım kalp atışlarını dınledım ..ama subatın 10nunda kontrolum var bu sefer daha sakın kafayla dınlemek ıstıyorum :)))) rabbım sen koru onları:nazar:

Saol canım sanada hayırlı olsun,hemde ikizzz ne güzel yaa:)))))))) Bende 5 şubatta testlerimizi yaptırıp kontrole gidicem tekrar:))

Back
X