Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ama psikolojik olarak işe yarıyo küçük hilecikler:) ya ben progestanı içiyorum o yüzden fazla yan etki yapıyo günde 3 kez 2 şer tane.3 kere sarhoşluk yaşıyorum günde acayip baş dönmesi yapıyo.kim kaybetmişki ben bulim 15 gün tatili oh oh 30 kere dönerim ben.

:)))))) içelim güzelleşelim diyosun yani :))) sen yinede doktoruna danış bu arada...

evet canım gel agustos gel dımı
bende yarın opudan sonra derım aynı seyı
ama ben zaten agustosta olucam sanırım transferı bakaım mevlam ne gosterır
ozman bende safak sayıcam sızınle

arkadaşlar ilaçlar hepinizde etkisini gösteriyo, ama bende tık yok, bu kötü bi durummu acaba ya, offfffffffffffffffffffffff

arkadaşlar ilaçlar hepinizde etkisini gösteriyo, ama bende tık yok, bu kötü bi durummu acaba ya, offfffffffffffffffffffffff

Bende de birşey yok sadece iğneden dolayı kalçalarım çok acıyor başkada birşey yok :))
üzme kendini lütfeen opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm ilaçların yan etkisinin olması iyi birşey mi yapma lütfen :oklava:
Bende de birşey yok sadece iğneden dolayı kalçalarım çok acıyor başkada birşey yok :))
üzme kendini lütfeen opuyorumnanaktan

hahahahaha... Işte şimdi çok güldüm... Benimde kalçalarım morardı iğneden o kadar.. özenilecek pek bişey yok yani.... Ay ilahi wallaa...

hahahahaha... Işte şimdi çok güldüm... Benimde kalçalarım morardı iğneden o kadar.. özenilecek pek bişey yok yani.... Ay ilahi wallaa...

bilmemki , ilaç kullananlar belirtiye yoruyor hep, kasıklarım ağrıyor diyor, yumartalığım ağrıyor diyor, bide kendime bakıyorum, ne ağrı var ne sızı, olmasımı gerekli olmamasımı gerekli bilemedim ben..

Back
X