• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

dilserserin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
340
0
96
İstanbul
kızlar hadi liste yapalım..
dilserserin..........ilk deneme.....1 emr..........4 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
tubbaby..............ilk deneme.....1 emr.........1 ağustos.........NEGATİF
catdog................ilk deneme......1 emr........3 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
asi06..................ilk deneme......1 emr....... 4 ağustos.........NEGATİF
esila....................ilk deneme.....1 emr.........4 ağustos........???????
bebeğim_01.....................aşılama...............15 ağustos.......???????
cemrehayal.........ilk deneme.......1 emr..........4 ağustos.......NEGATİF
soway................ilk deneme........1 emr..........6 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
she35................ilk deneme.........2 emr..........2 ağustos......HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
b3llacat..............ilk deneme.........1 emr..........11 ağustos....??????
özlemilker..............tedavide...................................................??
als17..................2.deneme.............................12 ağustos.....?????????
karamel86...........4.deneme...........2.emr...............................HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
angel74...............1.deneme..........2.emr...........10 ağustos.......???????
zeynep4..............2.deneme..........1 emr............20 ağustos......???????
kuzucan...........................................................7 ağustos........HAMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
nisam83...........................................................................???????

Son düzenleme:
Cnm transferin olmuş hayırlı olsun :)) benimde test tarihim 1 Ağustos hayırlısı olsun hepimiz için :))

inş.sen pozitif haberi ver sonra da ben vereyim burdan pozitif haberler.yatmak çok sıkıcı ya

İns cnm :)) vallahi ben hiç yatmadım sürekli dolanıyorum evin icinde ufak tefek islerde yapıyorum transferden geldigimde yattım sadece zaten umutlu degilim ben içimden ses olmadı diyor :))

kızlar bol bol dinlenin..tüp bebek doktorları gerek yok dio ama benim dokor tanıdıklarımın hepsi yatmamı söyledi...naçizane tavsiye...arada evin içinde dolaşın ama iş falan yapmayın..

dilerserin canım beni de ekle listeye 03 ağustos test tarihim tek embriyo canım:)))

sizler kalçadan iğne yapıldınızmı.bana yavaş yavaş yürüyerek gidebilirsin dediler.şimdi iğneden geldim.dinleniyorum.

canım aynı iğneden bende de var.başta hastaneye gittim ama transferden sonra evde eşim yapıyo; askerde sağlıkçıydı, iğne çok yapmış doktor öğretmiş ona.böylece hallettik çok şükür ama olmasaydı ben de yavaş yavaş yürürdüm hastaneye:))

evet arkadaşım ilk, inşallah hepimiz için ilk ve son olur bebişlerimize kavuşuruz inşallah:))
bu arada eklediğin içn çok sağol canım...

ya kızlar bugün 2.günüm ama çok sıcak terliyorum ne zaman duş alıcaksınız siz?
doktorum ilk iki gün alma dedi bana ama yarın mı pazartesimi alsam bilemiyorum; dayanabilirsem:(

ya kızlar bugün 2.günüm ama çok sıcak terliyorum ne zaman duş alıcaksınız siz?
doktorum ilk iki gün alma dedi bana ama yarın mı pazartesimi alsam bilemiyorum; dayanabilirsem:(

Canım bana 24 saat dediler hastaneden. Ben de daha almadım. Bu arada senin de karın bölgende sancın oluyor mu? Benim hala ağrılarım devam ediyor.

canım benim transfer sırasındahiç ağrım olmadı eve gelince de olmadı sanki hiçbişey yoktu.ama dün yani ilk günün sabahıadet olucakmış gibi ağrıyla uyandım ama bügün ağrım daha az çok arada oluyo.
belkide aldığımız hormonladandır

benim kağıtta da 48 saat yazıyo tamam canım çok sağol yarın alırım artık o zaman:)))

Kizlaaaaaaar nasilsiniiiiz :)) benim iğnelerden dolayi kalçalarım ağrıyor ve regli sancısı var :)) Pazartesi is bası yapıyorum :))

canım o sancı bende dün vardı bugün azaldı ama dün ateşim çıktı doktoru aramadım ama aslında thlikeliymiş galiba neyse kompressle düşürdük, neden olur bilen var mı?
bu arada tupbaby canım pazartesi kendini çok yorma çok dikkat et kendine ağır hareket arkadaşım

Back
X