• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

ya, benim özellikle solda ağrılarım çok fazla, mecburen 1 tane Parol aldım, Böğürtlen çayı içiyorum..

dilserserin meraba canım beni de listeye eklermisin. ilk denemeydi tek embriyo 3. gün transferi 1. kaliteymiş. 4 ağustos test günüm kısmetse:) aynı gün öğrencez hayırlısıyla.ayrıca eşimle benim evlilik yıldönümümüz o gün :)

dilserserin meraba canım beni de listeye eklermisin. ilk denemeydi tek embriyo 3. gün transferi 1. kaliteymiş. 4 ağustos test günüm kısmetse:) aynı gün öğrencez hayırlısıyla.ayrıca eşimle benim evlilik yıldönümümüz o gün :)

aaaa ne gusel iki kutlama birden yaparsınız inş.ayın 4 undede 4 kişi olduk şimdiden heyecanlandım valla...

kızlar ağrılarınız ne durumda???
belirti aramıyorum ama benim kasıklarım ara ara bayağı ağrıyo bazen adet öncesi gibi bazen kıpıdadığım anda sancıyo (kalkarken,hızlı yürürsem)
acaba aldığımız hormonlar yumurtalıklarımızı hassaslaştırdığı için mi böyle oluyo kızlar??

Cnm bosver belirtileri :)) ağrısı olanında olmayanında tutuyor yada tutmuyor :)) panik yok belirti aramadan keyfini çıkar günlerinin :))

canım ya negüzel yazmışsınkeyfini çıkarın diye ama böyle yatmak çok zor tabiki dolanıyorum evde ama beklemek ve evde durup bişey yapmayınca zaman geçmiyo.kitap okuyorum bolca ama sıcaklarla zor geçiyor:bbo:akannehir

ara ara yükseldiğini hissediyorum ama ölçmedim hiç kendi kendime yazıp çizmiiim diye. yanlız progestan diye bi hap içiyorum iyi slladı beni bugün deli başımı döndürdü

canım ben o ilcın iğnesi oluyorum yumurta toplamadan beri bana da ilk günler öyle yaptı sonrageçti canım.bende ateşimi öylesine ölçmedim de;transfer sonrası hasta oldum ateşim bayağı yükseldi sonra tekrar hasta olmıyım diye takip ettim bende canım :)

boşver canım şeytana uyma bak evdeki testlerde biliyosun her zaman çıkmıyo bi de boşa üzülme sonra canım.ama gerçekten beklemek çok zormuş böylece...

evet ama ben evde normale dönemedim daha dolanıyorum ama işyapmıyorum bu sefer de eşimden istiyorum yapıyo sağolsun ama sinirlerimiz gergin üzüyoruz birbirimizi bakalım bu 9-10 hayırlısıyla bigeçsealsanaalsanasmile

canım ya negüzel yazmışsınkeyfini çıkarın diye ama böyle yatmak çok zor tabiki dolanıyorum evde ama beklemek ve evde durup bişey yapmayınca zaman geçmiyo.kitap okuyorum bolca ama sıcaklarla zor geçiyor:bbo:akannehir

Sen bana bakma cnm :)) benimde 5.gunüm bitti nasıl gecti anlamadım yarından itibaren naparim bilemem ise başlıyorum. Kalçalarım Cook acıyor :(( iğneden dolayı soluma sagıma yatamiyorum sürekli sırt ustu :(( birazda regli ağrım var hayırlısı ins hepimiz güzel haberler veriririz :)). :emir_bebek:

Back
X