selam kizlar sizin yasadiklarinizin hepisini bende yasadim ve o yüzden yorum yapmak istedim,size kisaca kendi basimdan gecenleri anlatayim....
esimde bende 30 yasindayiz 7 senedir evliyiz ilk dönem kendimiz bebis istemedik cünkü esim türkiyeden yeni gelmisdi almanyaya biraz düzene girelim dedik.bundan 4 sene önce bizim icimizde her bebek gördümüzde kipir kipir oluyordu artik bizde bebis yapalim dedik islemlere basladik:) ama bir türlü olmadi ve son cagreyi doktorda bulduk ve doktorumuz bize bi asilama yapti sonuc negatif oldu,ben 5 ay hic cocuk hakinda birsey duymak istemedim,cünkü cok yikilmisdim hemen olcak diye umud ediyordum,6 ay sonra biz almanyada ilk tüp bebek deneyimi yaptik oda olmadi,ben gene yikildim perisan oldum esimde ayni durumdaydi ama bana belli etmyiordu daha cok üzülmeyim aglamayim diye,negatif aldimiz gün tesadüfen bu siteyi bulduk ve esim beni üye yapti ama hic ilgilenmiyordum cünkü artik bebek felan istemyiordum hersey bitmisdi benim icin,taki UMUTLU BEKLEYISIM BEBEGIMLE DEVAM EDIYOR topigne raslayana kadar,o topigin sahibi yasadiklarini okadar güzel satirlara dökmüs ki bana bi umut oldu ve bende ankarada tedavi olmaya karar verdim ve esimle merkez hakinda arastirmaya baslamisdik ki ben kararimi vermisdim MAYA TÜP BEBEK MERKEZI olcakti,biz izinimizi felan ayarlayip esim benden 3 hafta önce türkiyeye gitdive ilk görüsmeye gitdi osman hocamla,esimide iyi bi elektrik almisdi ve biz tedaviye basliycaktik benim adetim geldi an..
ben biraz daha gec türkiyeye gitdim icin burdan basladim ilaclarima ve 31.01.2010 da bende uctum ankaraya ve herseye daha yakindim minik kusuma kavusmama az kalmisdi,hersey okadar cabuk olduki bi baktim yumurta toplama iselmi oldu,toplam 8 yumurtam vardi ve sadece 4 tanesi döllenmisdi,benim dünyam yikildi cok az yumurtam cikti diye,kaliteleri cok güzeldi ve 3.gün 3 tane transferim oldu,ben transfer günü bide o geceyi dinlenerek ´gecirdim diger kalan 10 günü sürekli gezdim tozdum,yoruldum zaman kaldirimin dibi bile olsa oturdum dinlendim ama genelde sürekli disardaydim,hep bebeklerimle konusduk esimde olsun bende olayim göbegmi sevdik öptü esim:)ve büyük gn geldi sabah 9 da merkeze gidip kan vercektik,kanim alindi ve gecmeyen 6 saat basladi esim sürekli espiri felan yapiyprdu beni oyaliyordu kac defa yalvardim idrar testi yapalim diye yaptirmadi bekliycez dedi ve saat tam olarar14.57 bizim tel caldi esim bana merkezden aradiklarini belli atmedi ama benim icime dogdu ve sonucun ne oldunu bilmeden ulusun ortasinda aglamaya basladim,telefondaki olan bana tedavi sürecimde cok emegi gecen serife hemsiremdi,esimin yüzünden hic birsey anlasilmyiordu cünkü gözleri yasla dolmusdu veo an benim dünyam yikilmisdi gene negatif diye düsündüm esim telefonu benim kulama tutdu ve serefecim degerin 186 cikti tebrik ederim dedi,kendine gelince ara beni dedi...
Ya ne yapcami bilemedim okadar insanin icinde hicgira hicgira agladim esime sarildim tabiki oda göz yaslari icindeydi ve o ana kadar hic bi belirtim felan yoktu...simdi 26 haftalik hamileyim ve ikizlerim olcak bi oglum bi kizim olcak,hep dua edin kimseyin moralinizi bozmaya izin vermeyin ve en önemlisi sakin ama sakin önceden test yapmayin derim....
ALLAH hepinizin yardimci olsun ve hepinize pozitif sonuclar yasamyi nasip etder insallah bu mübarek günlerde.....