- Konu Sahibi dilserserin
hayırlı olsun arkadaşım bebeklerin.. darısı başımıza artık ne diyelim :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilserin canım benim 55yumurtam çıkmıştı doktorum ohss riskine karşı tedaviyi erteledi.dondurulmuşlarla 3 ay sonra yani cuma günü seninle aynı gün transferim oldu.ağustos 4 test tarihim.daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dışgebelikti ve ikizdi.
amıııııııııııın amın canım
herkesın kaldılı mubarek olsun canlar
dilserin canım benim 55yumurtam çıkmıştı doktorum ohss riskine karşı tedaviyi erteledi.dondurulmuşlarla 3 ay sonra yani cuma günü seninle aynı gün transferim oldu.ağustos 4 test tarihim.daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dışgebelikti ve ikizdi.
kizlar tsk ederim ALLAH isteyen herkese versin kimsenin yuvasini meyvesiz birakmasin...
masallah suphanallahhhhhhhhhhh 55 yumurtamı. ben ruyamda goremem o sayıyı:) problem neydı canım sizde?
yok canım 42si döllendi yumoşun.ayy ne dıyorsun masallah yaaaaaaa
55 tane yumos hepsı dollendımı canım onların
ınsalah tutunur canım yaa
hayırlsı bakalım
canım benimde 26 yumurta toplandı.bende ohss nedeniyle 1 ay geç transfer oldum.hep dedim geç olsun guç olmasın.şimdi transfer olduk şafak sayıyoruz.ben evde test yapmak felan istemiyorum.böle umut içinde beklemek daha güsel.test gunu bile korkarak yaptırırım testi herhalde.ya benim göbeğim mosmor oldu iğneden ya bu iğneler ne zaman bitecek oofffff
angelcım benımde ılk tedavımde 10 tane toplanmıstı ama 6 sı cekırdeklı cıkmıstı
3 tane dollenmıstı
sımdıde daha az gozukuyor yaa
3-4 tane dedı doktorum bakalım hayırlsı canım yaa
doktorum dıyor bukez hepsı cekırdeklı olucak ınsallah dıyor bakalım allahımdan hayırlsı
masalah valla arkadasaa 55 yumurta benım heralde yıllık yumosun![]()
MAŞALLAH WALLA 55 YUMURTA NE DEMEK YAAA... BENDE 7 TANE TOPLANDI 4 TANE DÖLLENDİ DİYE SEVİNİYOZ...laelaelaelaelae