Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

masalah bebıs asumancım
allahım senı tamamına bızıde bebıslerımıze kavustursun ınsallah

kızlar bende carsamba opu oluyorum
ınsallah bende yazdıracagım buraya sonuc tarıhımı
bana dua edın neolur canlar

dilserin canım benim 55yumurtam çıkmıştı doktorum ohss riskine karşı tedaviyi erteledi.dondurulmuşlarla 3 ay sonra yani cuma günü seninle aynı gün transferim oldu.ağustos 4 test tarihim.daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dışgebelikti ve ikizdi.

ayy ne dıyorsun masallah yaaaaaaa
55 tane yumos hepsı dollendımı canım onların
ınsalah tutunur canım yaa
hayırlsı bakalım

dilserin canım benim 55yumurtam çıkmıştı doktorum ohss riskine karşı tedaviyi erteledi.dondurulmuşlarla 3 ay sonra yani cuma günü seninle aynı gün transferim oldu.ağustos 4 test tarihim.daha önce doğal yolla gebe kaldım ama dışgebelikti ve ikizdi.

masallah suphanallahhhhhhhhhhh 55 yumurtamı. ben ruyamda goremem o sayıyı:) problem neydı canım sizde?

canım benimde 26 yumurta toplandı.bende ohss nedeniyle 1 ay geç transfer oldum.hep dedim geç olsun guç olmasın.şimdi transfer olduk şafak sayıyoruz.ben evde test yapmak felan istemiyorum.böle umut içinde beklemek daha güsel.test gunu bile korkarak yaptırırım testi herhalde.ya benim göbeğim mosmor oldu iğneden ya bu iğneler ne zaman bitecek oofffff

kizlar tsk ederim ALLAH isteyen herkese versin kimsenin yuvasini meyvesiz birakmasin...

allah tamamına erdirsin.inanın gözlerim doldu okurken hikayenizi.bende idrar testi yapmak istemiyorum.test gunumu beklicem.cuma transferim oldu iki gun yattım şimdi normal hayatıma döndüm.mutfakta bolca yemek yapıyorum hem vakıt geçiyo bakalım hayırlısı

masallah suphanallahhhhhhhhhhh 55 yumurtamı. ben ruyamda goremem o sayıyı:) problem neydı canım sizde?

doktor başta şaka yapıyor sanmıştım bende canım:)önce girdi odaya sanki durum kötüymüş diye tühh dedim olmadı galiba sonra şok oldum tabii :)) çoğul gebeliğe yatkınlığım varmış.bizim sorunumuz eşimdeki morfoloji yani şekil bozukluğu canım malesef %0.birde hareket sorunu varmış.

ayy ne dıyorsun masallah yaaaaaaa
55 tane yumos hepsı dollendımı canım onların
ınsalah tutunur canım yaa
hayırlsı bakalım
yok canım 42si döllendi yumoşun.
bunların 28'i 2.güne gelebildi.sadece en kaliteli olanları seçtikleri için (dondurmaya)14 embriyo gidebildi.3paket halinde dondurdular.2 paket çözdürüldü geriye 1 paket kaldı:(eşimde morfoloji %0.doktor bun bağlıyor bu kadar fire vermeyi.

canım benimde 26 yumurta toplandı.bende ohss nedeniyle 1 ay geç transfer oldum.hep dedim geç olsun guç olmasın.şimdi transfer olduk şafak sayıyoruz.ben evde test yapmak felan istemiyorum.böle umut içinde beklemek daha güsel.test gunu bile korkarak yaptırırım testi herhalde.ya benim göbeğim mosmor oldu iğneden ya bu iğneler ne zaman bitecek oofffff

canım bana sadece transfer olduğum gün pruloton diye bir iğne yaptılar jel kullanıyorum cumaya yine yapacaklar.bende istemiyorum ama dayanamam heralde yaa.sende tek taraflı kasık batması oluyor mu?iğne gibi batıyor hayırdır inşallahhh

ay canım masallah yınede
bende sorun yok ama yumoslarım ancak ruyamda okdar olur
hadı bakalım ınsallah ıyı sonuc alırsn ve hepınız ve bende alırım canım

MAŞALLAH WALLA 55 YUMURTA NE DEMEK YAAA... BENDE 7 TANE TOPLANDI 4 TANE DÖLLENDİ DİYE SEVİNİYOZ...laelaelaelaelae

angelcım benımde ılk tedavımde 10 tane toplanmıstı ama 6 sı cekırdeklı cıkmıstı
3 tane dollenmıstı
sımdıde daha az gozukuyor yaa
3-4 tane dedı doktorum bakalım hayırlsı canım yaa
doktorum dıyor bukez hepsı cekırdeklı olucak ınsallah dıyor bakalım allahımdan hayırlsı
masalah valla arkadasaa 55 yumurta benım heralde yıllık yumosun:D

angelcım benımde ılk tedavımde 10 tane toplanmıstı ama 6 sı cekırdeklı cıkmıstı
3 tane dollenmıstı
sımdıde daha az gozukuyor yaa
3-4 tane dedı doktorum bakalım hayırlsı canım yaa
doktorum dıyor bukez hepsı cekırdeklı olucak ınsallah dıyor bakalım allahımdan hayırlsı
masalah valla arkadasaa 55 yumurta benım heralde yıllık yumosun:D

:))) WALLA SANIRIM BENİMDE YILLIK YUMOŞ ADEDİNE DENK GELİR.. ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN NE DİYELİM...

BU ARADA SEN MORALİNİ YÜKSEK TUT... AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN.. SONUÇTA DOĞURACAĞIMIZ 1 YADA 2 ÇOCUK... İNŞALLAH HEMEN HEPSİ TUTUNURLAR GÖBÜŞLERİMİZE.. BU ARADA YUMURTA TOPLAMA GÜNÜNDEN SONRAMI SAYILIYOR 5.GÜN DİYE??? BENİM CUMA GÜNÜ TOPLANDI... SALI GÜNÜMÜ 5.GÜNÜM OLUYOR ÇARŞAMBA MI???

KIZLAR İNŞALLAH BU AY BU TOPİKTEN HEPİMİZ HAMİLE OLARAK AYRILIR GEBELİK HAFTALARINDA NELER YAŞANIYOR DİYE AYRI BİR TOPİĞE GEÇERİZ.. AMİNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

canım yumurta toplanılan gun sayılmıyor cunku 24 saat sonra dollenme baslıyor. carsamba senın 5. gunun. tekrar masallah:) bende aynen 3 blastım oldu dıye sevnıyorum eheuheuehe neyse nazar deydırmeyelım sımdı.

MAŞALLAH WALLA 55 YUMURTA NE DEMEK YAAA... BENDE 7 TANE TOPLANDI 4 TANE DÖLLENDİ DİYE SEVİNİYOZ...laelaelaelaelae

canım ya çok oldu da ne oldu transfer ertelendi birsürü sıkıntı acı yaşadım bence normal olanı en iyisi.o dönem çok ağrım oldu davul gibi şiştim bol suyla kurtuldum günde 10lt su diyordu doktor düşünün..

Back
X