Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

tabıkı sende bıze dua et canım
monocum masallah canım ınsallah degerın katlar katlar ve yavrunusende kucagına alırsın
bızede dua edın canlarım bızde ınsallah bu son denemelerımızde kavusuruz yavrularımıza

kızlar slm herkeze cuma günü kanam oldu hemde ağrılı dr.proluton depot yaptırmamı istedi ağrıca tekrar beta hcg, bir hafta önce 230 olan kan değerim 2216 olmuş şükür daha sonra vajinal muayene etti 5+3de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışına cumaya çağırdı ayrıca kese biraz aşağıdaymış sürekli istirat etmem gerekiyor bana da dua edin....

kızlar slm herkeze cuma günü kanam oldu hemde ağrılı dr.proluton depot yaptırmamı istedi ağrıca tekrar beta hcg, bir hafta önce 230 olan kan değerim 2216 olmuş şükür daha sonra vajinal muayene etti 5+3de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışına cumaya çağırdı ayrıca kese biraz aşağıdaymış sürekli istirat etmem gerekiyor bana da dua edin....

canım inşallah hayırlı olur sana sımsıkı tutunur

kızlar selam herkese, bayadır ben bakamıyorum ve ilerlemeler olmuş anlaşılan, ne var ne yok, inşallah sağlığınız yerindedir, bende yarın inşallah keseyi görücem ilk defa, heyecan var, inşallah bi sorunla karşılaşmameyvahedigeldismile şimdide bunun korkusunu yaşıyorum, bu korkular birtürlü bitmeyecek anlaşılan, neyse iyi düşünelimde iyi olsun öyle değilmi, BEBEĞİM, ANGEL, NİSAM ALS CATDOG kızlar sizleri merak ediyorum ne alemdesiniz, nasıl gidiyor sağlığınız yazın banabayanssulusmile

slm bende negatifi çekenlerdenim:( dün öğrendim.dün 10.günümdü dayanamadım yaptırdım.bu seferde kısmet değilmiş...tutan arkadaşlarımı kutluyorum sağlıkla kucaklarına almayı allah nasip etsin inşşşş

ayyyyyyyy sowaycım canım
hdı bakalım masalah bugune geldık
kesesını ınsallah kalp atısını duyucan
korkma canım allahım buyuktur
bende neolsun sıte kanamamın gecmesını beklıyorum doktora gıdıcem gorusmeye

ayyyyyy als kız yarım saatın kaldı ınsalah hersey guzel gıder canım allhım yar ve yardımcın olsun

kızlar selam herkese, bayadır ben bakamıyorum ve ilerlemeler olmuş anlaşılan, ne var ne yok, inşallah sağlığınız yerindedir, bende yarın inşallah keseyi görücem ilk defa, heyecan var, inşallah bi sorunla karşılaşmameyvahedigeldismile şimdide bunun korkusunu yaşıyorum, bu korkular birtürlü bitmeyecek anlaşılan, neyse iyi düşünelimde iyi olsun öyle değilmi, BEBEĞİM, ANGEL, NİSAM ALS CATDOG kızlar sizleri merak ediyorum ne alemdesiniz, nasıl gidiyor sağlığınız yazın banabayanssulusmile

sen daha yenimi görücen hayatım... benden önce pozitifi gördün sen.. merak etme yarın pıt pıtları duyacaksın.. acayip heyecanlı bişey.. ben iyiyim şimdilik.. benim ikiz görünüyodu ama birinin kalp atışlarını alamadı.. galiba kayıp olucak o... Allah nasıl nasip ederse artık.. sorgu sual etmiyorum.... nasibimizde tek mi çift mi var 30 ağustosta göreceğiz.. senden den hayırlı haberlerini bekliyorum....

als kız gelince hemen yaz.. merak ederim bak :))) şimdi heyecanla doktordasın bu saatte... kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyy bende cok merak edıyorum yaaaaaaa
hadı bakalım alscım
angelcım sana ıkıtanemı embrıyo transfer edılmısı canım
nasıl yanı ben anlamadım
sıkma canını o bırden belkıde ataga gececek ınsallah canım

angel cnm inşallah diğerininde kalp atışını duyarsın cnm, bakalım akşam saat 5te dr randevum, inşallah sorun çıkmaz yaa, bana nie bukadar geç randevu verdiler zaten anlamış değilim, neyse geç olsunda güç olmasın....

kızlarrrrr herkese günaydın
ay dün yazamadımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
kesemizi gördük çok şükür haftaya salı kalp atışını duymak için çağırdı doktorum
çok şükür dış gebelik gibi bir şey yokmuş çok korktum öyyle bir şey diycek diye
inşallah kalp atıışını duyarız da biraz daha rahatlarım :)))

bu arada kan değerimin fazla artmaması iki transfer yapıldı ya bir tane kese gördük
hayırlısı ne ise o olsun diye dua etmiştim ondan kandeğerim katlamamış

ayyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaa
cooooook sevındım korkuyordum sende ben gıbı olucak dıye
hamdolsun canım
ayyyyyyy nasılda heycanlanmıssındır
canım aksam yazlayınca dahada tedırgın oldum masalalh benım melegıme yaaaaaaa
olsun canım tek olsun senın olsun

sowaycım olsun canım doktorun yogundur canım belkı ondan gec randevu vermıslerdır
kızlar bana coook dua edermısnız artık yarı yolda ve negatıf gormek ıstemıyorum hayırlsıyla bende 9 ay melegımı tasıyıp kucagıma almak ıstıyorum
ınsalah onden sız gıdın arkadan bende gelmeye calısıcam allah nasıp ederse

hamdolsun canım

sowaycım olsun canım doktorun yogundur canım belkı ondan gec randevu vermıslerdır
kızlar bana coook dua edermısnız artık yarı yolda ve negatıf gormek ıstemıyorum hayırlsıyla bende 9 ay melegımı tasıyıp kucagıma almak ıstıyorum

AMİNNNNNNNN inşallah cnm, inşallah pozitifi görüceksin arkadaşım.

ALS cnm sanada çok sevindim, inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider cnm...

hamdolsun canım

canım çok sağolll
allah inşallah sana da hayırlısı ile nasip etsin
çok heyecanlandım tabi
ama kesemiz burda deyince çok rahatladım doktora yani normal mi diye soruyorum habire biraz aşağıdaymış kese çok yorulma filan dedi hayırlısı bakalım

ayyyyyyyy bende cok merak edıyorum yaaaaaaa
hadı bakalım alscım
angelcım sana ıkıtanemı embrıyo transfer edılmısı canım
nasıl yanı ben anlamadım
sıkma canını o bırden belkıde ataga gececek ınsallah canım

çift embriyo transfer edildi.. ikiside tutunmuş ama birinin kalp atışını bulamadı... 30 ağustosta birdaha bakıcak... kayıp olabilir ama önemli değil.. öbürü gayet iyi görünüyor dedi.. nasip artık..

AMİNNNNNNNN inşallah cnm, inşallah pozitifi görüceksin arkadaşım.

ALS cnm sanada çok sevindim, inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider cnm...

canım çok sağolun ya
şeyi merak ettim sen benden önceydin galiba daha keseyi görmedin mi onu merak ettim
birde akşam çağırmalrının nedeni benim gittiğim hastane sabah tüp bebek hastalarına öğleden sonra hamilelere bakıyor o da o yüzden olabilir

kızlarrrrr herkese günaydın
ay dün yazamadımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
kesemizi gördük çok şükür haftaya salı kalp atışını duymak için çağırdı doktorum
çok şükür dış gebelik gibi bir şey yokmuş çok korktum öyyle bir şey diycek diye
inşallah kalp atıışını duyarız da biraz daha rahatlarım :)))

haydi gözün aydın canım.... tebrik ederim... Allahın izniyle kalp atışınıda duyardın.. :CüvCüv:

Back
X