- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi dilserserin
- #2.601
banada dua edin kızzlarrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar slm herkeze cuma günü kanam oldu hemde ağrılı dr.proluton depot yaptırmamı istedi ağrıca tekrar beta hcg, bir hafta önce 230 olan kan değerim 2216 olmuş şükür daha sonra vajinal muayene etti 5+3de keseyi gördük çok şükür ama kalp atışına cumaya çağırdı ayrıca kese biraz aşağıdaymış sürekli istirat etmem gerekiyor bana da dua edin....
kızlar selam herkese, bayadır ben bakamıyorum ve ilerlemeler olmuş anlaşılan, ne var ne yok, inşallah sağlığınız yerindedir, bende yarın inşallah keseyi görücem ilk defa, heyecan var, inşallah bi sorunla karşılaşmameyvahedigeldismile şimdide bunun korkusunu yaşıyorum, bu korkular birtürlü bitmeyecek anlaşılan, neyse iyi düşünelimde iyi olsun öyle değilmi, BEBEĞİM, ANGEL, NİSAM ALS CATDOG kızlar sizleri merak ediyorum ne alemdesiniz, nasıl gidiyor sağlığınız yazın banabayanssulusmile
ayyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaa
cooooook sevındım korkuyordum sende ben gıbı olucak dıye
hamdolsun canım
ayyyyyyy nasılda heycanlanmıssındır
canım aksam yazlayınca dahada tedırgın oldum masalalh benım melegıme yaaaaaaa
olsun canım tek olsun senın olsun
sowaycım olsun canım doktorun yogundur canım belkı ondan gec randevu vermıslerdır
kızlar bana coook dua edermısnız artık yarı yolda ve negatıf gormek ıstemıyorum hayırlsıyla bende 9 ay melegımı tasıyıp kucagıma almak ıstıyorum
ınsalah onden sız gıdın arkadan bende gelmeye calısıcam allah nasıp ederse
ayyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaa
cooooook sevındım korkuyordum sende ben gıbı olucak dıye
hamdolsun canım
ayyyyyyy nasılda heycanlanmıssındır
canım aksam yazlayınca dahada tedırgın oldum masalalh benım melegıme yaaaaaaa
olsun canım tek olsun senın olsun
sowaycım olsun canım doktorun yogundur canım belkı ondan gec randevu vermıslerdır
kızlar bana coook dua edermısnız artık yarı yolda ve negatıf gormek ıstemıyorum hayırlsıyla bende 9 ay melegımı tasıyıp kucagıma almak ıstıyorum
ınsalah onden sız gıdın arkadan bende gelmeye calısıcam allah nasıp ederse
ayyyyyyyy bende cok merak edıyorum yaaaaaaa
hadı bakalım alscım
angelcım sana ıkıtanemı embrıyo transfer edılmısı canım
nasıl yanı ben anlamadım
sıkma canını o bırden belkıde ataga gececek ınsallah canım
AMİNNNNNNNN inşallah cnm, inşallah pozitifi görüceksin arkadaşım.
ALS cnm sanada çok sevindim, inşallah bundan sonrada herşey yolunda gider cnm...
kızlarrrrr herkese günaydın
ay dün yazamadımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
kesemizi gördük çok şükür haftaya salı kalp atışını duymak için çağırdı doktorum
çok şükür dış gebelik gibi bir şey yokmuş çok korktum öyyle bir şey diycek diye
inşallah kalp atıışını duyarız da biraz daha rahatlarım :)))