Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

esracım korkuyorum artık, hamileysem eğer nasıl sevinirim bilmiyorum, busefer çok dikkatli olmam gerek, adet olmazsam haftaya test yapıcam, burdan sizleri haberdar ederim, allah herşeyin hayırlısını versin hepimize:Saruboceq:

amın canmmmmmmmmmmm

kızlar bişi soaracagım sıze
ben sımdı adetımın 2. gununu beklıorum tetkıkler ıcın bıtıncede rahım fılmı cekılecegım
uzun protokol olursa ne zamna kadar surer bayramı gecer sanırım demı ya benım esım calısıor bayramda cıkması ımkansız gıbı
offffffff ya

kızlar bişi soaracagım sıze
ben sımdı adetımın 2. gununu beklıorum tetkıkler ıcın bıtıncede rahım fılmı cekılecegım
uzun protokol olursa ne zamna kadar surer bayramı gecer sanırım demı ya benım esım calısıor bayramda cıkması ımkansız gıbı
offffffff ya

nerde yaptıracaksın esra? şehir dışıysa eğer evet sorun olabilir ama yaşadığın yerde yaptıracaksan kendin tek başınada yapabilirsin, eşin sadece transferin yapılacağı gün lazım olacak, bide uzun yada kısa olmasına dr karar veriyor, neye göre karar veriyor onuda anlamış değilim, benimkisi kısa idi... rahim filminide adetin bittiği gün çekiliyorsun, yani rahman henüz kapanmamışken..

nerde yaptıracaksın esra? şehir dışıysa eğer evet sorun olabilir ama yaşadığın yerde yaptıracaksan kendin tek başınada yapabilirsin, eşin sadece transferin yapılacağı gün lazım olacak, bide uzun yada kısa olmasına dr karar veriyor, neye göre karar veriyor onuda anlamış değilim, benimkisi kısa idi... rahim filminide adetin bittiği gün çekiliyorsun, yani rahman henüz kapanmamışken..

soway cnm inşallah hamişsindir cnm yaaaaaa ama ALLAH kucağımıza alacağını versin önceden adet düzenin naıldı cnm ben kürtajdan 1 ay sonra hem normal heeeeeeeem dış gebe olduğumu anladığım için bilmiyorum adet düzenimi felan karıştı yanii bayaama 1,kaç gündür çok şükür artık kanamam felan kesildi zaten sonuçlarada 2 hafta felan var çıksın bakalım neyle karşılaşcaz

esracım benimde hep uzun protokol oluyor ama merak etme uzun da adetin 3 .gününden yaklaşık 10 gün önce felan lucrin adlı bir iğne doğum kontrol hapı verior onları kullanıosn ve 3.gün diğer iğneye başlıosun bu zamana kadar kontrolun felan olmuyor deişen bir şey yok cnm senin adet tarihin ne zaman cnm

kızlar bende yarın işe başlıorum doktor bayramdan sonra başlayabiliriz dedi ailem maddi olarak yardım etmek istiyor saolsunlar ama ben kararsızım bilmiyorum ne zaman bşlarımmm ..............soway sen eğer hamiş deilsen zaman belirledin mi cnmm

ALS canım rabbim bebeğini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin....bizide dualarında unutma ne olur....

MERSENEM bi nevi dış gebelik olmuş canım...rabbim yardımcın olsun...inşallah şimdi iyisindir...
arada yaz buraya durumunu....ağustos ayında yıkılanlardan olduk...bidahakine gülenlerden eylesin rabbim bizleri....
yaşadıklarımız kolay değil ama bir gün hepsi geride kalıcak inşallah....
bebeklerimizi seyrederken rabbime şükredeceğimiz günler yakın inşallah...

cnm ewt iki embriyoda tutunmuş biri normal yere diğeri ise tüplere yani hem normal hem dış gebe olmuşum anlıyacağınız normal bebeğimin düşmesiede sanırım bu sebep olmuş ağrılarım kanamalarım dış gebeliktenmiş ama kısmet işte hayırlısını versin ALLAH ım sen nasılsın ne zaman düşünüosun tekrar

bende güya genetik testlerimi yaptıracaktım ama neyzıkki zaman bulamadığımdan yaptıramadım.

kızlar bu arada ben 28 ağustosta kürtaj olmuştum, dr 4 haftaya kadar adet olmalısın demişti ama ben 1aydan fazladır hala adet olmadım, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim valla meraktayım doğrusu, hiç adet belirtiside yok, dr gitmem gerek ama zaman bulamıyorum ya:( eğer hamile isem yine aynı sorun ile karşılaşmaktan korkuyorum, ya bebeğim yine ölürse çok korkuyorum, şu genetik testlerimi yapana kadar hamiş kalmak istemem doğrusu, kesin tanıyı bulsak en azından ona göre hareket ederdim, bu arada bilen varsa yardımcı olsun bana ya, şu kan pıhtılaşması olanlar günde bir kez aspirin mi alıyor?

inşallah hamilesindir sovvay....
canı gönülden diliyorum bunu inan....
rabbim kurtarsın seni bu yorucu tedavilerden....

cnm ewt iki embriyoda tutunmuş biri normal yere diğeri ise tüplere yani hem normal hem dış gebe olmuşum anlıyacağınız normal bebeğimin düşmesiede sanırım bu sebep olmuş ağrılarım kanamalarım dış gebeliktenmiş ama kısmet işte hayırlısını versin ALLAH ım sen nasılsın ne zaman düşünüosun tekrar

allah beterinden saklasın canım benim....dış gebelik tehlikeli bişey...iyi atlatmışsın...
kendini hazır hissedince başlarsın tedaviye...inşallah bidahakine sağlıkla kucağımıza alacağımız uzun ömürlü hayırlı evlat hamileleliği nasip etsin rabbim hepimize....

bende iyiyim işte idare eder diyelim...
ben önümüzdeki nisan ayında başlamayı düşünüyorum tedaviye... bakalım kısmet...daha genetik tahlilleri yaptırmadım...histereskopi olcam tedaviden önceki ay...yani uzun işler ve benim hiç enerjim yok...
rabbim yar ve yardımcımız olsun....hakkımızda hayırlısı olsun....
güzel hayallerimiz tez zamanda gerçek olsun....

allah beterinden saklasın canım benim....dış gebelik tehlikeli bişey...iyi atlatmışsın...
kendini hazır hissedince başlarsın tedaviye...inşallah bidahakine sağlıkla kucağımıza alacağımız uzun ömürlü hayırlı evlat hamileleliği nasip etsin rabbim hepimize....

ben önümüzdeki nisan ayında başlamayı düşünüyorum tedaviye... bakalım kısmet...daha genetik tahlilleri yaptırmadım...histereskopi olcam tedaviden önceki ay...yani uzun işler ve benim hiç enerjim yok...

amin canım inşallah sanada banada isteyene versin rabbim hazinesinde çok ,benim genetikler 2 haftayaelimde olur inşallahh bakalım ne çıkacak

bende güya genetik testlerimi yaptıracaktım ama neyzıkki zaman bulamadığımdan yaptıramadım.

kızlar bu arada ben 28 ağustosta kürtaj olmuştum, dr 4 haftaya kadar adet olmalısın demişti ama ben 1aydan fazladır hala adet olmadım, acaba doğal yol ile hamile kalmış olabilirmiyim valla meraktayım doğrusu, hiç adet belirtiside yok, dr gitmem gerek ama zaman bulamıyorum ya:( eğer hamile isem yine aynı sorun ile karşılaşmaktan korkuyorum, ya bebeğim yine ölürse çok korkuyorum, şu genetik testlerimi yapana kadar hamiş kalmak istemem doğrusu, kesin tanıyı bulsak en azından ona göre hareket ederdim, bu arada bilen varsa yardımcı olsun bana ya, şu kan pıhtılaşması olanlar günde bir kez aspirin mi alıyor?

Canım senin gene iyi.Ben 12 ağustosta kürtaj oldum hala tık yok...

soway cnm inşallah hamişsindir cnm yaaaaaa ama ALLAH kucağımıza alacağını versin önceden adet düzenin naıldı cnm ben kürtajdan 1 ay sonra hem normal heeeeeeeem dış gebe olduğumu anladığım için bilmiyorum adet düzenimi felan karıştı yanii bayaama 1,kaç gündür çok şükür artık kanamam felan kesildi zaten sonuçlarada 2 hafta felan var çıksın bakalım neyle karşılaşcaz

29 günde 1 adet oluyordum ben, dr kürtaj gününü adetin 1. günü say dedi, 4 hft içinde tekrar olmalısın demişti, 2 hafta önceki ultrasonumda bişey çıkmadı, hatta içim temizlenmiş, gayet iyi dedi dr, bekliyorum adet hala olmadım, test yapmıyorumda, ve idrara çok sık çıkmaya başladım yine, iştahım birden açıldı, bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama hamilede olabilirim, kısmet, inşallah cnm, bakalım sonuçloarın nasıl çıkacak senin, yaz buraya cnm, merakta bırakma.
ayrıca hamile değilsem ikinci tedaviye ocak gibi başlamayı düşünüyorum artık.... senin başlama tarihin bellimi?

ne zor ısler yha
neyse hayırlısıylan bıtsınde sorun deıllll
ben adanada yaptıracagım tetkıklerı falan
valla bnde anlamadım gıttı
kısa yadaa uzun protokolu
bırı ymurtalıklarımda sorun yok testlerım ıı cıktı dıor kısa uygulandı ama dıor :(((((((
kafamı yormayaacgım

soway test yaptınmı?

mersenem canım bugun yarın benım adetım bakalım
bu ay benımlen bırlıkte tup egıdıcek olan arkadasın ıkısıde hamıle ne gusel
cok ısterdım öle bır mucızenın bndede olmasını ama
bel agrısından vede akıntıda oluyorum :)))))))

böle ddeme geleecek olan bebegın ıcın enrjını tuketmemelısın
goreceksın hersey gusel olacak allhın ıznıylen:1hug:

kurban oldugum yarabbı verecektır elbet ınşşşşşşşşş

sağol cnm, elbet verecektir bebeklerimizi....

test yapmadım, beklemeyi tercih ediyorum valla, aslında öyle belirtimde yok eskisi gibi, tek belirti idrara sıkça çıkmam, çünkü geceleri hiç kalkmam, meme nerdeyse 3 gecedir idrara kalkıyorum, gündüzleride sıklaştı bu, yinede umutlnmak istemiyorum, belki iltihap kapmışımdır, ondanda olabilir,.

esracım biz artık sıramızı sana saldık, senden güzel haberler duyarız inşallah cnm, bizim başımızdan geçenler artık senin için bir tecrübe sayılır ve sen herşeyi bilerek geçiceksin bu yoldan, kalbim seninle cnm......opuyorumnanaktan

sowaycım bayadır yoktun canım
neyaptın gebelık suphen var galıba
sende canım bır bthcg testı ver yaa
neden aksamları acıle gıtsende alırlar
yada baska bırsey olur sonra erkenden teshısı olur tembellık yapma canım

sowaycım bayadır yoktun canım
neyaptın gebelık suphen var galıba
sende canım bır bthcg testı ver yaa
neden aksamları acıle gıtsende alırlar
yada baska bırsey olur sonra erkenden teshısı olur tembellık yapma canım

evet nisam cnm, işlerim çok yoğun hiç takip edemedim burayı, hepinizi çok merak ettim doğrusu, stres altında çalışmaktayım, iş değiştiricem sanırım, böylelikle daha rahat olurum.

haklısın tembellik yapıyorum test yapmamakla, çünkü negatif çıkınca üzülürüm, böyle durmakta yetiyor bana, bide kürtajdan sonra adet gecikebilirmişte, belkide gecikmiştir diyorum, doğal yolla hamile kalmış olmayıda çok istiyorum, inşallah allah herşeyin hayırlısını versin hepimiz için, sen neler yaptın?

Back
X