Ağustos Ayında Gebelik Testi Yaptıracaklar Buyrun!

sağol cnm, elbet verecektir bebeklerimizi....

test yapmadım, beklemeyi tercih ediyorum valla, aslında öyle belirtimde yok eskisi gibi, tek belirti idrara sıkça çıkmam, çünkü geceleri hiç kalkmam, meme nerdeyse 3 gecedir idrara kalkıyorum, gündüzleride sıklaştı bu, yinede umutlnmak istemiyorum, belki iltihap kapmışımdır, ondanda olabilir,.

esracım biz artık sıramızı sana saldık, senden güzel haberler duyarız inşallah cnm, bizim başımızdan geçenler artık senin için bir tecrübe sayılır ve sen herşeyi bilerek geçiceksin bu yoldan, kalbim seninle cnm......opuyorumnanaktan

:oklava: sıra salmak olurmu hıc ask olsun
allh hepımıze o mutlulugu yasatsın ınşşş
sowaycıgım....
hepımızın buradakı hamıleyım hamıle degılım dusuk yaptım dıe yazıları bırbırımıze hem sevınc hemde uzuntu verıor tabıkı hepımıze tecrube oluyor
rabbım herkese cumle ummetıne hayırlı haberler verdıtmeyı nasp etsın hayırlısıylann ınşşşşşşş

29 günde 1 adet oluyordum ben, dr kürtaj gününü adetin 1. günü say dedi, 4 hft içinde tekrar olmalısın demişti, 2 hafta önceki ultrasonumda bişey çıkmadı, hatta içim temizlenmiş, gayet iyi dedi dr, bekliyorum adet hala olmadım, test yapmıyorumda, ve idrara çok sık çıkmaya başladım yine, iştahım birden açıldı, bilmiyorum umutlanmak istemiyorum ama hamilede olabilirim, kısmet, inşallah cnm, bakalım sonuçloarın nasıl çıkacak senin, yaz buraya cnm, merakta bırakma.
ayrıca hamile değilsem ikinci tedaviye ocak gibi başlamayı düşünüyorum artık.... senin başlama tarihin bellimi?

canım sonuçlarımı alınca inşallah önemli bir şey çıkmazsa bayramdan sonra dedi doktorum bende aslında senin gibi ocak düşünüyorum aralıktada paramız tamamlanıyor yarısınıda kendi ailem veriyor tabi işte bilmiyorum ama galiba bayram sonu ama ne zaman hayırlıysa o olsun cümlemize bu arada işe başladım izin günüm salı onun harcinde ancak akşamları girerimmbilmiyorumkismile

ne zor ısler yha
neyse hayırlısıylan bıtsınde sorun deıllll
ben adanada yaptıracagım tetkıklerı falan
valla bnde anlamadım gıttı
kısa yadaa uzun protokolu
bırı ymurtalıklarımda sorun yok testlerım ıı cıktı dıor kısa uygulandı ama dıor :(((((((
kafamı yormayaacgım

soway test yaptınmı?

mersenem canım bugun yarın benım adetım bakalım
bu ay benımlen bırlıkte tup egıdıcek olan arkadasın ıkısıde hamıle ne gusel
cok ısterdım öle bır mucızenın bndede olmasını ama
bel agrısından vede akıntıda oluyorum :)))))))

canım hiç bilemezsin yüce mevlam büyük ol dedimi oluverir ama olursada edatin moral bozmak yok tedavide morak çok önemlii cnm hadii sevinelimm bu aalar yıprandık senden inşş mutlu haberi alırızz cnmmmhihoyyyt

gunaydın kızlar
merseraycım hadı bakalım ınsallah guzel gelısmeler olur
sen genetık test verdınmı canım

sowaycım canım ınsallah olurmu olur tabıkı allahımın demeesıne baglı hersey
ıstersen test yap sonra baska bırsey olur bır aksılık olmasın canım

12 ağustosta kürtaj olduktan sonra eylül 1 de kontrole gittim. O ara çok kanamam vardı..Doktor rahim şimdi kendini sıfırlamış..bunun üzerinden 40 gün say dedi...Senin hiç ara kanaman olmadı mı??

cnm benim kanamam 15 gün sürdü dr bana da kürtajını adetin ilk günü say dedi kaçgünde bir oluyorsan yine aynı şekilde olacaksın dedi, hepimize farklı şeyler diyorlar, hangisi doğru bilmiyorum, eğer senin dr nin dediği gibiyse adet olmak için daha zamanım var demektir, nettede araştırıyorum orasıda kürtajın ilk gününden itibaren 45 gün içinde adet olunmalı diyor :uhm: neyse bekleyip görücez artık, bugün adet ağrılarım başladı :(

:oklava: sıra salmak olurmu hıc ask olsun
allh hepımıze o mutlulugu yasatsın ınşşş
sowaycıgım....
hepımızın buradakı hamıleyım hamıle degılım dusuk yaptım dıe yazıları bırbırımıze hem sevınc hemde uzuntu verıor tabıkı hepımıze tecrube oluyor
rabbım herkese cumle ummetıne hayırlı haberler verdıtmeyı nasp etsın hayırlısıylann ınşşşşşşş

inşallahhhhhhhhhhh hepimiz bebek sahibi oluruz:)

inşallahhhhhhhhhhh hepimiz bebek sahibi oluruz:)

inşallahhhh kızlarrr bnm elti 3 yıllık evli klomen felan kullandıı gebe kalmadıı tüp bebek dedi dr.geçen ay 2 ay önce yani bir hocaya gitti ballı kür eşine ve ona ayrıca muska ve bir kaç dua tesbih vermişş ve şuan hamile 1 buçuk aylıkmışş
bana da gidin diolarrr

inşallahhhh kızlarrr bnm elti 3 yıllık evli klomen felan kullandıı gebe kalmadıı tüp bebek dedi dr.geçen ay 2 ay önce yani bir hocaya gitti ballı kür eşine ve ona ayrıca muska ve bir kaç dua tesbih vermişş ve şuan hamile 1 buçuk aylıkmışş
bana da gidin diolarrr

alla alla ya, ama ballı kür doğru olabilir, nasıl bişeymiş o, nasıl hazırlanıyormuş?

kızlar bugün hiç biriniz yokmusunuz? ayın 18inde yeni işime başlıyorum kısmetse, yeni ev de aldım, allah hep yanımda valla, inşallah bide bukadar güzelliğin üstüne bide bebeğim olur :Saruboceq:opuyorumnanaktan

kızlar bugün hiç biriniz yokmusunuz? ayın 18inde yeni işime başlıyorum kısmetse, yeni ev de aldım, allah hep yanımda valla, inşallah bide bukadar güzelliğin üstüne bide bebeğim olur :Saruboceq:opuyorumnanaktan

Hayırlı olsun cnm
Huzurla,mutlulukla,sağlıkla ve bol kazançla oturmanızı diliyorum :)) Birde bebiş olursa harikaaaaa :)) a.s.

butun kalbımle ınşşşşşşşşşşşşşşşş dıorum arkadasımmmmmmmmmmmmmmmmm

canım bende işe başladım onun için giremiyorum ancak akşamları uğruyorumm hayırlı olsun cnm inşallah bunun üstüne birde yeni bebiş verir rabbimmm:Saruboceq:

canım bende işe başladım onun için giremiyorum ancak akşamları uğruyorumm hayırlı olsun cnm inşallah bunun üstüne birde yeni bebiş verir rabbimmm:Saruboceq:

seninde işin hayırlı olsun arkadaşım, bide inşallah bir bebek sahibi olursakk ozaman himse dokunmasın keyfimize kaydirigubbakcemile2

merserey canım sende ogren bakalım su bal karısımından
eltınde barız bır sorun varmıydı yada kaynında canım
ısın hayırlı olsuın
sowaycım canım senınde evın ısın hayırlı olsun
masalah hemende bulmussun ıs
ınsallah bunda cok kosturmazsın canım
bebıslermızde gelır ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh hepımızın hepımıızn ınsallahhhh

Back
X