Ağustos ayında gonapeptyl kullanalar

elif duran

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2022
47
8
16
30
Kızlar iyi günler ben 7 yıldır evliyim çikolata kisti ve poliskistik över sendromu var bu ay gonapeptyl iğneye başladım 21 adet benim gibi olanlar varmı ? Bişiler sormak istiyorum

gonal F olabilir mi o. bende pcos luyum ve gonapeptly son yumurta çatlatmada verdiler ve sadece tane vuruldum. sonra da yumurta toplamam yapıldı

açıkçası 21 tane gonapeptly ile ilgili ne bilgim var ne de fikrim. gonal f ile yumurtalarım olgunlaştırıldı, gonapeptly ile çatlatıldı. sonrada yumurta toplamam yapıldı. 2 ay rahim dinlendirme sonrası transfer yapıldı ve şuan da 18 haftalık hamileyim.

açıkçası 21 tane gonapeptly ile ilgili ne bilgim var ne de fikrim. gonal f ile yumurtalarım olgunlaştırıldı, gonapeptly ile çatlatıldı. sonrada yumurta toplamam yapıldı. 2 ay rahim dinlendirme sonrası transfer yapıldı ve şuan da 18 haftalık hamileyim.
Ayy ne kadar mutlu oldum sizin adınıza 🌸tebrik ederim ne güzel sağ Salim kucağınıza akın inşallah 🙏

Kızlar iyi günler ben 7 yıldır evliyim çikolata kisti ve poliskistik över sendromu var bu ay gonapeptyl iğneye başladım 21 adet benim gibi olanlar varmı ? Bişiler sormak istiyorum
Merhaba aradan 1 ay geçmiş ama cevap vermek istedim bana da 12 yane verdi regliden önce kullanmam için. Yumurtalıklarımı aynı boyuta getirmeyi amaçladığından bu iğneyi kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. İlk 4 gün tam doz sonra reglinin2. Gününe kadar yarım doz. Şuan yarım dozlardayım regli bekliyorum haftaya salı

Kuzum peki rahim dinlendirmede adetten kaç gün sonra transfer yapılıyor

Merhaba aradan 1 ay geçmiş ama cevap vermek istedim bana da 12 yane verdi regliden önce kullanmam için. Yumurtalıklarımı aynı boyuta getirmeyi amaçladığından bu iğneyi kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. İlk 4 gün tam doz sonra reglinin2. Gününe kadar yarım doz. Şuan yarım dozlardayım regli bekliyorum haftaya salı
Merhaba aradan uzun zaman geçmiş inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır 🤲🏻 size bi sorum olacaktı benim ben bu gonapeptyl denilen iğneye adetin 21. Gün başladım her yğn 1 tane adet olunca yarım doz vuracakmışım da yarım dozu nasıl ayarladınız ve kalan yarımı tekrar aynı iğneylemi vurdunuz aynı iğne ertesi gün kullandınız mı yani

Merhaba aradan uzun zaman geçmiş inşallah hayırlı sonuçlar almışsınızdır 🤲🏻 size bi sorum olacaktı benim ben bu gonapeptyl denilen iğneye adetin 21. Gün başladım her yğn 1 tane adet olunca yarım doz vuracakmışım da yarım dozu nasıl ayarladınız ve kalan yarımı tekrar aynı iğneylemi vurdunuz aynı iğne ertesi gün kullandınız mı yani
Baya geç gördüm yorumunuzu o iğneyi ben yarısını kullandım yarısını dolaba koydum hatta bulamadık eczanede yarım olarak varmış onu kullandım 4 adet embriyo oluştu fakat kist olduğu için transfer olmadım siz ne durumdasınız

Merhaba aynı iğneleri kullanıyoruz bana da 10 adet verildi adetime 8 gün gibi birşey var iğnem 7 adet kaldı eğer o iğne sürecinde adet görmezsem ne olur bir bilginiz varmı adeti geçiktiriyormu ve doktorunuz ilişki yasağı koymuşmuydu iğne sürecinde

Merhaba adet göreceğiniz zamanı aşağı yukarı doktorunuz söylüyor ama benim söylediği tarihten baya bi geç olmuştu elimde iğneler bi kaç gğn kala doktoru arayıp söylemiştim daha adet olmadım diye çağırmıştı mauyen etmişti kist vardı bi gün vurmayın bi gün sonra tekrar iğnelere devam edin demişti bi kaç tane daha eklemişti stres yapmıştım saçma bi şekilde ama merak etmeyin stres yapmayın benim gibi adet olmak yada olamamak bi problem yaratmıyor doktorunuz zaten her şekilde yardımcı olur,ilişki durumuda doktorum bişey söylemişmiydi tam hatırlamıyorum ama biz tedaviye başladığımız gibi bıraktık hiç yapmamıştık rahim zaten iğnelerle ilaçlarla yoruluyor diye
Merhaba aynı iğneleri kullanıyoruz bana da 10 adet verildi adetime 8 gün gibi birşey var iğnem 7 adet kaldı eğer o iğne sürecinde adet görmezsem ne olur bir bilginiz varmı adeti geçiktiriyormu ve doktorunuz ilişki yasağı koymuşmuydu i
Merhaba aynı iğneleri kullanıyoruz bana da 10 adet verildi adetime 8 gün gibi birşey var iğnem 7 adet kaldı eğer o iğne sürecinde adet görmezsem ne olur bir bilginiz varmı adeti geçiktiriyormu ve doktorunuz ilişki yasağı koymuşmuydu iğne sürecinde

Son düzenleme:
Back
X