- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.101
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim gözün aydın darısı kucağına almaya insallahKan testim pozitif
Tebrikler canım darısı kucağına almaya insallah güzel bi hamilelik geçiririz hepimizHAMILEYIM695 çıktı
Tebrikler canim ins sağsalim kucağina alirsin bebeyiniHAMILEYIM695 çıktı
Tebrikler canim darisi tum isteyenlerin badinaKan testim pozitif
Tebrik ederimm :)Bu da kanıtı
heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insanSevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
interiorarchitect - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
@Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@nadirensevda - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
@Neslissss - hamiş
@avakados - hamiş
Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş![]()
Insallah ..... Benin esimde yuk. Muh.canım benim yorumunu keyifle okudum, çok teşekkür ederim. sanırım hepinizle sohbet eder gibi yazıyorum :) ve hepiniz gibi ben de bebişimi dörtbindörtyüz gözle bekliyorum, dolayısıyla sizlerden gelenleri kendim gibi hissediyorum. Mühendisim canım ve 29 yaşındayım :) güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah haftaya bebişim bana merhaba der![]()
Canım hiç cevap yazılmamış mesajını göremedim yaa tekrar kopyalar mısın?Arkadaşlar yardım lütfen mesajım arada kaynadı gitdi![]()
Benzer sebeple bekleme sürecinde olan annelerimiz var canım, hepinize en yürekten dua ediyoruz. Hep olumlu düşünelim ve pozitif enerjileri çekelim üstümüze :)heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insan
Canımmm hebeleye katılıyorum o güzel enerjini insanlara o kadar güzel veriyorsun ki çok çok sevdirıyorsun kendinibu arada ne mühendisisin merak ettim çünkü
Ben mühendisliğin direğinden döndüm :) 3. Sınıfta bıraktım şimdi iç mimarlık 3teyım
Büyük ihtimalle öyle olur canım, çünkü yumurtlama günü sonrası 14. Gün bat oluyor.Degerlendirdik canim :) yani 35. Gun mu ciksr diyosun
Sen upuzun yazmamışsın ama ben yazayım TEBRİKLEEEEEEEEEERHAMILEYIM695 çıktı
aynen yeri geliyo kimseye açamadığımız sıkıntıları heycanları paylaşıyoruz bu çok güzel bir şey inşallah her zman böyle devam eder :) bende elektrik elektrnk okuyodum yapamıcagımı anladım bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi tam benlik bi meslekteyim çünkü :)Ayy canım benim çok çok teşekkürler. Birbirimizi hiç görmeden, hiç tanımadan tüm yüreğimizi açıyor ve dostluklar kuruyoruz. Umarım hamilelik boyunca devam eder, doğuma giderken birbirimize haber veririz. Makine mühendisiyim tatlım, ama inşaat sektöründeyim 9 yıldır. Senin seçiminde çok çok güzel bence, şu an geri dönsem mühendislik ve mimarlık arasında kalırdım![]()
Süpersin, günün ikinci harika haberi. Tebrikler tatlım. Güzel keyifli hamişlik geçirmeni ve sağlıkla bebişine kucağına Almanı dilerimKan testim pozitif
aynen yeri geliyo kimseye açamadığımız sıkıntıları heycanları paylaşıyoruz bu çok güzel bir şey inşallah her zman böyle devam eder :) bende elektrik elektrnk okuyodum yapamıcagımı anladım bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi tam benlik bi meslekteyim çünkü :)
Ayy ne güzel. Darısı başıma
Kan testim pozitif[/QUOTE
Tebrik ederim canım kaç çıktı senin değerin ne kadar gecikmen olmuştu
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallahSen upuzun yazmamışsın ama ben yazayım TEBRİKLEEEEEEEEEERBak bi de beklicektin daha, haftasonu kutlamalarda geçsin :) sağlıkla gelsin bebişin.
Katlanir canım benim bugün tam bir hafta oldu ne kadar normal düşük mü bilemedimBen gecikmedim. Adetim 2 gün sonra. 73 çıktı şimdilik. 2 gün sonra ikiye katlanır herhalde