Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Bu da kanıtı

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 65
Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz:KK68:

@Pambuk Sindrella - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ilhagu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@golgelericinde - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@makdemir - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
interiorarchitect interiorarchitect - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_-CaNiMSiN-_hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@_Lavin_ - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@nadirensevda - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Adda34 Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@Neslissss - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@minigimmm - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insan

canım benim yorumunu keyifle okudum, çok teşekkür ederim. sanırım hepinizle sohbet eder gibi yazıyorum :) ve hepiniz gibi ben de bebişimi dörtbindörtyüz gözle bekliyorum, dolayısıyla sizlerden gelenleri kendim gibi hissediyorum. Mühendisim canım ve 29 yaşındayım :) güzel dileklerin için de çok sağol, inşallah haftaya bebişim bana merhaba der :KK33:
Insallah ..... Benin esimde yuk. Muh.

heyecanla bekliyorum dua istiyorum birde lütfen dua edin ayin 1 inde keseyi gördük çok küçük dedi dr ve 15 ine randevu verdi günler geçmiyor 2 ay öncede kurtaj yaşayınca herseyi dusunuyor insan
Benzer sebeple bekleme sürecinde olan annelerimiz var canım, hepinize en yürekten dua ediyoruz. Hep olumlu düşünelim ve pozitif enerjileri çekelim üstümüze :)

Canımmm hebeleye katılıyorum o güzel enerjini insanlara o kadar güzel veriyorsun ki çok çok sevdirıyorsun kendini :KK19:bu arada ne mühendisisin merak ettim çünkü
Ben mühendisliğin direğinden döndüm :) 3. Sınıfta bıraktım şimdi iç mimarlık 3teyım

Ayy canım benim çok çok teşekkürler. Birbirimizi hiç görmeden, hiç tanımadan tüm yüreğimizi açıyor ve dostluklar kuruyoruz. Umarım hamilelik boyunca devam eder, doğuma giderken birbirimize haber veririz. Makine mühendisiyim tatlım, ama inşaat sektöründeyim 9 yıldır. Senin seçiminde çok çok güzel bence, şu an geri dönsem mühendislik ve mimarlık arasında kalırdım :KK76:

Ayy canım benim çok çok teşekkürler. Birbirimizi hiç görmeden, hiç tanımadan tüm yüreğimizi açıyor ve dostluklar kuruyoruz. Umarım hamilelik boyunca devam eder, doğuma giderken birbirimize haber veririz. Makine mühendisiyim tatlım, ama inşaat sektöründeyim 9 yıldır. Senin seçiminde çok çok güzel bence, şu an geri dönsem mühendislik ve mimarlık arasında kalırdım :KK76:
aynen yeri geliyo kimseye açamadığımız sıkıntıları heycanları paylaşıyoruz bu çok güzel bir şey inşallah her zman böyle devam eder :) bende elektrik elektrnk okuyodum yapamıcagımı anladım bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi tam benlik bi meslekteyim çünkü :)

aynen yeri geliyo kimseye açamadığımız sıkıntıları heycanları paylaşıyoruz bu çok güzel bir şey inşallah her zman böyle devam eder :) bende elektrik elektrnk okuyodum yapamıcagımı anladım bıraktım iyi ki de bırakmışım diyorum şimdi tam benlik bi meslekteyim çünkü :)

İnşallaaaah :) mesleğini sevmek çok önemli, yoksa çekilmez olur hayat. Ama elektroniği bırakmak çok doğru karar bence de :KK66:

Sen upuzun yazmamışsın ama ben yazayım TEBRİKLEEEEEEEEEER :KK73: Bak bi de beklicektin daha, haftasonu kutlamalarda geçsin :) sağlıkla gelsin bebişin.
Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :-) Allah sagsalim kucağımiza almayi da nasip eder . Benim hamileligim tek geceden oldu ve su an tam 5 haftalık bhcg değeri 695 normal mı aceba

Back
X