Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah :-) Allah sagsalim kucağımiza almayi da nasip eder . Benim hamileligim tek geceden oldu ve su an tam 5 haftalık bhcg değeri 695 normal mı aceba
Onceliklee coook tebrik ederim :) tek geceden oldu derken anlatirmisin nasil oldu cok merak ettim yumurtlama gunumuydu sadece

Onceliklee coook tebrik ederim :) tek geceden oldu derken anlatirmisin nasil oldu cok merak ettim yumurtlama gunumuydu sadece
Aynen canım tek yumurtlama gününde oldu eşimin görevi vardı 10 gün eve gelmeyecekti hiç umudum falan yoktu şans eseri bikac saatligine eve geldi hiç aklımızda yumurtlama günü falan da yoktu. Hiç dikkat de etmedim yani stresten uzak durmak gerekiyo gerçekten

Aynen canım tek yumurtlama gününde oldu eşimin görevi vardı 10 gün eve gelmeyecekti hiç umudum falan yoktu şans eseri bikac saatligine eve geldi hiç aklımızda yumurtlama günü falan da yoktu. Hiç dikkat de etmedim yani stresten uzak durmak gerekiyo gerçekten
Vavv super ya :) Allah tamamina erdirsin tanimiyorum seni ama cok sevindim

OF kızlar gecenin 3 ünde uyandım üstüne birde mide bulantısı. Niye böyle oluyor kaç gündür ne yapabilirim bana yardımcı olun lütfen

Canım hiç cevap yazılmamış mesajını göremedim yaa tekrar kopyalar mısın?
Kızlar benim bat bugün bitdi:eek:Nasıl bir aşama geçmem lazım hamile kala bilmek için?Benim reglm her ay aynı günde oluyo ..Bazen 2-3 gün grçike biliyo ama genellikle ayda bir kez...Hamile arkadaşlar yardım lütfen bu ay hamile kalmak istiyorum ben..ilk tanıştığımız ay bu ay bizim ve bu vasıtayla bir hediye olsun istiyorum Aşkıma:KK200::KK60:

Ay ne güzel valla. Bizim de iki geceden birisinde oldu ama

Günaydin kizlaar.hamile olanlari tebrik ederim.bebekleri ve kendileri sağlikli bi sürec geçirirler insallah.bat lari gelenleri de test yapmaya davet ediyorum;)

Bu hafta güzel haberler alacağimizi hissediyorum.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.bir de benden size bir soru:biz 4 aydir deniyoruz.ben de folic plus i 4 aydir kullaniyorum.sizce birakmali miyim?yoksa bebis olana kadar devam mi?4 ayda 3 kilo aldim da ben de ilaci günah keçisi ilan ettim;)

Bu hafta güzel haberler alacağimizi hissediyorum.hakkimizda hayirlisi olsun inşallah.bir de benden size bir soru:biz 4 aydir deniyoruz.ben de folic plus i 4 aydir kullaniyorum.sizce birakmali miyim?yoksa bebis olana kadar devam mi?4 ayda 3 kilo aldim da ben de ilaci günah keçisi ilan ettim:KK66:
Aynen canim ya. Bende 3 ay kadar kullandim dedigin gibi 3-4 kilo alinca ona bagladim. Biraktim bende. Ama yanlis mi yaptim bilemiyorum. Tekrar baslasam mi diyorum bazen sonrada nasilda hamile kalamiyorum bosuna icmeyim diyorum :KK12:

Aynen canim ya. Bende 3 ay kadar kullandim dedigin gibi 3-4 kilo alinca ona bagladim. Biraktim bende. Ama yanlis mi yaptim bilemiyorum. Tekrar baslasam mi diyorum bazen sonrada nasilda hamile kalamiyorum bosuna icmeyim diyorum :KK12:
Hamile kalamiyorum da ne demek öyle düsunmeyelim lütfen.ama biraz da ben rahat biraktim kendimi ya hamişsem diye yedim sürekli.belki de adet düzensizliğimin sebebi kisa zamanda kilo almak olabilir.bat 18 ekim.bakalim bu ay neler olacak ama diğer 3 aydan farkli olarak benim vajinal salgim artti diger aylar ovülasyon sonrasi kupkuru oluyordum.

N nnrr vee @kedifatos tebrik ediyorum kızlarr;) güzel haberlere devam ;) inşallah listemizdeli herkes hamile olur en kısa zamanda:)

Bu arada masalcım, yumurtlama gününü biliyor musun? Ya ovulasyon testi ile takip edebilirsin ya da akıntından falan anlayabilirsin. Yumurtlama haftası yani yumurtlamadan önce o gün ve sonrasa ilişkiye gir eşinle, ama stres de yapma;) inşallah hamile kalırsın. Ben 3 4 aydır yumurlamayı kaçırıyorum:( çok önemli yumurtlama

Kızlar bu folic asiti bnde 3 haftadır kullanıyorum . Benimde çok iştahım arttı. Kilo almaya başladım ihtiyacım vardı aslında :KK66:

Back
X