- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #4.201
haydaaa.olaya bak.Benim ablamin evlendikten 4yil sonra bebeği oldu ve sağlık sorunları yoktu da h sonra da ikinciyi istediler çok beklediler oda 9yil sonra Anca oldu tamam dedi daha istemem zaten çok zor hamile kalıyorum hiç korunmadi bu arada yaşı 38 geçen gün aradı hamileyim diye şok geçirdik ama şimdide istemiyorum bakamam diyor kararsız kaldılar dogurmakta.. yani demem o ki biraz bu işi unutmak lazım stres yapmamak lazim
İnş canımSlm benimde bu gun sol kasim cok ağriyor sik sik idrara cikiyorum aşiri qazim oluyor adetime bir gun kaldi ins bende hamileyimdir
İnş canım inş tüm isteyenler bamile kalır inş :)Olabilir bende:)
sat ne zaman ve kaç günde bir oluyorsunKızlar slm normalde düzenli adetim olur ama geçen ay 4 gün gecikti şimdi ben batı neye gore hesaplicam acaba programda 17 ekim olarak gosteriyor ama normal düzene gore 11 ekim eger bat 11 ekimse bi belirtim yok offf jafam karıştı yardımcı olun
regli düzensiz olanların döngüsünü telefon ortalama hesaplıyor galiba.sat ne zaman ve kaç günde bir oluyorsun
Hiç düzensiz olmuyordu bi geçen ay gecikme yaşadım 4 günregli düzensiz olanların döngüsünü telefon ortalama hesaplıyor galiba.
geçen aya bakma sen canım.senin BAT bence 16 ekim.Geçen ay dediğim gibi geciktim 15 eylül de oldum ve 31 günde bir oluyorum
korunmayı bırakınca olur öyle gecikmeler.Hiç düzensiz olmuyordu bi geçen ay gecikme yaşadım 4 gün
İşte bilemedim canım eski düzene göre düşünürsek bat bugün olması lazımgeçen aya bakma sen canım.senin BAT bence 16 ekim.
Bizde 6 aydır korunmuyoruz ama tek geçen ay düzensizlik yaşadımkorunmayı bırakınca olur öyle gecikmeler.
senin bat cuma günü güven bana:)ovulasyon testi kullanıyor musunİşte bilemedim canım eski düzene göre düşünürsek bat bugün olması lazım
Evet canım bu ay ilk defa kullandım ve 13.gün c ye yakın çizgi çıktı degerlendirdik 14.gün bakamadim 15.gün silik çıktı yanı galiba 13-14 yumurtlama olmuşsenin bat cuma günü güven bana:)ovulasyon testi kullanıyor musun
tamam o zaman 13.günden sonra 14 gün say.yumurtlamadan 14 gün sonra kesin regl olunuyor ya.Evet canım bu ay ilk defa kullandım ve 13.gün c ye yakın çizgi çıktı degerlendirdik 14.gün bakamadim 15.gün silik çıktı yanı galiba 13-14 yumurtlama olmuş
İşte o zaman 27.gün bugün oluyortamam o zaman 13.günden sonra 14 gün say.yumurtlamadan 14 gün sonra kesin regl olunuyor ya.
tamam 31 günde olduğuna göre perşembe ya da cuma BAT.İşte o zaman 27.gün bugün oluyor
Anladım canım hayırlısı inş gelmez o bat :))tamam 31 günde olduğuna göre perşembe ya da cuma BAT.
17 ekimde olursun cnmKızlar slm normalde düzenli adetim olur ama geçen ay 4 gün gecikti şimdi ben batı neye gore hesaplicam acaba programda 17 ekim olarak gosteriyor ama normal düzene gore 11 ekim eger bat 11 ekimse bi belirtim yok offf jafam karıştı yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?