- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.221
belirti var mi canim peki? Bnmde bat haftasonu ve son iki ayki yeni duzenime gore 16 si ; eski duzenime gore 18 iİşte o zaman 27.gün bugün oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belirti var mi canim peki? Bnmde bat haftasonu ve son iki ayki yeni duzenime gore 16 si ; eski duzenime gore 18 iİşte o zaman 27.gün bugün oluyor![]()
Canım iğne gibi bel agrim var ama tek taraflı tabi bu bi belirti mi bilmiyorum birde goguslerim şişbelirti var mi canim peki? Bnmde bat haftasonu ve son iki ayki yeni duzenime gore 16 si ; eski duzenime gore 18 i
İstanbul avrupa yakası yakınsak ne sevinirim varya![]()
Slm kızlar uzun zamandır yazzmadım hamile arkadasları tebrik ediyorum benmde bata 7 gün var sol kasıgımda acayip bi agrı var sürekli egilip kalkarken zorlanıyorm resmen gögüslerim hassas ve belim agrıyor sürekli yorgun hissediyorum gece 3-4 olmadan uyumayan ben kac gündür 10-11 de uyuyorum akıntımda fazla ve sık sık idrara cıkıyorum inş hamileyimdir![]()
Kızlar slm normalde düzenli adetim olur ama geçen ay 4 gün gecikti şimdi ben batı neye gore hesaplicam acaba programda 17 ekim olarak gosteriyor ama normal düzene gore 11 ekim eger bat 11 ekimse bi belirtim yok offf jafam karıştı yardımcı olun
canım ben de bu ay yumurtlama testi kullandım. aynen yumurtlama günümde öyle ağrılarım oldu. senin de öyle olabilir. aşırı bel ve kasık ağrım oldu. cumartesi günü yumurtam çatladı sanırım akıntı geldi iki gündür de ağrım kesildi.Kızlar BAT a 10 gün var belim ve karnımda adet sancısı gibi ağrı var bugün daha şiddetli test yapsam mı kiiama yapmakta istemiyorum daha belli olmaz diye 2 aydır düşünmüyordum yine aklıma düştü
![]()
Ayyyy ins canimbence bu sefer geliyor senden mutlu haber :)
Lh testi nedir canimHerkese günaydın, hep bizlerden hem de ülkemizden sadece güzel haberlerin geldiği bir hafta olmasını dilerim. Ben de kaldı 3 gün ama vücudum bir garip. Erken mi olcak diye düşünmeye başladımSizlerin de yazdığı gibi, inanılmaz gaz ve şişkinlik var. sabah kalktığımda karnımda bir ağrı hissettim. ve göğüslerim hassas.
bir de dün akşam LH testi yaptım, aynı koyulukta olmasa da gayet net ikinci çizgi çıktı. Bakalım bu hafta neler gösterecek?
canım ben de bu ay yumurtlama testi kullandım. aynen yumurtlama günümde öyle ağrılarım oldu. senin de öyle olabilir. aşırı bel ve kasık ağrım oldu. cumartesi günü yumurtam çatladı sanırım akıntı geldi iki gündür de ağrım kesildi.
kafaya takma ama bence de değerlendir bu günü boş geçme :)hmm o zaman yumurtlama günüm olabilir doğru diyorsun adet tarihine daha çok var neyse kafaya takmayım ben yine o zaman :))))
Lh testi nedir canim![]()
Heeee tmm canımovulasyon testi :)
ben Anadolu yakasındayım. hala bulamadıysan ilk fırsatımda yapıp, bir şekilde ulaştıracağım sana. Avrupa yakasında nerelerdesin?
Evet canım bugun kan verdim.Sonuçları yazarım inşaallahefsane4 nasılsın canım? var mı bir gelişme? kan testine gittin mi?