Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Gunaydinlar..herkese hayirli sabahlarrr ve hayirli haftalar.bir dee klasiğimiz bol bebişli bir hafta tabi ki.bu hafta benden de haber gelir olumlu ya da olumsuz bat pazar ama nedense ben bu ay da erken geleceģini düşunuyorum dunden beri akintim yok.bat yaklastikca akinti artar demisler ama benim azaldi hatta kayboldu.bu ayi da es gecersek gelecek aylara umut baglariz.amaaan canimiz sağolsun.Rabbim vaktini zamanini bilir elbet.

Slm kızlar uzun zamandır yazzmadım hamile arkadasları tebrik ediyorum benmde bata 7 gün var sol kasıgımda acayip bi agrı var sürekli egilip kalkarken zorlanıyorm resmen gögüslerim hassas ve belim agrıyor sürekli yorgun hissediyorum gece 3-4 olmadan uyumayan ben kac gündür 10-11 de uyuyorum akıntımda fazla ve sık sık idrara cıkıyorum inş hamileyimdir ☺️

bence bu sefer geliyor senden mutlu haber :)

Kızlar slm normalde düzenli adetim olur ama geçen ay 4 gün gecikti şimdi ben batı neye gore hesaplicam acaba programda 17 ekim olarak gosteriyor ama normal düzene gore 11 ekim eger bat 11 ekimse bi belirtim yok offf jafam karıştı yardımcı olun

canım en doğrusu yumurtlamayı takip edip, yum gününden sonra 14 gün saymak.

Herkese günaydın, hep bizlerden hem de ülkemizden sadece güzel haberlerin geldiği bir hafta olmasını dilerim. Ben de kaldı 3 gün ama vücudum bir garip. Erken mi olcak diye düşünmeye başladım :( Sizlerin de yazdığı gibi, inanılmaz gaz ve şişkinlik var. sabah kalktığımda karnımda bir ağrı hissettim. ve göğüslerim hassas.
bir de dün akşam LH testi yaptım, aynı koyulukta olmasa da gayet net ikinci çizgi çıktı. Bakalım bu hafta neler gösterecek?

kızlar listemiz güncel, hiç cevap alamadığımız bir kaç kişi artık grubumuzda değil sanırım. o yüzden kalan sağlar bizimdir diyerek haber alamadıklarımızı çıkardım. gelirlerse kapımız açık, tekrar ekleriz ;)

herkese günaydın,,
bu sabah çok güzelbir haber aldım. buraya bakınca da cuma yazdıklarına güzel umutlu yorumar gördüm. inşallah bir hafta içinde iki mutlu haberi birlikte alırım adetime 7 gün kaldı ve cevaplarınızdan hamile kalma şansım olduğunu anlıyorum, inşallah iki mutlu haberi birden haftaya öğrenir buraya da yazarım güzel bir hafta başladım inşallah güzel de devam eder herkes için de en az benim kadar güzel olur inşallah

Kızlar BAT a 10 gün var belim ve karnımda adet sancısı gibi ağrı var bugün daha şiddetli test yapsam mı kii o_O ama yapmakta istemiyorum daha belli olmaz diye 2 aydır düşünmüyordum yine aklıma düştü :KK17:

Kızlar BAT a 10 gün var belim ve karnımda adet sancısı gibi ağrı var bugün daha şiddetli test yapsam mı kii o_O ama yapmakta istemiyorum daha belli olmaz diye 2 aydır düşünmüyordum yine aklıma düştü :KK17:
canım ben de bu ay yumurtlama testi kullandım. aynen yumurtlama günümde öyle ağrılarım oldu. senin de öyle olabilir. aşırı bel ve kasık ağrım oldu. cumartesi günü yumurtam çatladı sanırım akıntı geldi iki gündür de ağrım kesildi.

Herkese günaydın, hep bizlerden hem de ülkemizden sadece güzel haberlerin geldiği bir hafta olmasını dilerim. Ben de kaldı 3 gün ama vücudum bir garip. Erken mi olcak diye düşünmeye başladım :KK43: Sizlerin de yazdığı gibi, inanılmaz gaz ve şişkinlik var. sabah kalktığımda karnımda bir ağrı hissettim. ve göğüslerim hassas.
bir de dün akşam LH testi yaptım, aynı koyulukta olmasa da gayet net ikinci çizgi çıktı. Bakalım bu hafta neler gösterecek?
Lh testi nedir canim o_O

canım ben de bu ay yumurtlama testi kullandım. aynen yumurtlama günümde öyle ağrılarım oldu. senin de öyle olabilir. aşırı bel ve kasık ağrım oldu. cumartesi günü yumurtam çatladı sanırım akıntı geldi iki gündür de ağrım kesildi.

hmm o zaman yumurtlama günüm olabilir doğru diyorsun adet tarihine daha çok var neyse kafaya takmayım ben yine o zaman :))))

Back
X