- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.241
Esenyurt merkezdeyim bi arkadar hazırı satılıyp marketlerde dedi ama bulamadım içimde kaldı valla :)
offf çok uzaktasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esenyurt merkezdeyim bi arkadar hazırı satılıyp marketlerde dedi ama bulamadım içimde kaldı valla :)
Evet canım bugun kan verdim.Sonuçları yazarım inşaallah
Ayy bende heyecan yapım..Yanı hayal meyal bı çızgı var gıbıydı ıdrar testınde bakalmheyecanla bekliyoruz![]()
.offf çok uzaktasınben sana tarifini yazsam yapabilir misin?
.
Yapılışıyla birlikte yazarsan denerim :)
tamam canım akşam defterimden okumalıyım önce. bir senedir yapmadım. sonra ayrıntılı olarak yazarım.
Kizlar predictor erken gebelik testini kullanan varmi![]()
Kizlar predictor erken gebelik testini kullanan varmi![]()
Tamm cnim bakalim bende ne cikacak netten aldim iki gunu gelir geride 4 gunum kalircanım en güvenmediğim test o benim. bir seferinde silik çizgi çıkardı ve hemen bir saat sonra kan testi verdim. sonuç 0,1 di. ve bu sitede bir çok benzer mesaj okudum.
Canım Merhaba. Dr.dan geliyorum şimdi 6 haftalık olmuşuz Dr. Kese gayet düzgün herhangi bir anormallik yok herşey çok güzel dedi hatta içinde küçük bir noktacık bile göründü çok mutlu oldum. Sana çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattın .inşallah tüm hamiş ler sıkıntısız güzel bir hamilelik geçiririz. Ve hamile kalmaya çalışan arkadaş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.Benim ilk gebeliğimde kalp atışı duymak için gittik kesemin şekli bildiğin kıbrıs haritası gibiydi :) doktor da şaşırdı ama bişey demedi bulursam resmini atayım o haritanın şu sivri uzanan ucunda en uçta kızımın kalp atışını duyduk :) eşim orda bile dalga geçmiş sıpa bizimle diyor geçen gün :) yani canını sıkma kesenin şekli garip de olsa düzeliyor demekki çook sağlıklı bir hamilelik geçirdim çünkü darısı şimdikine haftaya Cuma kalp atışı için gidicem![]()
SELAM KIZLAR. SİZE BİR SORUM OLACAK BEN GEÇEN AY 16 SINDA ADET OLMUŞTUM.BENİM BAT NE OLUYOR. HAMİLELİKTEN ŞÜPHELENİYORUM AMA NE ZAMAN TEST YAPMALIYIM BİLEMEDİM.
cnm senin bat 14 ekim öyleyseBENİM HEP DÜZENLİDİR. HER AY 28 VEYA 29.GÜN FALAN MUTLAKA OLURUM HİÇ ŞAŞMAZ ERKEN GELİR AMA ASLA GEÇ GELMEZ. HİÇBİRŞEY HESAPLAMADIM KORUNMAYI BIRAKALI BİR BUÇUK AY OLDU
Canım Merhaba. Dr.dan geliyorum şimdi 6 haftalık olmuşuz Dr. Kese gayet düzgün herhangi bir anormallik yok herşey çok güzel dedi hatta içinde küçük bir noktacık bile göründü çok mutlu oldum. Sana çok ama çok teşekkür ederim içimi rahatlattın .inşallah tüm hamiş ler sıkıntısız güzel bir hamilelik geçiririz. Ve hamile kalmaya çalışan arkadaş inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.
İnşallah canım.Ben de merak etmiştim çok sevindim teşekkür ederim haber verdiğin için darısı kalp atışlarına![]()
BENİM HEP DÜZENLİDİR. HER AY 28 VEYA 29.GÜN FALAN MUTLAKA OLURUM HİÇ ŞAŞMAZ ERKEN GELİR AMA ASLA GEÇ GELMEZ. HİÇBİRŞEY HESAPLAMADIM KORUNMAYI BIRAKALI BİR BUÇUK AY OLDU