- 25 Eylül 2015
- 59
- 55
- 18
- 30
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.301
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bu test yeni cıkmıs sanırım yapıcam bakalım
cnm hemen çıkmayan ve saatler sonra böyle dağınık çıkan ikinci çizgiye inanmamak lazım bnde de geçen ay çıkmıştı hemde çok net ama adet oldum bir gün sonraEki Görüntüle 1656297 Eki Görüntüle 1656297 Kızlar ruziyenin testi bu bir saat içinde görünen silik çizgi var ne diyosunjz?
Biliyorumya aynı şey benimde oldu yarın sabahı ikinciyi görmüşdüm ama adet oldum..Bu Ruziye arkadaşımızın fikşrlerinizi almak için göndermemi istedi..Birazdan aramıza katılacaktır kendisicnm hemen çıkmayan ve saatler sonra böyle dağınık çıkan ikinci çizgiye inanmamak lazım bnde de geçen ay çıkmıştı hemde çok net ama adet oldum bir gün sonra
sen ciddi misinAn itibariyle almıs oldugum gebelik testleri kızlar cıldırdım![]()
Adet sivilvesi cikip da hamile olan var mi acaba?yakmasıııın, lütfen :) kırmızılar yoksa ümit var canım. bak kızlar ne güzel söylemiş, onlarda da ağrı varmış ama bebiş de varmış.
Azıcık cok oldu 20 tlydi hepsi aldım bnde nettensen ciddi misincnm bu çok olmuş
Yaptim negatif cikti ama 5 gun var daha :) adetime
An itibariyle almıs oldugum gebelik testleri kızlar cıldırdım![]()
Adet sivilvesi cikip da hamile olan var mi acaba?![]()
Teste kizciyi bir saat sonra gordum bu arada oğleden sonra yapdim testi yarin sabah idrari ile yapicam
Amin inş canm :)Daha varmış canım, haftasonu beklicez senden çift çizgiyi :)
Güzel düşün ve guzel olsun sat tarımCanım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum
10 gün sonra hassas olan testte pozitif gördüm sonrasında basit test yaptım cok silikti ve yarım saat sonra sılık çizgi kayboldu o basit test bat in 1. Ve 2. Gün sonrası negatif tiTestleri negatif çıkıp kanda pozitif çıkan var mi? Adetim 3 gün gecikti idrar testlerim negatif ama belirtilerim var.
Bat dan önce başlamıştı sivilceler yarın 7 hafta olcaz hergün 1 yada 2 tane sivilceyle uyaniyorumAdet sivilvesi cikip da hamile olan var mi acaba?![]()
Ah ya aynı durumdayız her gece bebis le ilgili bir rüya görüyorum bu arada sat ve bat tarihlerin nedir ben sat 13 ağustos bat 13 eylül ekim 1 de doktor kese boyutunun 5.1 olduğunu söyledi yarın a Randevum var saatler geçmiyorCanım benim çarşamba Randevum var ben her gece ama her gece bebeğimi karnımda kesenin içinde görüyorum kalbi atıyor psikoloji falan kalmadı artık... Rabbim hayırlısını versin ama iyi veya kötü bi An önce normale dönmek istiyorum
Canım benim Son adet tarihim 8 ağustostu benim boş gebelikten şüphelenıyolar yarın Son kez gitcem doktoraAh ya aynı durumdayız her gece bebis le ilgili bir rüya görüyorum bu arada sat ve bat tarihlerin nedir ben sat 13 ağustos bat 13 eylül ekim 1 de doktor kese boyutunun 5.1 olduğunu söyledi yarın a Randevum var saatler geçmiyor