Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Benimde bugun yarın adet bitiyor bakalım yeni ay yeni umutlar basliyor Allah'ım en güzelini hayırlısını ver bizlere ... Toplam 13 kez adet oldum korunmayı bıraktığımızdan beri :( ne zmn teşrif edecek ikinci meleğim cok merak ediyorum :KK46: Poposunu Poposunu ısıricam onun :KK53:

Çok şükür duyduk kalp atislari ni henüz yeni başlamış haftaya yine kontrol Rabbim isteyen herkese En kisa zamanda nasip etsin insallah

Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
Canm cok üzüldüm Rabbim hayırlısını versin inş en kısa sürede saglıklı bir sekilde hamiş kalırsın inş

Hamilelik belirtisi olarak idrarda degisik kokusu olan varmiydi 6 gunum var ama cok degisik bir koku olyor enfeksiyon belirtisi dicm kasinti yanma hic birsey yok

Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına
Hep hayırlısı diye dua etmiştim demekki hakkında böylesi Hayırlı imiş rabbım en kisa zamanda yeniden nasip etsin inşallah ben kurtajdan sonra sadece 1 ay regl oldum kurtaj dan sonra hamile kalması daha kolay oluyomuş

Orda bi yanlışlik olmuş sen hep hayırlısını istemiştin demekki böyleymis hayirlisi

interiorarchitect interiorarchitect hayırlısı olsun CNm üzülme vardır bunda da bir hayır en kısa zamanda SAGLIKli bir gebelik yasarsın ins CNm
çok teşekkür ederim cnm bnm inşallah ama şunu anladım ki hamile kalmak için stres oluyoruz ya çok yanlış önemli olan hamile kalmak değilmiş o hamilelikten sağlıklı bir çocuk kucağına alabilmek o yüzden hiç stres yapmayın her zaman kendimiz için hayırlısını isteyelim..

çok teşekkür ederim cnm bnm inşallah ama şunu anladım ki hamile kalmak için stres oluyoruz ya çok yanlış önemli olan hamile kalmak değilmiş o hamilelikten sağlıklı bir çocuk kucağına alabilmek o yüzden hiç stres yapmayın her zaman kendimiz için hayırlısını isteyelim..
geçmiş olsun canım çok üzüldüm en kısa zamanda yeniden olur umarım ben de hep kürtajdan sonra daha çabuk ve sağlıklı olduğunu duydum teselli olabilir mi bilmem ama işte en azından hamile kalabildiğini bilmek bile rahatlatıcı ..
vallahi benim de hiç belirti yok sanki böyle bir tedirginlik var hayırlısı ..

geçmiş olsun canım çok üzüldüm en kısa zamanda yeniden olur umarım ben de hep kürtajdan sonra daha çabuk ve sağlıklı olduğunu duydum teselli olabilir mi bilmem ama işte en azından hamile kalabildiğini bilmek bile rahatlatıcı ..
vallahi benim de hiç belirti yok sanki böyle bir tedirginlik var hayırlısı ..
stres yapma canım boş yere kendini kurma rahat ol rabbim hayırlısını versin

Günaydın kızlar doktordan geliyorum o da kürtaj dedi bu cuma kürtaj olcam hayırlısı böyleymis rabbım diğer hamilelere sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun, hayırlısı böyleymiş demek ki:( sıkma kendini, inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

Bu arada reglime 2 gün var ve kahverengi lekem geldi akşama geliyo kırmızılar

teşekkür ederim canım ağrın sızın var mıı adet belirtsi gibi belki yerleşme lekelenmesidir
Yok canım benim reglim son zamanlarda böyle geliyor. Bir de yumurtlamayı kaçırdım ya:( sanmıyodum da yine de bi buruldum işte..

Back
X