Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

merhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin

Benimde bata 3gun kaldı ara ara sol kasigim batıyor ve ağzımda değişik bir his var sürekli acikiyorum emzirdigim içinde ekstra acikiyorum bakalım sanki bu ay oldu gibi aman neyse büyük konusmiyim hep kendini dinli yorum zaten bu belirtimidir su belirtimidir :)

Kızlar ben acile geldim ağrım vardı bi de idrar yollarında yanmam doktor doku var sanki içerde dedi dua edin bi si çıkmasın yine :KK43: idrar tahlili verdim sonuç bekliyorum :KK43:

Ya ben bu devlet hastanelerinden nefret ediyorum yaaaaaa adam tahlil sonucumu karıştırmis bana iki sonuç verdiler doktor baktı ilaç yazdı yolladı meğer biri başka hamile bi kadının ve benim sonuçlarım normal Allâh bildiği gibi yapsın bunları
Canımm geçmiş olsun yaaa, neyse sevindim sonucun temiz olmasına

Kızlar aranızda fmf hastası olan var mı? Ben fmf kiyim. Bu karın zarında iltihap yaoan bşr hastalık. Karın içi iltihap yapıp gebeliğe engel olabiliyormuş:( hsg ile mi anlarım bunu? Dr yooo benim çok fmf li hamilem var diyor ama 1 sene olmadığından mı önemsemiyor acaba

çalışan bayanlar içinde akşam yemekten önce ve yatarken için yazıyordu bende çalışırken öyle yapmıştım.kokusu hiç olmuyor sadece tadı biraz kötü ama ona da alışıyorsun...

bi de şunu anlayamadım canım, regli bitince başlıyorsun. 10 gün içiyorsun, bu aşamada yumurtlama gününde de içmiş oluyorsun. ya o ara döllenme başlarsa??? bir zararı yok mu ki???

merhaba kızlar bende adet düzensizliği var bir yıldır da evliyim bebek düşünüyoruz. İstanbulda Dr ye gittim ilki alttan baktı temiz yumurtaliklarin miyom kist yok dedi ancak kilo alimindan kaynaklanan yumurta tembelligi olabilir dedi üç ay süre verdi kendiliğinden hamile kalmazsan tedaviye başlayalım dedi başka bir dr ye daha gittim oda pko var ama korkma hamile kalabilir sin dedi zayifla mam gerektiğini soyledi. Sat 30 agustos tu 15 i 16 si gibi kanama oldu memlekete gelmiştim hava değişimi sandım ki gün sürdü sürmedi çok azdı önce kırmızı sonra kahverengiye döndü bir kaç gün kahverengi çamur şekilde atık gibi bişeler geldi sada sonra tekrar ayin sonu Ekim in başı gibi tekrar biraz kanama oldu sonra normal kahverengi geldi bitti Ped bile dolması ikisinden. Şimdi kasık ağrım mide bulantısı var böyle bir durum yaşayan oldu mu uzun oldu k.byin

canım bence bir kan testi yaptır. çok yakın arkadaşım da benzer şekilde üç ay geçirdi ve sonunda öğrendi ki aslında hamileymiş.

bi de şunu anlayamadım canım, regli bitince başlıyorsun. 10 gün içiyorsun, bu aşamada yumurtlama gününde de içmiş oluyorsun. ya o ara döllenme başlarsa??? bir zararı yok mu ki???
Canim baska bir steden arkadas 15 gun icmis ve ayni ay hamile kalmis demek ki yumurtalanmayi kotu etkilemiyormus birde kocasina her sabah taze havuç suyu icirmis sperimleri hareketlendirirmis

Hadi inşallah güzel haber verirsin canımm

Cnmm eger hamişsen o kadar cok sevinirim kiii bu mutlulugu yarın bana yaşat emi :)
sanki negatif gibi pek anlayamadım. ama hala da adet olmadım. öğlen vakti çok yoğun bir kramp girdi karnıma oldum dedim ama yine adet omadım. yarın sabah tekrar yapıcam. inşallah güzel haber vermeyi ben de çok istiyorum size dua edin nolur

Aaaa inanmıyorum yaa manyak bunlar yeminle :KK34:Neyse bişeyin yokmuş ya netice de önemli olan o :) @Tugbanusta mf_d mf_d hadi bakalım kizlar guzel haberler verin bizeeee :KK71:
inşallah sabah test yaptım ama sanki negatif gibiydi. pekanlayamadım. yarın yeniden yapıcam olmazsa, ama ara ara kramplar giriyo karnıma aha oldum diyorum çok şükür ki yok, birde bu ay ev taşıyacam ben evde bir iş var sormayın toparlanamadım bir türlü korkuyorum da bir taraftan :(

inşallah sabah test yaptım ama sanki negatif gibiydi. pekanlayamadım. yarın yeniden yapıcam olmazsa, ama ara ara kramplar giriyo karnıma aha oldum diyorum çok şükür ki yok, birde bu ay ev taşıyacam ben evde bir iş var sormayın toparlanamadım bir türlü korkuyorum da bir taraftan :KK43:
Cnm testi yap yarın yine. Olmazsa buraya da at birlikte bakalım. İnş hamişsindir :) Stres yapma cnm ev felan diye yavas yavas yaparsın

hayır canım zararı yokmuş ben 15 gün boyunca hergün iki kere içtim hemde.ve zaten ilk ay temizliyor içini ikinci ayda bebiş geliyor...:)

Merhaba yardimci olabilir misiniz. İlkdefa ovulasyon testi kullanıyorum az önceki testim in fotosu nu da yükledim.Dün geceyi değerlendirmistik bu teste göre nasıl hareket etmem gerekir acaba.

Kizlar herkese soruyorum da net cvp alamadım. 10 gun once yumurtam catladi ve bugune kadar yani 10 gündür göğüslerim patlayacak kadar buyudu, aşırı derecede ağrım vardı ama bu sabah kalktım ağrım azalmıştı. Hala göğüs yanlarında ağrı var ama çok az. Ama hala büyükler. Bat 24 Ekim. Böyle bişey yaşayan var mi??:KK17::KK17:

hayır canım zararı yokmuş ben 15 gün boyunca hergün iki kere içtim hemde.ve zaten ilk ay temizliyor içini ikinci ayda bebiş geliyor...:)
Bana da bir arkadaşım söyledi ve bi defa denedim. Ancak ben içemedim çok fazla midem bulandı. Hayatta içemem dedim çünkü midemi çok bulandırdı.

Merhaba yardimci olabilir misiniz. İlkdefa ovulasyon testi kullanıyorum az önceki testim in fotosu nu da yükledim.Dün geceyi değerlendirmistik bu teste göre nasıl hareket etmem gerekir acaba.

Eklentiler

• 20151020_170551.webp
    20151020_170551.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 47
sanki negatif gibi pek anlayamadım. ama hala da adet olmadım. öğlen vakti çok yoğun bir kramp girdi karnıma oldum dedim ama yine adet omadım. yarın sabah tekrar yapıcam. inşallah güzel haber vermeyi ben de çok istiyorum size dua edin nolur
Dualarımız senle.. Hadi bakalım, sabah gelsin güzel haber;)

Back
X