- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.621
evetBahsettiğin soğan kürü mü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evetBahsettiğin soğan kürü mü
ya insan çok isteyince herşeyi yapıyor bende başta zorlandım ama sonraları alıştım.Bana da bir arkadaşım söyledi ve bi defa denedim. Ancak ben içemedim çok fazla midem bulandı. Hayatta içemem dedim çünkü midemi çok bulandırdı.
Cnm 21 ekm yaziyo adt tarhn ilk sayfadaamin canım ins beklemedeyim bn hala![]()
O yanlis canim 18iydi bnm batCnm 21 ekm yaziyo adt tarhn ilk sayfada
Geçmiş olsun aynı durumda sayılıriz bende 1 gün surunuyorum diğer gün daha iyiyim ne olduğunu nasıl olduğunu anlamadım ama zor geçen günlerde yataktan kalkamiyorum bide 4 yaşında bir kızım var senin neyin varKızlar Allâh kolay hamilelik versin öyle dua edin. Ben sürünüyorum keyifle gitmiyor bana dua edin lütfen![]()
Bende olmuştum ilk evlendigimde birliktelikten önce ve sonra küçük tuvaletini iyice yap sakin tutma özellikle öncesinde çok kötü bişey bilirim geçmiş olsunKzlar balayı sistiti olmuşum doktor antibiyotik verdi 2 hafta kullan ddi bide bi hap daha verdi o btnce kullanckmsm 3 ay boyunca toplam tedavi korunsan iyi olur enfkysyn varkn hamilelik istmyz bz ddi ama korunmayi dusunmyrm
Kızlar Allâh kolay hamilelik versin öyle dua edin. Ben sürünüyorum keyifle gitmiyor bana dua edin lütfen![]()
Canim baska bir steden arkadas 15 gun icmis ve ayni ay hamile kalmis demek ki yumurtalanmayi kotu etkilemiyormus birde kocasina her sabah taze havuç suyu icirmis sperimleri hareketlendirirmis
hayır canım zararı yokmuş ben 15 gün boyunca hergün iki kere içtim hemde.ve zaten ilk ay temizliyor içini ikinci ayda bebiş geliyor...:)
Kizlar bat 2 gün geçti.hala cumayi bekliyorum ben test icin.tek belirtim bulanti ve akinti.hala gogus ve kasikta bi uyarilma yok.
hanımlar günaydın,
sabah testi yaptım ama buraya atamadım çünkü telefonumun fotoğraf çekme özelliği maalesef yok, zaten bu telefonu yapanlar çoktan ölmüşlerdir. kemikleri bile çürümüştür. bu kadar üstün teknoloji ürünü bir telefon anlayacağınız,
ama şöyle oldu. ilk birkaç dakikada pempe ama çok silik bir ikinci çizgi çıktı. her açıdan pembe bir çizgi görülebiliyor ama ben yine de emin olamıyorum.
şunu sorucam birde testin markası (sente layd) diye bir marka bu marka güvenilir mi?
Kizlar herkese soruyorum da net cvp alamadım. 10 gun once yumurtam catladi ve bugune kadar yani 10 gündür göğüslerim patlayacak kadar buyudu, aşırı derecede ağrım vardı ama bu sabah kalktım ağrım azalmıştı. Hala göğüs yanlarında ağrı var ama çok az. Ama hala büyükler. Bat 24 Ekim. Böyle bişey yaşayan var mi??![]()