Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

ben hamile kaldıgım ay çok üzülmüştüm niye hamile değilim diye 1 hafta sonra hamile kaldıgımı öğrendim ama boş gebelik yaşadım şimdide diyorum ki böyle olacağına her zaman hayırlısını istemeliymişim o yüzden sürekli hayırlısı diyorum ama bi yandan da o duyguyu bastıramıyorum elimizde değil yani rabbim aratmasın isteyen herkese banada tez zamanda sağlıklı hamilelikler nasip etsin

hu hu herkes yattı mı?:KK25:
ben de acaba bu ay çay ve kahveyi bıraksam mı diyorum.sonra da olacağı varsa zaten olur.tek zevkim onlar.bu kadar abartmayayım diyorum ama geçen bir sitede kahvenin gebe kalmada %20 lere kadar olumsuz etkileri olabileceği yazıyordu.kararsızım.

aaaaa 500. sayfalara gelmişiz.daha dün gibiydi bu sayfa açıldığı zamanlarda önceleri takip ediyordum sonra böyle olmayacak diyerekten beni ekleyin yazmıştım.hey gidi günler..

pzrtesi dr a gidiyorum kızlar hormon baktıracağım.

eğer olumsuz bir durum çıkmazsa da o akşam gg den ovulasyon sipariş edeceğim

ama ben 500. sayfaya yazabilmek için yazdıkça yazıyorum ama hala 499:KK71:
o zaman şöyle diyeyim:
500. sayfaya ilk yazan bu ay kırmızıları görmesin:confused:

hadi bakalım bu da benim totemim olsun:) 500. sayfaya ilk yazan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun:KK54:
offff kafayı yemek üzereyim kırmızılar gelince duygu değişimi yaşanıyor diye biliyordum ama zeka üzerinde de etkisi varmış demek ki:KK70:
neyse herkese iyi geceler iyi uykular.yarın ülkemiz için güzel bir gün olur inşallah.
:KK24:

bende ovulasyon testi alcam canımm pazartesiii senden bilgi alırım o zaman nerden alayım diye
gg de 18 tane 18 lira
marka labo...
ilk defa kullanıcan bakalım
benim düzenim yok.gerekli bana.
inşallah sorunsuzca yapabilirim.

Mrb kızlar yumurtlama günleri geçti bu ay uzun zamandır görmediğim o saydam akıntıyı tam ovulasyon gününde gördüm iki gün sürdü sınra yine yumurta akı kıvamına geldi. Bu incir havuç kürü yumurtayı çatlatmış olabilir yalnız o iki gün misafirlikteydik tabi değerlendiremedik. Bir önceki gün birliktelik olmuştu . Ancak çok stresli günler geçirdim. Olabileceğini yine düşünemiyorum kızlar. Bat 10kasım görünüyor inşallah gelmez...

Mrb kızlar yumurtlama günleri geçti bu ay uzun zamandır görmediğim o saydam akıntıyı tam ovulasyon gününde gördüm iki gün sürdü sınra yine yumurta akı kıvamına geldi. Bu incir havuç kürü yumurtayı çatlatmış olabilir yalnız o iki gün misafirlikteydik tabi değerlendiremedik. Bir önceki gün birliktelik olmuştu . Ancak çok stresli günler geçirdim. Olabileceğini yine düşünemiyorum kızlar. Bat 10kasım görünüyor inşallah gelmez...
Canım ümidini kesme millet tek geceden hamile kalıyor inşallah senin bebeğin de sana öyle bi süpriz yapar rabbim hepimizin yüzünü güldürsun

Maşallah 500. Sayfamız olmuş. Hem de dolu dolu bir sürü bebiş, bir sürü dostluk arkadaşlık yazılmış. Sayfamız 600. Ü bulmadan hepimiz hamiş olup 1000 leri bebişlerimizden konuşarak karşılarız inşallah.

ada_aras ada_aras canım çay ve kahveyi ben de bırakmıyorum ama çayı açık içiyorum. Kahveyi de günde en fazla bir tane Türk kahvesi içiyorum. Nescafe asla...

interiorarchitect interiorarchitect yumurtlama testleri işe yarıyor sanki. Gerçi ben zaten belirtilerden anlıyorum ama testle de doğruluyorum.

Hnf sllms Hnf sllms bu ay sen, ben ve gulit_me gulit_me ile birlikte üçümüz de aynı günü bekliyoruz. Üçümüz de aynı gün bebişleri buluruz belki de :)

Back
X