- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.941
Insallah cnm doktor olabilir haftaya gormemiz lazim dedi rabbim melegimi bana bagislasincanııım görürsün inşallah gönlünü ferah tut
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cnm doktor olabilir haftaya gormemiz lazim dedi rabbim melegimi bana bagislasincanııım görürsün inşallah gönlünü ferah tut
Inşallah görürsün canım hatta o minik kalbin nasıl attığını duyup biraz da ağlarsın mutluluktan. Muhteşem bi duygu. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsinInsallah cnm doktor olabilir haftaya gormemiz lazim dedi rabbim melegimi bana bagislasin
amin canım sen stres yapma da bebişin etkilenmesinnnInsallah cnm doktor olabilir haftaya gormemiz lazim dedi rabbim melegimi bana bagislasin
hayrolsun canım benimmm inşallah zaten bebek uguruyla bereketiyle bolluguyla gelirmişşş size hep şans getirsin meleğiniz :)slm hanımlar, dün gece bir rüya gördüm. tabirine baktım çok güzeldi. inşallah bebişim herşeye uğurlu gelecek paylaşmak istedim sizlerle de![]()
saol canım inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum burada, bu topik bana uğurlu geldi. @dilayca sağ olsun beni eklemişti buraya. sizlere de uğurlu gelir inşallah, hergün dua ediyorum. burdaki tüm isteyen hanımlara özellikle konu sahibihayrolsun canım benimmm inşallah zaten bebek uguruyla bereketiyle bolluguyla gelirmişşş size hep şans getirsin meleğiniz :)
amin canımmm hayırlısıyla inşallah aynen bu topik muhteşem o kadar iyi geliyor ki burda sizlerle konuşmaksaol canım inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum burada, bu topik bana uğurlu geldi. @dilayca sağ olsun beni eklemişti buraya. sizlere de uğurlu gelir inşallah, hergün dua ediyorum. burdaki tüm isteyen hanımlara özellikle konu sahibiHomely_angel "a
![]()
Ah ah bende araştırma görevlisiyim doktora yapıyorum üstelik çok yoğun bir donemdeyim. Ama hiç bişey yapamıyorum midem kusmalar ve halsizlikten bitkisel hayatta gibiyim. Kendimi çok kötü hissediyorum. Rabbim bi an once eski sağlığima dondersin diye dua ediyorumşanslı olduğun için sukret canım
Kesemin boyu 6+1 gorunuyo ama melegimi goremedim dua edin kizlar
Hayırlısı olsun canım. bende de yumyum dönemi geçti, çalışmalar yapıldı. bakalım sonuç ne olacak? şimdi bekleme zamanı :)
Amin canim inşallah bi an once azalır ve geçer yoksa serumla beslencez artıkSenin işin çok zor yaaa ! ama olsun nasıl olsa gelip geçiçi sıkıntılar bunlar bebişlerimiz sağlıği herşeyden önemli . Sende 3 hafta sonra tadını çıkarmaya başlarsın inşallah etrafımdaki tüm arkadaşlarımın bulantilari 3. Ayda geçip gitti
İnşallah kocasıyla kutlama yapmaktan vakit bulup yazamamıştırbeyaz_gelincik01 di canımmmm huhuuuu sonuç nedirr canımmmm
amin amin inşallaaahhh :) senn napıosun canım şehir dışında mısın gidicem diyodunİnşallah kocasıyla kutlama yapmaktan vakit bulup yazamamıştır
saol canım inşallah sizlerin de güzel haberlerini okurum burada, bu topik bana uğurlu geldi. @dilayca sağ olsun beni eklemişti buraya. sizlere de uğurlu gelir inşallah, hergün dua ediyorum. burdaki tüm isteyen hanımlara özellikle konu sahibiHomely_angel "a
![]()
Inşallah canımmm yaa, böyle güzel şeyler duymak bile heyecanlandırıyorHepimizin müjdeli haberlerini sen takip ettin inşallah bu ay da senin müjdeli haberlerini alırız
Evet yaa benim de az önce aklıma geldi, inşallah dediğin gibidir.İnşallah kocasıyla kutlama yapmaktan vakit bulup yazamamıştır
Aynı durum bende de var canım bence bugün yumurtlama günümüzIyi aksamlar kizlar dun benim kasiklarim goğuslerim ağriyordu ve birde akintim vardi bende belki yumurtalama gunudur diye değerlendirdim bugun belim ve yine dunku ağrilar var sizce dun yumurtalama olusmus ola bilirmi yoksa bugunudemi değerlendirmelimiyim