- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #5.181
internetten araştırdığından aşırıya kaçmamak kaydıyla içilebilir diyor, adaçayını kesin yasaklıyor. Ancak kasları rahatlatan bitki çayları sakıncalı olabiliyor diyor bir yandan da. dolayısıyla bence çelişiyor.
Kizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis
amin alacağız inşallah güzel haberleriInşallah canım yani önceden 2 ayda bir adet olsam öf bu ne derdim şimdi hemen gelsin adet tarihi diyorum inşallah en kisa zamanda alırız güzel haberlerimizi
@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
D Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
avakados - hamiş
Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
geçmiş olsun canım, ne kadar geçmişti adetin, değerlerin nasıldı ?Kizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis
Kizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis
amin alacağız inşallah güzel haberleri
ben de bu ay ovu testine başladım ya başka topiclerde takılıyorum:)
sizi de unutmadım arada bakıyorum yeni haberler var mı diye.
benim bat aralıkta malum.daha çoook var.
Çok şükür iyiz bulanti halsizlik bendede varRabbim herkese saglikli hamilelik nasip etsin .. ikili tarama testi hangi haftalarda oluyor arkadaşlar ?
ayyyy ne aldatması sizler benim ilk gözağrımsınızhiiiii bizi aldatıyorsun yanişaka tabi. ama sakın bir yerlere kaybolma hamişlik haberini ilk biz almalıyız :) Listemiz tamamen hamiş dolana kadar kimse bir yere gitmesin lütfen.
Allah sabır versin canim inşallah yeniden hamile kalırsın sağ salim kucağına alırsın miniğiniKizlar bebegim gozukmedi haftaya kadar dusmesini bekliycez dusmezse kurtaj olcam hakkimizda hayirlisi boleymis
Kızlar ya ben simdi adetin 3. Gunundeyim dr yok Pazartesi'ye kadar kendim klomen alsam icsem baska yerlerde okudum da 5 gun filan içiyorlarmış yumurta kalitesi icin bende sorun yoktu en son fkt yine de tedbir amaçlı alsam mı ki ? Ne dersiniz ?
Bizde cookk iyiyiz sizden guzel haberler bekliyoruz hala ☺ cinsiyetimiz önümüzdeki hafta belli olacak insallah nasip artik ne cikarsa bahtima .@Pambuk Sindrella - hamiş
@Kucukbayanmutlu - hamiş
@ilhagu - hamiş
@golgelericinde - hamiş
@makdemir - hamiş
@yelizyz - hamiş
@_-CaNiMSiN-_hamiş
@pastelove - hamiş
@Dlnk - hamiş
@Destina61 - hamiş
D Dea c dia - hamiş
@minikPrensim - hamiş
@_Lavin_ - hamiş
@Alice82 - hamiş
@melita09 - hamiş
@msgulerr - hamiş
@baby_16 - hamiş
@MELISTOPRAK - hamiş
@ugurluozge - hamiş
@gel bebeqim - hamiş
@lacivert17 - hamiş
@yelizyz - hamiş
@vorones - hamiş
@gksmry - hamiş
@Adda34 - hamiş
@ozzi08 - hamiş
@ecemseher - hamiş
@ruhumAsya - hamiş
avakados - hamiş
Sevgili Sevgi - hamiş
@minigimmm - hamiş
@nnrr - hamiş
@kedifatos - hamiş
@Aysglhkn15 - hamiş
@efsane4 - hamiş
@odzimert - hamiş
mf_d - hamiş
@sadrml - hamiş
@Minemacar - hamiş
hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? cinsiyetleri belli olanlar vardır belki!!! Teyzoşlar sizlerden haber bekliyor!
Bence yakın zamanda bat ı değil "hamiş" i yazıcamayyyy ne aldatması sizler benim ilk gözağrımsınız
nasıl da unuturum beni de ekle canım bat 30 ağustos demiştim.
o tarihten beri maalesef sürekli bat bildiriyorum ama olsun:)
Süper, maşallahBizde cookk iyiyiz sizden guzel haberler bekliyoruz hala ☺ cinsiyetimiz önümüzdeki hafta belli olacak insallah nasip artik ne cikarsa bahtima .
Yaz canim yaz tabi.az kaldi zaten senin bata.test falan yaptin mi?Bence yakın zamanda bat ı değil "hamiş" i yazıcam
Doktor kontrolu olmadan içme cnm hormon ilaçları kist yapabilir kilo yapabilirKızlar ya ben simdi adetin 3. Gunundeyim dr yok Pazartesi'ye kadar kendim klomen alsam icsem baska yerlerde okudum da 5 gun filan içiyorlarmış yumurta kalitesi icin bende sorun yoktu en son fkt yine de tedbir amaçlı alsam mı ki ? Ne dersiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?