Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

günaydın hanımlar, bağımlılık yaptınız bende :) işe gelir gelmez önce kadınlar klubünü açıyorum. sizlere bir bakıyorum, sonra diğer sistemleri açıyorum. :)

Amiiinn cok tesekkur ederim Allah sana da nasip etsin insallah diledigin zamanda :)
Hayırlı olsun canım. İnşallah değerin yükselir. Ben de aynı durumdayım. Pazar öğrendim hamile olduğumu ve değerim 288 di. Bugün tekrar kan testi yaptıracağım. İnşallah yükselmiştir. Sen son adet tarihi üzerinden mi hesap yaptın?

Günaydın kızlar, güzel cumalar olsun ve bol bebiş haberli olsun inşallah :)
Günaydın ve hayırlı cumalar. Bu mübarek günde inşallah dualarımız kabul olur. Canım bana da dualarınzda yer verirseniz sevinirim. Bugün kan testini tekrarlayacağım. İnşallah değerim yükselmiştir.

amin canım, inşallah. Tabiki dualarımızdasınız, tüm annişlerimiz ve bebişlerimiz gibi. Değerini sonuç çıkar çıkmaz bizimle de paylaş olur mu?

günaydın hanımlar, bağımlılık yaptınız bende :) işe gelir gelmez önce kadınlar klubünü açıyorum. sizlere bir bakıyorum, sonra diğer sistemleri açıyorum. :)

ben de aynen öyleyim. Önce sizlere bakıyorum, ondan sonra işlerime başlıyorum. hatta aralarda girip tekrar bakıyorum :)

ben de aynen öyleyim. Önce sizlere bakıyorum, ondan sonra işlerime başlıyorum. hatta aralarda girip tekrar bakıyorum :)
Gunaydin hayirli cumalar kizlar. Benmde kalkinca ve yatarken burayi kontrol etmek aliskanligim oldu esim teli elimde gorunce kk dasin demi diyo artik

Gunaydin hayirli cumalar kizlar. Benmde kalkinca ve yatarken burayi kontrol etmek aliskanligim oldu esim teli elimde gorunce kk dasin demi diyo artik
benim telefonum öyle internet özelliği falan olan bir telefon olmadığı için giremiyorum. herhalde öyle olsa 24 saat kk da olurdum. (telefnum üstün teknoloji ürünü bir şey, bunu yapanlar çoktaaan ölmüş kemikleri bile çürümüş, belki böyle bir telefonu ürettiklerinden haberleri bile yoktur. ) :)

ya birde şöyle bir şey var kızlar ya , ben vicdanen kedimi kötü hissediyorum burda birşeyler sormuş olan birine cevap vermeyince, çünkü 1,5 yıl boyunca ben hamile kalabilmek için uğraştım ve hep birşeyler sordum takip ettim. bana çok yardımcı olanlar da oldu burada. bende şimdi benim gibi kafasında soruları olanlara yardım etmek istiyorum.

Evet canim son adet 28 ekim.. bakalim haftaya gidicem ben de.. insallah iyi haberlerle doneriz :)

Ben hem telefon, hep bilgisayar, hem Ipadle takipteyim :) Ama listeyi güncellemek için bilgisayar olmazsa olmuyor :)

Hep buralarda ol zaten canım, bebiş büyürken hep haberler alalım ondan. İnşallah bizimkiler de arkasından gelir de artık bbebek alışverişlerini filan konuşuruz :)

inşallah canım, zaten şimdiden içim gidiyo da bir cinsiyeti belli olsaydı. şu 3-4 hafta da geçip almak istiyorum birşeyler artık :)

Insallah cnm birbirimize foto atalim insallah rabbim hepimizi kavustursun bebislere

Tatlım yaaa bişe soracam mide bulantısı oldu mu senin sanırım bnm başladı
olmadı benim pek canım ya, bu aralar sabahları biraz oluyo ama onun da grip olmuştum iyileşemedim bir türlü, geniz akıntım bir türlü geçmedi. ondan dolayı olduğunu düşünüyorum. zaten hamile değilken de bundan çok tiksinirdim bu durumdan. sadece iki gündür sabahları bu geniz akıntısı yüzünden öğürüyorum biraz bunun dışında mide bulantım yok çok şükür

Çok şanslısin ozaman bnm agzimda sürekli metalik bi tat var o da bende bulantı yapıyo

Çok şanslısin ozaman bnm agzimda sürekli metalik bi tat var o da bende bulantı yapıyo
canım o ağızda metal tadı bir vitamin eksikliğinden dolayı olabilir bak, bence bir araştır netten. ben öyle bir şey hatırlıyorum sanki ona göre beslenmeye çalışırsın, ben beslenmeme dikkat ederek, trombosit değerlerimi bile yeniden yükseltebildim. bence bir araştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…