- 25 Ağustos 2015
- 1.203
- 1.056
- 53
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #6.021
ah evet inşaAllah o iki çizgiyi görürsün...evet upuzuuuun geliyor gerçekten. Haftaiçi işteyken biraz kafamızdan çıkıyor, hafta sonuna da programlar yapmaya çalışıyorum. Sonucu iyi olsun da beklemeye razıyım
ya bende bu sabah test yaptım negatifcanım daha çok erken, o testi hiç umursama bile. İnşallah pazar günü pozitif testi yüklersin
evet üçümüzünde bat günü aynı... ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın belli olacak herşey. @dilayca da bende çok umutluyuz inş umutlarımız boşa çıkmaz. sende belirti var mı ?beyaz_gelincik01 bat günümüz aynı gün testlerimiz de aynı. özelikle seni ve Dilayca nin yazdiklarini okudum bu ay. İnş. Testler yanılıyor dur da bizde mutlu haber verebiliriz. :)
Oy Oy istemez miyim :) amin inşallah canim benimm rabbim sana da sağlıkla kucağına almayi nasip etsin :)Cok tesekkur ederim.. istiyorsan eger Allah tez zamanda nasip etsin insallah :)
Evt bnmde öyle karanlık istiyorsun fln. Bnde rüzgardan diye düşünüyırum eşiminde ağırıyor çünküSunizit donem donem bende de oldu CNm berbat bir agri ama bu adet oncesi olan daha ziyade migren agrisi gibi Bi agri baya siddetli karanlık olması gerekiyor odanın bile isik bile yoruyor
Ins CNm ya ztn rüzgardan bas ağrısı yasarım ama bu o adet oncesi ağrıya benziyordu odum koptu sabaha adet olucam diye
Bat geçince mi test yaptın cnm farklı belirtilerin var mıydıNormal yolla oldu canim.. Lh yuksek cikmisti dr moral bozucu konusmustu.. asilama deneriz tup bebek deneriz falan dedi.. esimde de hiz problemi vardi.. 5. Ayda tuttu :) tam umidi kesmisken... bir ay once sogan kuru yaptim.. esine de her gun taze havuc suyu icirdim.. bir de pre-seed jel aldim.. ona cok guveniyordum..ilk kullanmada tuttu cok sukur
Aynen aynen bn önce bi ay ovulasyon denemek istiyorum olmazsa sınraki ay preesedAa bende bu ay olmazsa alıcam kızlar o jelden umarım tutmuştur bu ayda grek kalmaz :)
Insallah senden de iyi haberler bekliyoruzdenizce84 ins. Benim de senin gibi yüzüm guler. Yorumun icin sagol. Senin adına da çok sevindim ins.sağlıklı bir şekilde kucağına almayi nasip etsin.
Yok bata 3 gun vardi test yaptigimda.. kasik agrisi ve akinti disinda belirti yoktu gerci onlari da belirti saymiyorum cunku her ay yasiyordum bunlari ve umitleniyordum.. ben preseede cok guvendim ama.. gercekten farkli bisey..Bat geçince mi test yaptın cnm farklı belirtilerin var mıydı
Kızlar 29 kasım mı yani bat gününüz bnmde erken gelmediğine göre bnmde 29 olması lazım . Etti 4 . Bnm karnım ağırıyor ara araevet üçümüzünde bat günü aynı... ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın belli olacak herşey. @dilayca da bende çok umutluyuz inş umutlarımız boşa çıkmaz. sende belirti var mı ?
Şuan geçti mi batın tekrar yaptın mı koyulaşmış mıydı cnmYok bata 3 gun vardi test yaptigimda.. kasik agrisi ve akinti disinda belirti yoktu gerci onlari da belirti saymiyorum cunku her ay yasiyordum bunlari ve umitleniyordum.. ben preseede cok guvendim ama.. gercekten farkli bisey..
Bugun ya da yarin bat gunum.. sabah yaptim tekrar test yine silik cizgi.. koyu degil.. haftaya tekrar kan vericemŞuan geçti mi batın tekrar yaptın mı koyulaşmış mıydı cnm
Kanda kaç çıktı peki canımBugun ya da yarin bat gunum.. sabah yaptim tekrar test yine silik cizgi.. koyu degil.. haftaya tekrar kan vericem
36 çıktı canım çok yüksek değilKanda kaç çıktı peki canım
Amiin çok teşekkürler Allah seni de bebeğine kazasız sağlıkla kavuştursun inşallahdenizce84 hayırlı olsun canım. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsn inşallah
bu ( preseede) ne onu bilemedim ben ?Yok bata 3 gun vardi test yaptigimda.. kasik agrisi ve akinti disinda belirti yoktu gerci onlari da belirti saymiyorum cunku her ay yasiyordum bunlari ve umitleniyordum.. ben preseede cok guvendim ama.. gercekten farkli bisey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?