Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

beyaz_gelincik01 bat günümüz aynı gün testlerimiz de aynı. özelikle seni ve Dilayca nin yazdiklarini okudum bu ay. İnş. Testler yanılıyor dur da bizde mutlu haber verebiliriz. :)
evet üçümüzünde bat günü aynı... ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın belli olacak herşey. @dilayca da bende çok umutluyuz inş umutlarımız boşa çıkmaz. sende belirti var mı ?

beyaz_gelincik01 kasiklarim da hafiften ara ara ağrı var. Göğüslerim de ağrım var ve sis biraz.ufak tefek belirtiler var yine ama. Normalde adet zamanlarida böyle olabiliyor. O yuzden belirtlere cok takilmak istemiyorum.Bende en çok bu ay umitlendim yumurtlama gunleri iyi gectigi icin.İnşallah yarin senden güzel haber aliriz.:)

Evt bnmde öyle karanlık istiyorsun fln. Bnde rüzgardan diye düşünüyırum eşiminde ağırıyor çünkü

Bat geçince mi test yaptın cnm farklı belirtilerin var mıydı

Bat geçince mi test yaptın cnm farklı belirtilerin var mıydı
Yok bata 3 gun vardi test yaptigimda.. kasik agrisi ve akinti disinda belirti yoktu gerci onlari da belirti saymiyorum cunku her ay yasiyordum bunlari ve umitleniyordum.. ben preseede cok guvendim ama.. gercekten farkli bisey..

evet üçümüzünde bat günü aynı... ben dayanamayıp erken gebelik testi aldım yarın belli olacak herşey. @dilayca da bende çok umutluyuz inş umutlarımız boşa çıkmaz. sende belirti var mı ?
Kızlar 29 kasım mı yani bat gününüz bnmde erken gelmediğine göre bnmde 29 olması lazım . Etti 4 . Bnm karnım ağırıyor ara ara

Yok bata 3 gun vardi test yaptigimda.. kasik agrisi ve akinti disinda belirti yoktu gerci onlari da belirti saymiyorum cunku her ay yasiyordum bunlari ve umitleniyordum.. ben preseede cok guvendim ama.. gercekten farkli bisey..
Şuan geçti mi batın tekrar yaptın mı koyulaşmış mıydı cnm

Benim bat 2 Aralık sanırım kızlar off zor tutuyorum kendimi test yapmamak içn erken gebelik testi yapım diyorum ama beklicem kasıklarımda ağrılar var belim sag tarafım özellikle ama bunlar adet belirtileri aynı zamanda of offff cok zor artık beklemek bu ay klomen. Ictim esimide baya besledim vitamin vs cok umutluyum fkt aynı zmnda korkuyorum bat yaklaştıkça bu ağrılar da adetle aynı ztn sırtım belim basım yüzümde sivilceler de cikti ama onlar ovulasyon zamanında basladi çıkmaya sanırım klomen de sivilce yapıyormuş

bu ( preseede) ne onu bilemedim ben ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…