Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar benim bat 2 ekimdi veeee hâlâ adet olmadım 1 ekimde test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar da test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar olmazsam hastaneye gidecem. Bir haftadır her an adet olacak gibi günde bikac kez karnım ağrıyor

Iyi geceler kizlar adetim 8 gun gecikiyo testler negtif bugun doktora gttim rahim duvsrim kalinlasmis braz oyle dedi gec dollenmeden supeleniyorm ovulasyon testi adetine 4 5 gun kala koyu cikti bilgisi olan var mi

Kızlar benim bat 2 ekimdi veeee hâlâ adet olmadım 1 ekimde test yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar da test yapmaya korkuyorum pazartesiye kadar olmazsam hastaneye gidecem. Bir haftadır her an adet olacak gibi günde bikac kez karnım ağrıyor

hadi inşallah bebiş haberi verirsin. pazartesiye kadar beklemek istiyorsun ama eğer adetin hep düzenliyse bugün 9 gün geçmiş olacak. Eğer varsa kanda görünme ihtimali çok yüksek :)

Homely_angel Homely_angel canım benim batı 7 kasım diye eklemişsin ama benimki 24-25 günde oluyor. Yani bat 30 ekim.ellerine sağlık listeyi sürekli düzenliyorsun. İnşallah herkesin isminin karşısında hamiş yazar...

tamam tatlım, hemencik değiştirelim. ben kırmızıları görenler yeni bat ı yazmaz ise eskisinin tam bir ay ilerisini yazıyorum :)

Iyi geceler kizlar adetim 8 gun gecikiyo testler negtif bugun doktora gttim rahim duvsrim kalinlasmis braz oyle dedi gec dollenmeden supeleniyorm ovulasyon testi adetine 4 5 gun kala koyu cikti bilgisi olan var mi

bu gecikmeler sevdiğimiz şeyler :KK49: umarım bebişin seninledir. burada yazılanlardan öğrendiğim kadarıyla ovu testi regle yakın koyulaşıyorsa hamilelik ihtimali güçleniyor. bu ay yumurtlama gününü takip etmişmiydin?

Sevgili hamişlerimiz merhaba, nasılsınız? bebişler nasıl? kalp atışları duyuldu mu? cinsiyet belli olan var mı? Umarım her şey yolundadır. Sizleri merak ediyoruz, bizi habersiz bırakmazsanız seviniriz:KK68:

P Pambuk Sindrella - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
K Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
I ilhagu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
golgelericinde golgelericinde - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
makdemir makdemir - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
interiorarchitect interiorarchitect - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Y yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
_-CaNiMSiN-_ _-CaNiMSiN-_ hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
pastelove pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
D Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
D Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
D Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
minikPrensim minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
P PembePaltolu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Alice82 Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
melita09 melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
N nadirensevda - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
B baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
MELISTOPRAK MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
ugurluozge ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
gel bebeqim gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
lacivert17 lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Y yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
vorones vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
G gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Adda34 Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
ozzi08 ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
E ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
ruhumAsya ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
N Neslissss - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
avakados avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Sevgili Sevgi Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
minigimmm minigimmm - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar bugün itibariyle 5+5 hamileyim ama malesef moralim salı gününden beri bozuk 5+2 de Dr. A gittim karından baktı ve görür görmez bu kese bozuk görünüyor deyip bıraktı ne kesenin boyunu ölçtü ne haftasını söyledi nede elime ultrason görüntüsü verdi .dediğim gibi görür görmez bıraktı o yüzden moralim çok bozuk pazartesi başka bir Dr. Da Randevum var şimdi heyecanla pazartesi yi bekliyorum aynı zamanda da korkuyorum inşallah güzel haberler le dönerim. Bunun dışında herhangi bir ağrım ve lekelenmem yok bunlarla avutuyorum kendimi. Benim için dua edin nolur. Allah isteyen herkese En kısa zamanda tattırsın anneliği sağlıklı hamilelikler ve sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.
Canım ne patavatsiz doktor muş öyle. Kalbimizi ferah tutalım. Ben de çok korkuyorm . Endişe tavannn. .İnşallah hersey güzel olur

Back
X