Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Rebel92 Rebel92 tebrik ederim çok şaşırtıcı gerçekten biliyorum baştan beri hikayeni hatta direk nasıl yani ilaç bile kullanmıştı diye düşünmüştüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım !!

Bu arada ben bugün sabah kalp atışlarını duydum 3 ml lik fasülyemin :):) sonunda içimde bir canlı olduğu psikolojisine girebildim Allah hepinize tez zamanda nasip etsin arkadaşlar böyle tabanlarınız bulutlarda gezin başka herşey önemini yitirsin :):)
Ewet canm gercekten garp bi sekilde ogrendim allahim sevincimi yarim birakmasin insallah senin adinada cok sewindim insallah bende duyarim yakinda

Merhaba kızlar
Kürtaj oldum.. Rabbim Size böyle şeyler yaşatmasın çok şükür atlattım bi daha göstermesin Allâhim...
Doktorum çok çok iyiydi adana dan olan hamisler varsa tavsiye ederim..
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin

Rebel92 Rebel92 tebrik ederim çok şaşırtıcı gerçekten biliyorum baştan beri hikayeni hatta direk nasıl yani ilaç bile kullanmıştı diye düşünmüştüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım !!

Bu arada ben bugün sabah kalp atışlarını duydum 3 ml lik fasülyemin :):) sonunda içimde bir canlı olduğu psikolojisine girebildim Allah hepinize tez zamanda nasip etsin arkadaşlar böyle tabanlarınız bulutlarda gezin başka herşey önemini yitirsin :):)
Canımm rabbım kucağına da almayi nasip etsin çok sevindim senin adına

Merhaba kızlar
Kürtaj oldum.. Rabbim Size böyle şeyler yaşatmasın çok şükür atlattım bi daha göstermesin Allâhim...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler nasip etsin

çok çok geçmişler olsun. Allah bir daha yaşatmasın, en kısa zamanda sağlıklı keyifli hamişlikler nasip etsin inş.

Merhaba kızlar
Cnm allah uzun omurlu saglikli bebisler versin insallah

Merhaba kızlar
Canim benim gecmis olsun Rabbim sabır versin. Diğer hamileliğinde nur topu gibi kuzunu alırsın inşallah kucağına

Merhaba kızlar
Keçmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin ins onumuzdeki aylarda sağlikli hamilelik gecirirsin ve bebeyini kucağina alirsin

Canim benim gecmis olsun Rabbim sabır versin. Diğer hamileliğinde nur topu gibi kuzunu alırsın inşallah kucağına
Keçmis olsun canim rabbim bir daha yasatmasin ins onumuzdeki aylarda sağlikli hamilelik gecirirsin ve bebeyini kucağina alirsin
Çok sağolun canlarım benimm rabbım hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

İnşallah canım ne kadarlık evlisin ?

2 yıllık evliyiz ama 1 yıl 3 aydır çocuk düşünüyoruz ilk dış gebelik oldu bende daha sonra kimyasal gebelik, geçen ay klomen + çatlatma iğnesi oldum ama olmadı bu ay doz yükselttik çatlatma iğnesini vuruldum ve bugün 16. günüm dua edin kızlar lütfen hayırlısıyla bizlere de hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

Kzlar bugun adet gunum notqmalde cok dakiktir 1 gece oncdn gelr gelmdi bariz bi adet olucm dye agrmda yok hafif ve arada glyo nrmald cok sancli gcer kontrl edyrm sdce akntmwvar yumurtlama dnemindki gbi ne zman test yapmalym

Kzlar bugun adet gunum notqmalde cok dakiktir 1 gece oncdn gelr gelmdi bariz bi adet olucm dye agrmda yok hafif ve arada glyo nrmald cok sancli gcer kontrl edyrm sdce akntmwvar yumurtlama dnemindki gbi ne zman test yapmalym
Canım yarın sabah ilk idrarınlâ bi yap istersen ama geç döllenme ise hemen çıkmaz o yüzden moral bozma

Back
X