- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
- #4.561
Canımm doktora gittim en sonki sonucm 425 çok şükür.Rabbım herkese nasıb etsın![]()
süppppper :) tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm doktora gittim en sonki sonucm 425 çok şükür.Rabbım herkese nasıb etsın![]()
Rabbım hepınıze en kısa zamanda nasib etsın ısteyen herkese..süppppper :) tebriklersağlıkla, mutlulukla kucağına almanı dilerim. artık bize dua etmeni bekliyoruz :)
Kizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi
Kizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi
amannnn ne öle cok pahaliymis :) bnm adet gecti geln giden yok testler negatf cikiyr
![]()
bende çok umutluyum bakalım inşllh bu dualarımız kabul olur.beyaz_gelincik01 cnm takvimlerdeki hesaplamalara cok takılma cunku bazen gec bazen erken yumurtalayabiliyoruz. Cogu zaman da bu yuzden kaçırıyoruz yumosu. Ovu testi koyu cıktıktan sonra 24-36 saat içerisinde yumurtlama olacak diye biliyorum ben. Bence teste göre hareket et eger koyu cıkmıssa gün asırı değerlendirin cnm inş sonuc alırsın bu ay Güzel haberler bekliyorum senden :)
Sagol canim tesekkurler :)Canım bende özel hastaneye gittim 80 tl dedi .. Sinir oldum adamlara yaptırmadım özel tıp merkezine gittim 25 lira 'ya yaptırdım2 saate sonuç
Ben özelde yaptırıyorum cnm burda 30tl fiyatı 45dk ya sonuc cıkıyoKizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi
Cnm yumurtlama döneminde belirtilerin olması normal. belirtilere cok takılma derim cunku hamişliğin de gebeliğin de belirtileri birbirine cok yakın. Bol bol dua edelim Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inş bu ay :)Arkadaşlar gebelik belirtileri adettten kaç gün önce başlıyor.bat 2 kasım ama bende belirtiler başladı gibi hissediyorum sizce psikolojik mi?
teşekkürler cevap için en iyisi boşuna umutlanmıyim .Hayırlısı olsun...Cnm yumurtlama döneminde belirtilerin olması normal. belirtilere cok takılma derim cunku hamişliğin de gebeliğin de belirtileri birbirine cok yakın. Bol bol dua edelim Allah yüzümüzü güldürsün hepimizin inş bu ay :)
Canım tıp merkezleri 15 20 30 arasında değişiyor, 1 saate de çıkartıyor. Aile hekimi ücretsiz ama ertesi günü çıkıyor sonuçKizlar kan testlerini nerede yaptiriyorsunuz aile hekiminde kac gunde sonuc cikiyor özel hastanelerde ücretler ne kadar bilen var mi
Hadi inşallah güzel haber verirsin canımmhamımlar ben bu gün hala adet olmadım ama sabah gri gibi lekelenmeler geldi açık kahve gibi, adet olacam galiba dedim ama olmadı. inşallah da olmam :) testleri yapmamak için yarın sabaha kadar zor tutuyorum kendimi :)
Sagol canim tesekkurlerCanım tıp merkezleri 15 20 30 arasında değişiyor, 1 saate de çıkartıyor. Aile hekimi ücretsiz ama ertesi günü çıkıyor sonuç
Iyidir tatlım sen nasıl oldun :) ağrın sızın var mı? Ben de bir iki gün uğramıyım, özlüyorum ve aklım burda kalıo valla :)İyi akşamlar kızlar Nasılsıniz? Özledim sizleri...