Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

B
Artık kendimi dinlemiyorum belirtim yok cnm o yuzden. Sen de var mı içinden ne geciyo? ben bu ay kendim için ümitli degilim ama senin için ümitliyim kırmızılar gelene kadar bekleyecegz mecbur inş gelmezler az kaldı :)
evet ya ben çok umutluyum belirtide var sanki inş psikolojik değilidr inş. ikimizde hamileyizdir çok umutluyum çoook şu mubarek günde Allah dualarımızı kabul eylesin inş...

Kızlar yine çok saçma bir şeyle karşımızdayım! Ben gece bşr seminere gidiyorum, eğitim aldığım merkezde diğer eğitim alanlara sunum yapacağım. Bu geve gidip cumartesi gece döneceğim. Kabul etmeden takvime baktım. Ben salınua da çaeşamba yumurlayacağım. Ama bugün beyaz şeffaf bir akıntı geldi!!! Ovülasyon testi negatif! Ve eşim işte, bugün topşantıları var, bi beni bırakmaya gelecek! Hayır diyin nolur kaçırmıyosun diyin!! Bugün adetin 10. Günü yaaa! Olamaz değil mi??? Nolur beni teselli edin yaaa

hayııııır gitme bir yere :stop: ben Temmuz ayında 11.günde yumurtladım canım, hatta hatırlarsan doktora gitmiştim ve görmüştüm. ondan sonraki aylarda da 16.güne kadar uzadı. yani her ay aynı gün yum diye bir şey yok. Eğer gitmeden eşinle görüşemiyorsan bile cumartesi geceyi gelir gelmez değerlendir ;)

ayyy yarına kadar sabredeyim bari ama ilk seferde çıkmış yine sizin benim 1 saat sonra yoktu mesela sabah gördum umutlanmiyayim o zaman ben varsa da vardır dediğiniz gibi :KK43:
evet canım aynen öyle ama genede umutsuzluğa kapılma ben birde bu ay ev taşıyorum ev topluyorum. testimi yapmadan bir gün öncesinde buzdolabını kaldırdım resmen altındaki halıyı yıkatayım diye test gününe kadar nasıl ağır iş yaptım evi topladım mutfağı falan tek başıma sorma

gerçi daha bir de yerleştirmesi var taşındıktan sonra kış günü napacam bakalım kadın tutarım herhalde artık :)

Ayyy super yaaa darısı bize ins 1.5 sene sonunda ne buyuk sevinç CNm ya rabbim saglikla kucağına aldığın gunleri de göstersin ins :anneadayı::KK46::KK68:
teşekkür ederim canım, inşallah allah isteyen herkese nasip etsin inşallah boy boy çocuklar, sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar inşallah

harikaaaa :KK73::KK73::KK73:
tekrar tebrikler canım. Sağlıkla gelsin miniş. şimdi sen de bizlere dua et olur mu?
sağol canım çok teşekkür ederim. ediyorum tabiki etmezmiyim. rabbim inşallah isteyen herkese boy boy sağlıklı sıhatlı, hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah :)

hayııııır gitme bir yere :stop: ben Temmuz ayında 11.günde yumurtladım canım, hatta hatırlarsan doktora gitmiştim ve görmüştüm. ondan sonraki aylarda da 16.güne kadar uzadı. yani her ay aynı gün yum diye bir şey yok. Eğer gitmeden eşinle görüşemiyorsan bile cumartesi geceyi gelir gelmez değerlendir :KK66:
Yaaa yine mi:( gitmemeLik yapamam çünkü semineri ben vericem:( ama cumartesi değerlendiririm çok sağol Canımm

kan tahlili sonucum çıkmış kızlar öğleden sonraya kalmamış, elim ayağım titriyor resmen, betahcg 217,5 çalışamıyorum sevinçten :KK48::rolleyes:
:KK28::KK49:maşallahh ben bile oynuyorum sevinçten :) hani sana baskalarını örnek veriyodum ya merak etme die simdi artık baskalarına da seni örnek vericem süpersin cnm inş sağlıkla kucagına alırsın lütfen dr kontrollerini ihmal etme olur mu cok cok dikkatli ol :nazar::KK15:

:KK28::KK49:maşallahh ben bile oynuyorum sevinçten :) hani sana baskalarını örnek veriyodum ya merak etme die simdi artık baskalarına da seni örnek vericem süpersin cnm inş sağlıkla kucagına alırsın lütfen dr kontrollerini ihmal etme olur mu cok cok dikkatli ol :nazar::KK15:
saol canım evet gerçekten örneklik oldum bu sefer:)

Back
X