- Konu Sahibi Once_upon_a_time
Ben de 17 haziranda nişanlandım..
Hepinizin o günü hayallerinizden güzel geçer inşAllah..
oyy Allah tamamına erdirsin canım

amiin amiin inşaAllah gönlümüzden geçen hakkımızda da hayırlı olsun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 17 haziranda nişanlandım..
Hepinizin o günü hayallerinizden güzel geçer inşAllah..
ben nişanlığımı miss defneden aldım![]()
elbette var, miss defne diye ararsan google dan bütün şubelerinin adresine ulaşabilirsin..miss defne? istanbulda şubesi, varmıdır? fiyatlar nasıl?? bu nişanlık olayı çok geriyor beni ya...
biz, yaşadığım şehirdeki kuyumcular çarşısından alacağız sanırım. bi model beğendim çifti 1200-1250 arası dediler.bide kızlar sorduğum alyanlaslarda 1 bçk milyrdan aşağı yok(çifti)... alyanlarınızı nerden aldınız ya da alacaksınız?? :18:
elbette var, miss defne diye ararsan google dan bütün şubelerinin adresine ulaşabilirsin..
nişanlık olarak soruyorsan fiyatları benimkinin satış fiyatı 1000 tl, kiralık bedeli 600 tl.
ama sade düz abiyeler de var, bitane beğenmiştim mesela onun fiyatı 290 tl idi.
biz, yaşadığım şehirdeki kuyumcular çarşısından alacağız sanırım. bi model beğendim çifti 1200-1250 arası dediler.
koçak gold a bakabilirsin yine orda da fiyatlar bu civarda.
Elbisenin resmini çeek amaaayarın elbise provam var kendim tasarladım herşeyini kumaşı da fransız kumaşıymış bi kaç aydır yeni çıkmış. şeffaf parlak ve yine biraz mat bir kumaş iki kumaş olacak. 25 ağustosta nişanım salonda. sadece davetiyeler kaldı o da h.içi olacak inşallah seçmemiz.
hayırlı olsun hepimize hatunlar![]()
Elbisenin resmini çeek amaaa
bide kızlar sorduğum alyanlaslarda 1 bçk milyrdan aşağı yok(çifti)... alyanlarınızı nerden aldınız ya da alacaksınız?? :18:
ben nişanlığımı miss defneden aldım![]()
ne alyansım ne de elbisem var,
bugün de bir avm de gezerken oturma grubu aldık
herşey abidik gubidik bir sırayla gidiyor,hadi hayırlısı![]()
ne güzel işte tatlım eve başlamışsınız güle güle oturun. nişan oldu mu sizin
kızlar bugün istediğim nişan elbisesini buldm sonunda... sade ve şık. taş tuş yok üstünde ama detayları var tek omuzunda kocaman, bordo. arkasından kuyruğu var çok kabarık değil. önce sözlüm seçti(sade şeyleri sever) ay çok mu sade fln acaba diye düşünürken giydm ve çok beğendm çok içime sindi kızlar. fotoları bi dahaki gidişimizde çekicem.
Sağolasın canımcımyok olmadı
26 ağustos nişan,23 eylül düğün. zaman kısıtlı olunca neyi ne zaman yapacağımızı şaşırdık
hadi geçmiş olsun canımtamam foto bekliyoruz tez zamanda. ayrıca düzeltme sebebine güldüm he sözlüm nişanlım ne farkeder ayol onlar bizim inşallah hehehyyt