Yok olmadı çok şükür. Bol bol su için .Baska bir agrin oldu mu canim?"
Baska bir agrin oldu mu canimMerhabalar. Benim de Pazartesi opu oldu . Opudan birkaç gün önce başlayan ve sonrasında da 2 gün devam eden ağrılı bir süreç oldu . ( tuvalet konusunda )
Peki öyle yapayım tesekkur ederimYok olmadı çok şükür. Bol bol su için .
Merhaba benim de 6 yumurtam dolduruldu ama bana 3ab gibi birsey söylenmediMerhaba arkadaşlar tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamalardasınız? Bir sorum olacak size. Benim yumurtalarım toplantı inşallah bi sonraki ay transfer olacak. Bir kısmı donduruldu. 3ab 3bb ve 2bb yumurtaların değerleri. Sanırım orta kalite bu değerler 1. Kalite değil değil mi?
Bana da söylenmedi merkezin bi telefon uygulaması var oradan gorebiliyorum yumurtaların kalitelerini. Yumurtaların çoğu 2bb zaten. Kafama takıldı 2bb yumurta ondurulacak kadar kaliteli mi ki?Merhaba benim de 6 yumurtam dolduruldu ama bana 3ab gibi birsey söylenmedi
Benim de 6 yumurtam donduruldu. Dondurulanlarin çoğu 2bb kalite.Merhaba benim de 6 yumurtam dolduruldu ama bana 3ab gibi birsey söylenmedi
merhaba sonucunuz ne oldu acaba serap simavlıyı çok duydum memnun musunuz bende düşünüyorum daMerhaba hanımlar pcos aynı zamanda yarim rahim
Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Merak ediyorum benim gibi yeni başlayan arkadaşlar ne durumdasınız
Merhaba lar ben daha transfer olmadim şimdilik memnunum kendisi iyi kibar bir kadın hastaları da hep çok memnun bence bir muayne olunmerhaba sonucunuz ne oldu acaba serap simavlıyı çok duydum memnun musunuz bende düşünüyorum da
Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz içinMerhaba lar ben daha transfer olmadim şimdilik memnunum kendisi iyi kibar bir kadın hastaları da hep çok memnun bence bir muayne olun
Merhaba insAllah cok guzel bir süreç olur sizin için yumurtalarda büyüme olmadığı için mi ilacin dozunu yükselttinizMerhaba kader arkadaslarimBen de 2. tup bebek tedavisine basladim bu ay ignelerimin 5. gunundeyim pcos var amh 12 gonal f 175 vuruldum 3 gun ise yaramadi malesef simdi gonal f 225 vuruluyorum dualarim hepimiz icin
Merhabalar ne durumdasınız acaba ?19 unda 7 yumurta toplandı 3 ü a kalitede. 1 i konuldu 2 sini dondurdum. 31inde kan testi verecem meraktan ölüyorum
malesef negatifMerhabalar ne durumdasınız acaba ?
Merhaba,insallah rabbim benimde herkesinde yardimcisi olsun,evet malesef 175 mg ise yaramadiMerhaba insAllah cok guzel bir süreç olur sizin için yumurtalarda büyüme olmadığı için mi ilacin dozunu yükselttiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?