Agustos ayinda tup bebege baslayanlar

Merhaba arkadaşlar tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamalardasınız? Bir sorum olacak size. Benim yumurtalarım toplantı inşallah bi sonraki ay transfer olacak. Bir kısmı donduruldu. 3ab 3bb ve 2bb yumurtaların değerleri. Sanırım orta kalite bu değerler 1. Kalite değil değil mi?

Merhaba benim de 6 yumurtam dolduruldu ama bana 3ab gibi birsey söylenmedi

Merhaba benim de 6 yumurtam dolduruldu ama bana 3ab gibi birsey söylenmedi
Bana da söylenmedi merkezin bi telefon uygulaması var oradan gorebiliyorum yumurtaların kalitelerini. Yumurtaların çoğu 2bb zaten. Kafama takıldı 2bb yumurta ondurulacak kadar kaliteli mi ki?

19 unda 7 yumurta toplandı 3 ü a kalitede. 1 i konuldu 2 sini dondurdum. 31inde kan testi verecem meraktan ölüyorum

Merhaba hanımlar pcos aynı zamanda yarim rahim
Bu ay doçent doktor serap simavli ile tup bebek tedavisi ne basladim bugün 3 üncü ignemi vuruldum
Merak ediyorum benim gibi yeni başlayan arkadaşlar ne durumdasınız
merhaba sonucunuz ne oldu acaba serap simavlıyı çok duydum memnun musunuz bende düşünüyorum da

Merhaba kader arkadaslarimBen de 2. tup bebek tedavisine basladim bu ay ignelerimin 5. gunundeyim pcos var amh 12 gonal f 175 vuruldum 3 gun ise yaramadi malesef simdi gonal f 225 vuruluyorum dualarim hepimiz icin

Merhaba kader arkadaslarimBen de 2. tup bebek tedavisine basladim bu ay ignelerimin 5. gunundeyim pcos var amh 12 gonal f 175 vuruldum 3 gun ise yaramadi malesef simdi gonal f 225 vuruluyorum dualarim hepimiz icin
Merhaba insAllah cok guzel bir süreç olur sizin için yumurtalarda büyüme olmadığı için mi ilacin dozunu yükselttiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…