Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben varım.1.denememi mayıs-haziran döneminde yaptırdım.bu ay sonunda gidicem ağustosta başlıcaz sanırım.hayırlsıı olsun hakkımızda.ama bizim dondurulmuşlarla değil.
ben istanbuldayım,anadolu sağlık merkezinde yaptırıcam kısmetse,ilk denememde hiçbişi bilmediğim için heyecanım daha çoktu,ama şimdi dondurulmuşla devam edeceğim için çok fazla işlem yok,ama korku var bu seferde..hep olumlu düşünmeye çalışıyorum,2 adet konulacak inşallah 2 side tutar:)Bende bu ayın sonuna doğru gidicem benim de ilk denemem olacak.Sizler nerede yaptırıyorsunuz?Ben izmir kent hastanesindende yaptıracağım.Bende heycan olmaya başladı sizlerdede var mı? Allah yardımcımız olsun.
arkadaslar hepinize gecmiş olsun diyorum umarım bebeklerinize hemencik kavusursunuz
bekarken 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmustum evlendim yani 4 yıl sonra cocuk istedik
hemen doktora gittim klomen kullandım 3 ay sonra rahim filmi cektirdim tüplerde yapısıklık varmıs tamamen kapalı diilmis ama zor dedi doktor 9 ay oldu olmuyo
sizce hemen yaptırmalımıyım tüp bebek yoksa beklemeli miyim off cok cnm sıkılıyor burda da özel bi hastaneyle görüstüm 5500 tl dediler ilaclar dahil bana biraz pahalı geldi![]()
bende bu ay başlıyacam kısmet olursa adanada seyhan başkent hastanesinde .benim ilk denemem olacak 26 yaşındayım.sebebszi infertilite 7 yıllık evliyim.heyecanlanıyom allah hepimize yardım etsin
Buarada dondurulmuş tedavisi inanılmaz stressiz , düşük maliyetli harikaaa :)) ve genelde tutuyor benim tutmuştu heyecan yapmayın =))
slm canlarım ben de mayıs haziran döneminde yaptırdım ilk denemeyi olmadı tabii.bakalım bende ağustosta düşünüyorum dondurulmuslarla ama bu ayki adette br kontrole gideyim dedim ilk denemeden kist falan olusmus mu diye ama 33 gün oldu adet yok hala.kafayı yicem ne iş bu böyle ???sizin de adet düzeni bozuldu mu böyle?
yumurta takibi sırasında neler yapmak gerekir arkadaşlar.. yumurta kalitesini artırmak için ne yesem içsem acaba..10 gün sonra yumurta toplanacak. dua istiyorum sanırım bu son şansımm..