ağustos ayında tüp bebek yaptıracak olanlar buraya geliinnn .....

prettyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
308
0
46
İstanbul
mayıs ayında başarısız tüp bebek denemesinden sonra dondurulmuşlarla ağustos ayında devam etmeyi düşünüyorum,benim gibi dondurulmuşlarla ağustos ayında tüp bebek yaptırmayı düşünen varmı??

Son düzenleme:
merhaba ben varım.1.denememi mayıs-haziran döneminde yaptırdım.bu ay sonunda gidicem ağustosta başlıcaz sanırım.hayırlsıı olsun hakkımızda.ama bizim dondurulmuşlarla değil.

Bende bu ayın sonuna doğru gidicem benim de ilk denemem olacak.Sizler nerede yaptırıyorsunuz?Ben izmir kent hastanesindende yaptıracağım.Bende heycan olmaya başladı sizlerdede var mı? Allah yardımcımız olsun.

arkadaslar hepinize gecmiş olsun diyorum umarım bebeklerinize hemencik kavusursunuz:71:
bekarken 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmustum evlendim yani 4 yıl sonra cocuk istedik
hemen doktora gittim klomen kullandım 3 ay sonra rahim filmi cektirdim tüplerde yapısıklık varmıs tamamen kapalı diilmis ama zor dedi doktor 9 ay oldu olmuyo
sizce hemen yaptırmalımıyım tüp bebek yoksa beklemeli miyim off cok cnm sıkılıyor burda da özel bi hastaneyle görüstüm 5500 tl dediler ilaclar dahil bana biraz pahalı geldi :75:

merhaba ben varım.1.denememi mayıs-haziran döneminde yaptırdım.bu ay sonunda gidicem ağustosta başlıcaz sanırım.hayırlsıı olsun hakkımızda.ama bizim dondurulmuşlarla değil.

daha önce girdiğim topiclerden hatırlıyorum seni,aynı dönemde yaptırmışız 1. denememizi,umarım 2. başarısız olmazda burada yazarız..bende ağustos adetimi beklicem..

Bende bu ayın sonuna doğru gidicem benim de ilk denemem olacak.Sizler nerede yaptırıyorsunuz?Ben izmir kent hastanesindende yaptıracağım.Bende heycan olmaya başladı sizlerdede var mı? Allah yardımcımız olsun.
ben istanbuldayım,anadolu sağlık merkezinde yaptırıcam kısmetse,ilk denememde hiçbişi bilmediğim için heyecanım daha çoktu,ama şimdi dondurulmuşla devam edeceğim için çok fazla işlem yok,ama korku var bu seferde..hep olumlu düşünmeye çalışıyorum,2 adet konulacak inşallah 2 side tutar:)

arkadaslar hepinize gecmiş olsun diyorum umarım bebeklerinize hemencik kavusursunuz:71:
bekarken 2 kez çikolata kisti ameliyatı olmustum evlendim yani 4 yıl sonra cocuk istedik
hemen doktora gittim klomen kullandım 3 ay sonra rahim filmi cektirdim tüplerde yapısıklık varmıs tamamen kapalı diilmis ama zor dedi doktor 9 ay oldu olmuyo
sizce hemen yaptırmalımıyım tüp bebek yoksa beklemeli miyim off cok cnm sıkılıyor burda da özel bi hastaneyle görüstüm 5500 tl dediler ilaclar dahil bana biraz pahalı geldi :75:

olmaz diye bişi yok bence ne imkansızlıklar içinde hamile kalanları duydum,ama işlemini hızlandırmak ve şansını yükseltmek istiyorsan zaman kaybetmeden biran önce başlamalısın bence..hakkında hayırlısı olsun canım..

Bende ne zaman ağustos topiği açılacak diye bekliyordum :46::46::46::46: Bende 3. tedavime ağustos sonu başlayacağım uzun protokolle umarım hepimizin son tedavisi olur :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

Buarada dondurulmuş tedavisi inanılmaz stressiz , düşük maliyetli harikaaa :)) ve genelde tutuyor benim tutmuştu heyecan yapmayın =))

bende bu ay başlıyacam kısmet olursa adanada seyhan başkent hastanesinde .benim ilk denemem olacak 26 yaşındayım.sebebszi infertilite 7 yıllık evliyim.heyecanlanıyom allah hepimize yardım etsin

bende bu ay başlıyacam kısmet olursa adanada seyhan başkent hastanesinde .benim ilk denemem olacak 26 yaşındayım.sebebszi infertilite 7 yıllık evliyim.heyecanlanıyom allah hepimize yardım etsin

hakkınızda hayırlsıı olsun inşallaahh..bende bu ay adet olunca başlayacağım bir aksilik olmazsa

Buarada dondurulmuş tedavisi inanılmaz stressiz , düşük maliyetli harikaaa :)) ve genelde tutuyor benim tutmuştu heyecan yapmayın =))

Ağzından bal damlıyor sanki.ne güzel söylemişsin öyle.ilkinde hiç dikkat etmemıstım kendime.bu sefer daha dikkatli olacağım.ağustos herkese uğurlu gelir ins

slm canlarım ben de mayıs haziran döneminde yaptırdım ilk denemeyi olmadı tabii.bakalım bende ağustosta düşünüyorum dondurulmuslarla ama bu ayki adette br kontrole gideyim dedim ilk denemeden kist falan olusmus mu diye ama 33 gün oldu adet yok hala.kafayı yicem ne iş bu böyle ???sizin de adet düzeni bozuldu mu böyle?

slm canlarım ben de mayıs haziran döneminde yaptırdım ilk denemeyi olmadı tabii.bakalım bende ağustosta düşünüyorum dondurulmuslarla ama bu ayki adette br kontrole gideyim dedim ilk denemeden kist falan olusmus mu diye ama 33 gün oldu adet yok hala.kafayı yicem ne iş bu böyle ???sizin de adet düzeni bozuldu mu böyle?

merhaba aynı zamanlarda yaptırmışız.adet düzenimin bozulup bzulmadığını bu ay sonunda anlıcam bakalım kaç günde gelicek.bende aysonunda gelen adetimle gidicem doktora kontrole..herhalde ağustostada başlarız.benim dondurulmuşum yok ama sil baştan başlıcaz.sen hangi merkeze gideceksin.umarım kist filan olmamıştır.çok gelmesini isteyince yada neden gelmedi diye stres yapıncada gecikiyor.

yumurta takibi sırasında neler yapmak gerekir arkadaşlar.. yumurta kalitesini artırmak için ne yesem içsem acaba..10 gün sonra yumurta toplanacak. dua istiyorum sanırım bu son şansımm..

yumurta takibi sırasında neler yapmak gerekir arkadaşlar.. yumurta kalitesini artırmak için ne yesem içsem acaba..10 gün sonra yumurta toplanacak. dua istiyorum sanırım bu son şansımm..

baltarçın çörek otu karışımı ve incir kürü yumurta kalitesini artırıo ama b,i yandan iğne oluoruz zaten büyüsünler diye birde böyle bitkisel şeylerle kaş yaparken göz çıkarmayalım.doktoruna sor istersen

selam herkese benım ılk denememdı ılk negatıfım..2 gun once aldım sonucu..
bugun kontrole gıttım bır adet pırlanta gıbı kıstım olmus..bı dahakı ay gel dedı doktorum gecmezse ılac verıcek
ama tedavıye baslayabılırsem agustosta tam transfer ve 3 gunluk surec bayrama denk gelıyo kararsızım suan bı dahakı ay mı yoksa eylul mu dıye??
dondurulmuslarla olucak..hakkımızda hayırlısı en kısa zamanda pozıtıflerı goruruz ınsallh..

Back
X