Ağustos böceğim geldii :))

atlanta

Nedenböyleolduk
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2010
1.658
95
358
Bende hamileyim sonunda kızlar.
:49::49: Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

İsteyen herkese Allah ım nasip etsin inşallah

tebrikler sagsalim kucaginada alip buyutursun insaallah.
bugun kk dan bi arkadisiminda hamis oldugunu ogrendim cok sevindim. dileyen herkes bebek sahibi lur insaallah.

Son düzenleme:
unutmadan soralım belirtin varmı göğüs ağrın bulantın uyku hali falan :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

canım rahatsız etmeyecek kadar bi göğüs ağrım var. bulantı yok çok şükür, ama zaten bulantı 6. haftadan sonra başlıyormuş. biraz uykuya meyilliyim ama ben zaten hep uykuyu severdim :)
aslında benim gebelik daha 2 haftalık olduğu için belirti yaşamıyor olabilirim. ben tesadüfen daha bebiş 8 günlükken filan öğrendim:9:

unutmadan soralım belirtin varmı göğüs ağrın bulantın uyku hali falan :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

canım rahatsız etmeyecek kadar bi göğüs ağrım var. bulantı yok çok şükür, ama zaten bulantı 6. haftadan sonra başlıyormuş. biraz uykuya meyilliyim ama ben zaten hep uykuyu severdim :)
aslında benim gebelik daha 2 haftalık olduğu için belirti yaşamıyor olabilirim. ben tesadüfen daha bebiş 8 günlükken filan öğrendim:9:

unutmadan soralım belirtin varmı göğüs ağrın bulantın uyku hali falan :49: :49: :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:[/QUOkızlar bende 9 temmuzda hastalandım kanda degerim 50,05 cıktı kımyasal gebelik mi aCAba doktor olabilir dedi

beni 21. gün değerim 30 gelmişti, bundan 2 gün sonra 80 geldi hcg değerim. sende 2 gün arayla baktır canım, 2 katına çıkıyosa gebesindir.

amin canım. seni hatırladım, bir topikte beraberdik di mi. sonunda banada nasip oldu. Cinsiyeti kızmış, Allah korusun bebeğini canım:nazar:

evet ..kımbılır hangı ayda bırlıkteydık :) cınsıyetı kız..amın cnım hepımızınkını ınsallah

Bende hamileyim sonunda kızlar.
:49::49: Allahıma binlerce kez şükürler olsun.

İsteyen herkese Allah ım nasip etsin inşallah

ayyyy sanki ben hamileymişim gibi seviniyorum yaaaaaaaaaaaa
kutlarım sizi :46:
Allah bebeğini sana bağışlasın :29:
şimdi ne sevinç vardır sizin ailede :52:
Allah nazardan saklasın sizi :3:

Atlantacım tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin bebişini:49:

Son düzenleme:
july
ildailda
edirne

çok teşekkür ederim hepinize. Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor, dualarım sizinle..

Back
X