Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede bencede gelsin artikkkkkk![]()
gelsinler taBİİ YAA ben mayıs ayında kürtaj oldum 2 ay korundum bu ay çalışmalara başlıycam kızlar yarın adet olayımda çalışmaya başlıyım artık yeterrr bebeğim olsun şu mubarek günelrde duy sesimizi ya rabbii
Oyy kiyamam... insallah duyar Allahim bizimde sesimizi... Bende hap kullaniyorum canim 14 Agustos adet gunum o gun birakicam.. bu Carsamba doktor kontrolum var zaten doktoruma soylicem bu ay birakmak istedigimi artik kontrol altinda saglikli bi gebelige gunler kala insallahhhh![]()
senın adet zamanların benimde yumurtlama zamanlarım..senın ilk mi olucak daha önce var mı kaybın canım
benımde 17 agıstos regl gunum gecerse hamıle olma ıhtımalım yuksek bu ay calısmaları sıkı tutuyoruz kı olsun dıye zaten goguslerımde tuhaf bı buyume var anlıyamadık gıttı. Bu arada papatyam2011 bızde nisan ayında evlendık :))
canım geçmiş olsun neyseki geçmiş zaten:) çok yeni bi evlilik ama istedikten sonra sorun yokilk olucak hayatim... ama daha once cok buyuk kistlerim vardi yumurtaliklarimda... kimi doktor doguramazsin kimisi dogurunca gidicek dediler.. cok sukur bu senenin ocak ayinda en son kontrolumde kistler tamamen gitti demisti doktor.. 2 bucuk seneden beri dogum kontrol hapi ile tedavi goruyorum ben.. mart ta evlendim ama esimle bebisimiz olsun istiyoruz..
benımde 17 agıstos regl gunum gecerse hamıle olma ıhtımalım yuksek bu ay calısmaları sıkı tutuyoruz kı olsun dıye zaten goguslerımde tuhaf bı buyume var anlıyamadık gıttı. Bu arada papatyam2011 bızde nisan ayında evlendık :))
kızlar benimde yarın adet olmam gerekiyor 2 ağustos yani bu ay ilk denememiz pek umutlu değilim ama bakalım
tebrik ediyorum bitanem.. Bizim zaten butun tarihlerimiz seninle hemen hemen ayni zamana dusuyor.. Hadi kiz beraber hamile kalalimda ayni zamanda dogururuz hehehe hadi insallah bu buyume guzel birseydir.. Benim kasiklarim cok sis boyle patlicakmis gibi.. Ama birsey olmaz cunku ben hap kullaniyorum.. Ama carsamba gunu kontrolum var galiba kistlerim tekrar geldiii![]()
canım geçmiş olsun neyseki geçmiş zaten:) çok yeni bi evlilik ama istedikten sonra sorun yok
hayırlısı olsun canım inşallah senınde hayırlı bi evladın olur ...kaç yaşındasınız kızlar biraz toplandıktan sonra listeyi yapıcam
valla canım oyle hep denk dusuyor senınle gunlerımız kusum korkma hap kullanırken kıstler gerı gelmez bakarsın benım gıbı kullanırken kalırsın bellıde olmaz :)) ınsallah canım kıst falan yoktur ınsallah beraber hamıs kalırız bu ay benımde karnım cok sıs ve goguslerım buyudu gercı reg olalı daha 11 gun oldu benım hapı bı anda bıraktıgım ıcın dengesız oldu gecen ay amam bu ay 17-18 ınde olmam lazım ınsallah allahım dualarımız duyarr ...![]()
kuzucum seninle diger konuda konusmustuk ya sana demistim hatta bende mi pat diye biraksam hapi diye ortasinda ama birakmadim.. Ama yinede bi yaramazlik yaptim hehehe o aksam benimkinle beraber olduk hapi icmedim sonra 11 de. Esimede koltugun altina kacti askim icemedim bende dedim.. Hiiii bende yedim dedi oda gulduInsallah ayni zaman icinde hamis oluruz kizlar hepimizzzzzz!!!
sende benım gıbı az bıraz catlaksın :)) bu arada bende 22 yasımdayım senle ıkızmıyız neyız ben anlamadım :))
sen acaba benim yillar once kaybettigim ikizim olabilirmisinnnnn![]()