Ağustos Eylül ayında Burun ameliyatı olanlar Paylaşım

Kızlar lutfen yardımcı olur musunuz burun estetigi için doktorum çok uzakta benim de vaktim pek yok isim başlıyor kendi sehrimdeki doktora alcilari cikarttirsam olur mu

sabır kuzu bugün başka biyer yamulmuş benimde.Aynaya bakmayı bıraktım sanki eski burnum cok düzgündü dedim oturdum acaip relax oldum ii böle :KK70:
Bende ayni seyi söylüyorum :D ucu cok sis duruyo diyorum sonra aman sanki eski burnun cok guzeldi diyorum. Ne kadar kaanatkariz dimi :D

Kızlar lutfen yardımcı olur musunuz burun estetigi için doktorum çok uzakta benim de vaktim pek yok isim başlıyor kendi sehrimdeki doktora alcilari cikarttirsam olur mu
Olur tabi zaten bişey yapmıyolar alçıyı alıp bandaj takıyolar

evet olur kolay iş o fakat Allah korusun bi sorun olmasında o zaman işte ne kendi doktorun nede diğeri sorumluluk almıo diye duydum sadece kendi doktorunla bu durumu görüş ama.

Kizlar selam ..eylülünson ggünüameliyat oldum konunun en taze hastasi olarak ddöndüm..ilk gece ggerçekten refakatcisiz zor oolurmuş. İyiki sizi dinlemiştim..su an bi agrim sizim yok..sadece dikiş aldirmaktan korkuyorum benim yanlarda da var cçünkü.

Kizlar selam ..eylülünson ggünüameliyat oldum konunun en taze hastasi olarak ddöndüm..ilk gece ggerçekten refakatcisiz zor oolurmuş. İyiki sizi dinlemiştim..su an bi agrim sizim yok..sadece dikiş aldirmaktan korkuyorum benim yanlarda da var cçünkü.
Geçmiş olsun yanlarda derken iç kısımmı öyleyse onlar alınmıyo dışardekiler alınıyo pek acımıyo

canım benimde yanlarda vardı dikiş estetik dikiş oldugu için onlar bant mış galiba benim hiç acımadı bile. tek tavsiyem dikiş alıncağı zaman agrı kesici al. Bi ilacın max koruma süresi ilac alındıktan 1 saat sonra başlar. onu ayarla sadece bide dikiş almak öyle tek tek cekmek deil uclarını kesip bantı çekio dakikalar içinde bitio. Tabiki kullanılan malzemeler farklımıdır bilmem ama geneli öyle artık. Korkulacak hiç bişi yok. en zor kısmı neydi biliomusun ameliyatın ilk ve sonrası 2 gün diğerleri bana mükemmel kolay geldi.

eger içindeki dikişler diosanda onlar alınmaz kendi düşmesi beklenir. Bu arada cok gecmiş olsun canımm ilk yorumda demeyi unutmusum.

İçte değil , acik ameliyat oldum ben..altında bi de yan kanatlarda mavi dikisler var..

Geçmiş olsun yanlarda derken iç kısımmı öyleyse onlar alınmıyo dışardekiler alınıyo pek acımıyo

canım benimde yanlarda vardı dikiş estetik dikiş oldugu için onlar bant mış galiba benim hiç acımadı bile. tek tavsiyem dikiş alıncağı zaman agrı kesici al. Bi ilacın max koruma süresi ilac alındıktan 1 saat sonra başlar. onu ayarla sadece bide dikiş almak öyle tek tek cekmek deil uclarını kesip bantı çekio dakikalar içinde bitio. Tabiki kullanılan malzemeler farklımıdır bilmem ama geneli öyle artık. Korkulacak hiç bişi yok. en zor kısmı neydi biliomusun ameliyatın ilk ve sonrası 2 gün diğerleri bana mükemmel kolay geldi.

eger içindeki dikişler diosanda onlar alınmaz kendi düşmesi beklenir. Bu arada cok gecmiş olsun canımm ilk yorumda demeyi unutmusum.

İçte değil, yanlarda dikislerim..tamponlardan da kurtulursam super olacak..

İçte değil , acik ameliyat oldum ben..altında bi de yan kanatlarda mavi dikisler var..
Yan kanattakiler dikiş değildir canım içerde olur dikiş onlar tamponu birbirine diktikleri ipi görmüşsündür bence yani bende öyle zannetmiştim benimde açık oldu kenardakiler tamponun ipi

Benim ilk iki hafta öyleydi gulemiyordum. Burnundan bişey cekiliyordu sanki . Ve burun dudak mesafesi çok açık duruyordu. Her geçen gün daha iyi oldu. Sadece zaman suan 1 ay ligim ve oldukça düzeldi. Kalkik burun lar da telaslanmasin zamanla o da iniyor normale dönüyor ☺

Alçı ve bantlar ciktiktan sonra burun ucu düşüyomu?benim alcim ve bantlarim duruyo ama istedigim burunla ayni kalkiklikta suanda :( :(

Back
X