Ağustos -Eylül ayında transfer olacaklar 🤰🌸✨

diygusalhatun

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2025
196
4
13
30
Kızlar 9 Mayıs'ta düşük yaptım doktorum üçüncü adetinde gel tekrardan deneyelim dedi ama ben kararsızım eylülde mı olsam hadi toplaşalım .. sizin transfer ne zaman ne kadar ara verdiniz birde ben embriyo gölü yaptırmıştm tutmuştu bundada yaptırmak istiyorum diye embriyo kalitem 5aa ydı buda 5.gün embriyosu ama 4aa olacak

Kızlar 9 Mayıs'ta düşük yaptım doktorum üçüncü adetinde gel tekrardan deneyelim dedi ama ben kararsızım eylülde mı olsam hadi toplaşalım .. sizin transfer ne zaman ne kadar ara verdiniz birde ben embriyo gölü yaptırmıştm tutmuştu bundada yaptırmak istiyorum diye embriyo kalitem 5aa ydı buda 5.gün embriyosu ama 4aa olacak
Merhaba embriyonuz genetiğe gitmiş miydi geçmiş olsun

Yaa çok şükür bana çok dua edin lütfen ismim Ebru sizin adınıza çok sevindim Rabb'im sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😭
Allah tez zamanda sağlıklıca size de nasip etsin Ebru özellikle edcm inşallah 🤲❤️ Aylarca bekledim oydu buydu bir ay transfere üç gün kala hastalandım iptal oldu bir ay kist oldu bekledim falan Allah kolaylıkla nasip etsin sana da ama genetiği tavsiye ediyorum için rahat olur 🤲

Allah tez zamanda sağlıklıca size de nasip etsin Ebru özellikle edcm inşallah 🤲❤️ Aylarca bekledim oydu buydu bir ay transfere üç gün kala hastalandım iptal oldu bir ay kist oldu bekledim falan Allah kolaylıkla nasip etsin sana da ama genetiği tavsiye ediyorum için rahat olur 🤲
Allah razı olsun canım benim bundan sonra sanada dua edicem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. bilmiyorum çok kararsız kaldım doktorum bilgili biri ona güvendim açıkçası

Bn Kayseri Memorialdayım bir arkadaş Şişli Memorialde aynı şekilde yaptı şuanda 20haftalık hamile eğer embriyo kaliteniz güzelse kesinlikle tavsiye ediyorum bunu
Genetige gönderdikten sonra ne zaman sonuçlar geldi tüp Bebek merkezi mi gönderdi birde tek embriyo mu gönderdiniz yoksa hepsini mi üst üste soru sordum ama tek embriyo fiyatı ne kadard8

Back
X