Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

İyiyim kuzum İzmir de havalar sıcak olmaya başladı ya da bana göbeğimden artık fazla sıcak gelmeye başladı doğuma kaldı 80 85 gün 🙈🙈 sen naptın nasıl gidiyo🌸
Güzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmiş 😂😂😂 senin baya az kalmış doğuma sağlıkla gelsin ❤️

Güzel gidiyor 20 li haftalara girecem bende Hatay'da çok sıcak bu aralar. Benim bebe kızdı önce sonra pipili oldu nasıl oldu bilmiyorum erkekmiş 😂😂😂 senin baya az kalmış doğuma sağlıkla gelsin ❤️
Detaylıya girdiysen o nettir artık şaşmaz😅😅 hayırlı uğurlu olsun canım olsun sağlıkla bu haftalara kadar gelmişsin yolun yarısı bitmiş yarısı kalmış o da geçsin gitsin hayırlısıyla 🧿 aynen bizim baya az kaldı nasipse

Detaylıya girdiysen o nettir artık şaşmaz😅😅 hayırlı uğurlu olsun canım olsun sağlıkla bu haftalara kadar gelmişsin yolun yarısı bitmiş yarısı kalmış o da geçsin gitsin hayırlısıyla 🧿 aynen bizim baya az kaldı nasipse
Bayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak. 😂 Evet yarıladık şaka maka yolu yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini çok güzelmiş.

Bayramdan sonraya kaldı benim detaylı bakalım onda ne çıkacak. 😂 Evet yarıladık şaka maka yolu yeni yeni hissetmeye başladım hareketlerini çok güzelmiş.
Daha hafta ilerledikçe ne hareketler hissedeceksin hıçkırıklarını bile🙈 Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah 🙏❤️

Bende koptum buralardan da hala kalamadim denemeye devam 😅 Masallah ya cinsiyeti ne cok mutlu oldum 😘🩷🩷
Buralardan koptum ama kafamdan da attım hatta eşim iş kazası geçirdi üstüne kalp rahatsızlığı çıktı vs derken hamile kaldığım ay toplasan 4 ya da 5 ilişki anca olmuştur sürekli hastanelerdeydik inan nasıl oldu anlamadım. Cinsiyet erkek 🙈 kocamdan kız çıkmayacak belli oldu 😅 sen neler yaptın doktor eşliğinde devam mı peki

Back
X