Gebeliğe Hazırlık Ağustos Hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beklegeliyorumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
9
5
36
31
Merhaba arkadaşlar :) satı temmuz olup şu an 4-5 haftalık hamileler var. Benim de satım 8 Temmuz ve 5+2’yim bugün. Bu başlığı takibe alıp gelişmelerimizi birlikte takip etmiş ve hafta hafta neler olduğunu öğrenmiş oluruz❤️
5 haftalıkken doktor kontorolüne gittiğinizde neler oldu kalp atışı vs kese göründümü ??

Bende 6. Haftamdayım geçen hafta kesemizi gördük şükür doktor 15 gün sonra kalp atışlarını duyanileceğimizi söyledi bayramdan sonra randevu alıp gideceğiz. Aşırı bir uyku isteği var ve inanılmaz yorgun hissediyorum kendimi enerjim yok baş dönmesi oluyor midem de bulanıyor ama kusma vs olmadı.

Slm sat 12 temmuz.
Bugün Rabbimin izniyle 5+0.
4+5 kese hem karından hem vajinal muayenede gözüktü.
Kalp atımı için haftaya gel dediler ama bayram olduğu için bayramdan sonra gideceğiz inşallah rabbimin izniyle görürüm.
Kızlar çok uğraştım ameliyatlar geçirdim, 2 tüp bebek denedim.
Rabbim kendisi verdi.
İnşallah rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder.

5+4 te keseyi gördük. 6+5 te de bebegi görüp kalp atışını duyduk çok şükür. Bazıları 9. Haftaya kadar duymayabiliyor aynı zamanda bazılarında ne bulantı ne halsizlik hiç belirti olmuyor bünyeye göre değişiyor bu durum. Stres yapmayın.

En son ne zaman regl oldun ilk günü temmuzun kaçıydı.
Şöyle ki benim regl döngüm 35 günleri buluyor ovulasyon ile takip etmiştim 29 hazirandı en son bu şekilde de doktora söyledim zatan o da o önemli değil bebeğin gelişimine göre geç döllenmiş diyoruz dedi ama beta hcg değerlerim haftama göre tutuyordu inşallh bayramdan kalp atışı için gideceğiz doktora

Şöyle ki benim regl döngüm 35 günleri buluyor ovulasyon ile takip etmiştim 29 hazirandı en son bu şekilde de doktora söyledim zatan o da o önemli değil bebeğin gelişimine göre geç döllenmiş diyoruz dedi ama beta hcg değerlerim haftama göre tutuyordu inşallh bayramdan kalp atışı için gideceğiz doktora
Boşver o zaman , saglikli olsunlar da.
Geç meç fark etmez.
Ya bayramda kadın dogumcu buldunuz mu?
Aslında bana da haftaya gel dedi ama bayram araya girdiği için.
Bayramdan sonraya kaldı.

Boşver o zaman , saglikli olsunlar da.
Geç meç fark etmez.
Ya bayramda kadın dogumcu buldunuz mu?
Aslında bana da haftaya gel dedi ama bayram araya girdiği için.
Bayramdan sonraya kaldı.
Bayramdan sonra randevu alıcam hem o zamana kadar da büyümüş olur inşallah 1 hafta sonra olmasında bir şey olmaz bence sizin de mi bayrama denk geldi?

Back
X