• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos kısa dönem askerlik

almilacemre

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
235
40
28
35
Kızlar aranızda ağustosta sevgilisini nişanlısını askere uğurlayacak var mı :cry:gelin burdan şafak sayalım birbirimize destek olalım :KK14::KK19:

Ben varım ankaradan İzmire yolluyorum 8inde ama uzun donem

Son günlerinizi doya doya geçirin canım ya sonradan pişman oluyo insan :KK43:

Sayili gün çabuk geçer derler ama görücez bakalim seninde çokmuş allah sabır versin hepimize :)

Biz farklı şehirlerdeyiz canım, ben izmit o ıstanbul şu an.. Eylülde de ben görev yerime gideceğim 10 saat uzakta.. Biz ayrı kalmaya alışığız. 5 ay görüşmediğimiz oldu yani ama askerlik çok farklı olacak.

Son günlerinizi doya doya geçirin canım ya sonradan pişman oluyo insan :KK43:

Sayili gün çabuk geçer derler ama görücez bakalim seninde çokmuş allah sabır versin hepimize :)
Biz son günlerini de soğuğuz ya çok kötü bi durum ayrılmanın eşiğinden döndük hala da iyi değiliz :((

Biz farklı şehirlerdeyiz canım, ben izmit o ıstanbul şu an.. Eylülde de ben görev yerime gideceğim 10 saat uzakta.. Biz ayrı kalmaya alışığız. 5 ay görüşmediğimiz oldu yani ama askerlik çok farklı olacak.
Biz de ayri sehirlerdeyiz canim allah sabir versin cok zor oluyo ama dedigin gibi askerlik daha farkli

Back
X