- 11 Şubat 2014
- 235
- 40
- 28
- 35
- Konu Sahibi almilacemre
Kızlar aranızda ağustosta sevgilisini nişanlısını askere uğurlayacak var mı
gelin burdan şafak sayalım birbirimize destek olalım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nereye gidecek canım ?Ben varım ankaradan İzmire yolluyorum 8inde ama uzun donem
İzmir Gaziemir, 365nasil biticek bilmioruummnereye gidecek canım ?
Son günlerinizi doya doya geçirin canım ya sonradan pişman oluyo insanKasımda gidecek benimki de :/
Sayili gün çabuk geçer derler ama görücez bakalim seninde çokmuş allah sabır versin hepimize :)İzmir Gaziemir, 365nasil biticek bilmioruumm
Son günlerinizi doya doya geçirin canım ya sonradan pişman oluyo insan
Sayili gün çabuk geçer derler ama görücez bakalim seninde çokmuş allah sabır versin hepimize :)
Biz son günlerini de soğuğuz ya çok kötü bi durum ayrılmanın eşiğinden döndük hala da iyi değilizSon günlerinizi doya doya geçirin canım ya sonradan pişman oluyo insan
Sayili gün çabuk geçer derler ama görücez bakalim seninde çokmuş allah sabır versin hepimize :)
Biz de ayri sehirlerdeyiz canim allah sabir versin cok zor oluyo ama dedigin gibi askerlik daha farkliBiz farklı şehirlerdeyiz canım, ben izmit o ıstanbul şu an.. Eylülde de ben görev yerime gideceğim 10 saat uzakta.. Biz ayrı kalmaya alışığız. 5 ay görüşmediğimiz oldu yani ama askerlik çok farklı olacak.
NedeeeeenBiz son günlerini de soğuğuz ya çok kötü bi durum ayrılmanın eşiğinden döndük hala da iyi değiliz(
Öyle gerekiyordu tuhaf şeyler, son konum bununla ilgili bakarsan eğer kopyalamak çok uzun geldiNedeeeeen![]()
Bayada uzunmuş canim naz yapiyo o kesinÖyle gerekiyordu tuhaf şeyler, son konum bununla ilgili bakarsan eğer kopyalamak çok uzun geldi![]()