Ağustos transfer olacaklar toplanalım

Merhaba güzel anneler. Hepimiz anne olma yolunda ilerleyen anneleriz ❤️
Bende 40 yaşındayım 3.gün 2 tane 5.gün 3 tane embriyom toplandı 2 kez opu oldum ve donduruldu.
Simdi temmuz adeti boş geçecek ağustos adetinde transfer için planlama yapacağız herhalde ağustos sonu Eylül başını bulacak
Benim de aynı tarihlere denk geliyor güzellikle kolaylıkla hamile kalırız inşallah 😍

Bende 4. Kez Eylül ayında Opu olucam yorucu olmaya başladı süreç 😭 yumurta kalitesi arttırmak için uyguladığınız yöntemler var mı
Ben opudan önce prowomen kullandım eşim de promen kullandı, 4 tane 5. Gün embriyosu olmuştu onların etkisi var mı bilmiyorum tabi

Ben ağustosun 3.ünde yada 5.inde transfer olacağım. Amhım 0.9 yaşım 32. Dün yumurtam toplandı 9 tane 4 ü döllenmiş. Bakalım transfer kadar devam edebilcekler mi🥹💕
Hadi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırsın kaç yumurta görünüyor dedi doktor en son
Benimde yaş 30. Bu 3. Denemem olacak. Amh benimde 0.9 ilkinde 4 yumurtam gelişmişti hepsi döllenmişti. Şimdi 9-10 tane gelişmiş pazartesi onuda belli olcak bakalım ay çok heyecanlıyım yine😄 taze transfer olmamıştım hiç @Denizgirl senin öyle sanırım nasıl ilerliyor süreç

Benimde yaş 30. Bu 3. Denemem olacak. Amh benimde 0.9 ilkinde 4 yumurtam gelişmişti hepsi döllenmişti. Şimdi 9-10 tane gelişmiş pazartesi onuda belli olcak bakalım ay çok heyecanlıyım yine😄 taze transfer olmamıştım hiç @Denizgirl senin öyle sanırım nasıl ilerliyor süreç
Ben taze transfer olcam tabi yumurtalar gelişmeye devam ederse🤲 bekliyorum işte şuan ilaç verdi onları kullanıyorum pazartesi belli olcak transfer günüm.

Arkadaşlar merhaba 🌸

Benim de bir kızım var, ilk gebeliğim doğal yolla oldu. Sonrasında ise uzun süre hamile kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktorum 4 yumurtamın güzel geliştiğini söyledi. İnşallah önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim olacak. 🤲

Bu süreçten geçen ve benzer sayıda yumurtayla güzel sonuç alan var mı? Deneyimlerinizi ve güzel haberlerinizi paylaşabilir misiniz? Hepimize umut olsun. 💕

Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucağını sağlıklı bebişiyle doldursun. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Âmin. 🤍

Arkadaşlar merhaba 🌸

Benim de bir kızım var, ilk gebeliğim doğal yolla oldu. Sonrasında ise uzun süre hamile kalamadım ve tüp bebek tedavisine başladık. Bugün doktor kontrolüm vardı. Doktorum 4 yumurtamın güzel geliştiğini söyledi. İnşallah önümüzdeki hafta yumurta toplama işlemim olacak. 🤲

Bu süreçten geçen ve benzer sayıda yumurtayla güzel sonuç alan var mı? Deneyimlerinizi ve güzel haberlerinizi paylaşabilir misiniz? Hepimize umut olsun. 💕

Rabbim bu yolda emek veren herkesin kucağını sağlıklı bebişiyle doldursun. Allah hepimize hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Âmin. 🤍
Merhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.

İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız

Benim dün kontrolüm vardi doktor 2 folikul gordu sadece ne yazikki rezer. Azlığı var. Ama hormon degerlerim normal olduğu icin başladık tedaviye bakalım ne çıkacak. Umudum kırıldı cok fazla😐 bu sekilde tek embriyosu olan tanıdığınız var mi
Bende de 4 yumurta gelişmiş dedi hayırlısı bakalım ortalama 7 ile 10 bekliyordu doktor

Merhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.

İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız
Amin cnm çok sevindim senin adına benimde tek embriyo olacak zaten ilk tüp bebek deneyimim bir kızın var bakalım nasip

Bende de 4 yumurta gelişmiş dedi hayırlısı bakalım ortalama 7 ile 10 bekliyordu doktor
Benim opu 3 yumurta toplandi. 1tanesi blast evresine gelebildi😔 oda pgt ye gidecek. Doldurulacak bakalım bizi ne bekliyor. Biraz stresliyim. Siz ne yapacaksiniz

Selam kızlar bende ağustos sonuna doğru 3.transferimi olucam ilki negatif ikincisi kimyasal olmuştu bu sefer güzel olur umarım ☺️

Back
X