Ağustos transfer olacaklar toplanalım

Merhaba, benden 4 yumurta toplandı 4ü de döllenip 5. Güne ulaştı. 2 tane transfer oldum biri tuttu oğlum var şimdi 3,5 yaşında. Perşembe günü de geri kalan 2 tane embriyo transferi olacağım inşallah.

İnşallah siz de güzel sonuç alırsınız
Amin cnm çok sevindim senin adına benimde tek embriyo olacak zaten ilk tüp bebek deneyimim bir kızın var bakalım nasip
Benim opu 3 yumurta toplandi. 1tanesi blast evresine gelebildi😔 oda pgt ye gidecek. Doldurulacak bakalım bizi ne bekliyor. Biraz stresliyim. Siz ne yapacaksiniz
Bende yarın kontrol var bakalım yazarım buraya

Arkadaşlar adetime 11 gün var daha kahverengi lekelenmem var yumurta toplama sonrası 13 gün önce adet oldum bu ayı es geçtim ikinci adetimle tedaviye başlayacaktım adet oluyorum galiba normal mi

Benim çarşamba yumurta toplandı 11 tane 4 tane döllenen olmuş pazartesi yada salı transfer olacak
Ama şu anda progestan iğne vuruyorum çok kötüyüm yürüyemiyorum sizlerde de oyle oldu mu

Benim çarşamba yumurta toplandı 11 tane 4 tane döllenen olmuş pazartesi yada salı transfer olacak
Ama şu anda progestan iğne vuruyorum çok kötüyüm yürüyemiyorum sizlerde de oyle oldu mu
Bende de ağrı oluyor özellikle otururken ve yatınca sağa sola dönerken

Bende 17 ağustosta transfer olacağım haftaya başlayacağım iğnelere rahattık yine gelsin ağlamalar 🥹

ayy inşallah 🥰🩷 17 ağustosta test yap dedi doktor, ama ben sanırım dayanamayıp daha erkenden başlarım yapmaya 😅
Dondurulmuş muydu sizin de?
Evet dondurulmuş bana 20sinde test yap dedi ama çok uzak ben de erkenden başlarım muhtemelen 😃

Back
X