bende bugun başladım diyete ama kahvaltıda sınır koyamıyorum kendime.bnmde hedefim 55 kilo olmak.açlığa tahammulum yok elim ayağım titriyor nasıl yapcam bilmiyorum.63 kiloyum ama boyuma göre fazla.inş.istediğimiz kilolara varırırız başarılar sanada
işallah arkadaşım aç kalmakla olmyo ben çok denedim en güzeli az az sık sık yemek bol meyve sebze tüketmek ekmeği azaltmak beyaz ekmek kesinlikle tüketmemek. kahvaltını güzel yap ama akşamları azaltarak başlayabilirsin bence önemli olan akşam yemeği o çok kilo aldırıyor.
canimm kolay gelsinn.. yaz geliyor herkes kilo verme derdinde ztn :):82:
listen güzel duruyo insallah hedefine ulasirsin.. ki böyle azimli olduktan sonra yapacaksinda eminim..
hem kendin hemde cocugun icin:)
e$inde destek oluyorsa süper..:81:
yalniz öglenleri yemek yerken bence ekmegi kesebilirsin diye düsünüyorum.. gerci zamanla migde kücülür vaz gecersinde yinede sirf kahvaltida yeterli olacaktir..
ayrica bol bol su tüketiyorsundur umarim.. yazmamissin geri ama cok faydali oluyor bu dönemlerde normalinden daha fazla icmek..
hafta sonu ufak tefek kaçamaklarım oldu ama önemli değil ilk haftaya göre iyi başladımneyse bugün yediklerimi yazayım dedim
sabah: yarım simit
ara: yapmadım açıkmadım :)
öğlen: 1 kase mercimek çorba
1dl tam tahıllı ekmek
salata
1 küçük dolma
2 çk yoğurt
ara: 1 elma
ara: 1 kivi
akşam : heniz belli değil yarın sabah yazacağım...
bu arada bahar geldi mağazalar cıvıl cıvıl çok özendim birşeyler almamak için zor tuttum kendimi eşim ısrar etti ama yine almadım çünkü çok kararlıyım zayıflayıp istediğim gibi kıyafetler giyeceğim. tek amacım sağlıklı zayıflamak... ama bu aralar bi hediye alacğım kendime bi ayakkabı 65 kilo hedef koydum onu giymek için 65 kilo olana kadar gözümün önünde dursunki vazgeçmeyeyim
akşam : 1 ızgara köfte azcık salata 2 dl ekmek yedim çok az yedim ama ekmeğim çok oldu
bende bugun başladım diyete ama kahvaltıda sınır koyamıyorum kendime.bnmde hedefim 55 kilo olmak.açlığa tahammulum yok elim ayağım titriyor nasıl yapcam bilmiyorum.63 kiloyum ama boyuma göre fazla.inş.istediğimiz kilolara varırırız başarılar sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?